Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 10
anomis28 spune:
Raluk16,
multumesc frumos, raportez 12 kg pana acum.... incarc sa ma tin jos.... dar nu tin cura.
dragelor, am vazut primele 4 episoade din Laugh & Learn about childbirth.
M-am cam speriat de nstarea naturala dar, punctul meu focal (daca voi naste natural) veti fi voi .
din cate stiu la Filantropia nu lasa pe tatic alaturi de mine in perioada de travaliu..... si deja fac toate demersurile sa am net la mine, fie pe tel fie pe laptop......
asa gandesc eu acum.... cand stau linistita in pat si nu ma doare nimic in mod special.....
sper sa fie asa desi tipa din curs zicea ca acele dureri de contractii sunt.........
mamicile care au trecut deja printr-o nastere naturala pot sa ma lumineze, please
anomis
34+
anco spune:
am revenit
e totul ok la mine in baie. s-a bagat soatza pe dedesubt si a constatat ca nue spart nimic, ci doar infundata teava de scurgere si iesea prin supraplin afara. a rezolvat-o cu un plic de mr. muscolo
mary07, ia spune-mi tu ti-ai luat centura postnatala sa o folosesti dupa cezariana? sau macar ce stii de ea, ai voie sa-ti pui sau nu?
anco 36+???? si
poze
vias spune:
aici...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mary_07 spune:
Anco,nu mi-am luat,nush daca e buna sau nu.
Acum il astept pe bebitza
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)
anamaria1979 spune:
Madalina am vazut ca ai o burtica draguta si tu esti o frumusica. Si lucia, maria au postat pozici dragute.
Cristina Ana bine ai revenit de la Braila. Poate putina odihna nu ti-ar strica acum.
Claucia imi place tactica ta de lucru de in echipa ca sa zic asa. Familia va fii foarte sudata si armonioasa.
Mary esti super si ai o refacere rapida dupa ceza. Ne bucuram sa auzim vesti bune de razvi, mai ales ca papa colostru. Din cate am inteles eu acesta este foarte benefic ptr bebelusi datorita compozitiei sale.
+ 37
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Anco,nu mi-am luat,nush daca e buna sau nu. Acum il astept pe bebitza My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) |
ce frumos povestesti tu d bebita...offfffff mai fetelor...eu parca nu mai am rabdare pana nasc...vreau atat de mult sa-l vad, sa-l simt, sa-l miros, sa-i vad fatuca aia mica si frumoasa...si tot...abia astept...si mai sunt inca 2 luni...Doamneeeeeeeee ce mult mai este..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
citat din mesajul lui anco am revenit e totul ok la mine in baie. s-a bagat soatza pe dedesubt si a constatat ca nue spart nimic, ci doar infundata teava de scurgere si iesea prin supraplin afara. a rezolvat-o cu un plic de mr. muscolo mary07, ia spune-mi tu ti-ai luat centura postnatala sa o folosesti dupa cezariana? sau macar ce stii de ea, ai voie sa-ti pui sau nu? anco 36+???? si poze |
vai Anco mi-ai amintit de tata care ce imi facea ca nu imi adunam parul ...lung si viguros din scurgere
Bine ca s-a rezolvat
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
citat din mesajul lui camy_pus aici... |
ai mai vorbit cu Moni ? cred ca ce se plictiseste acolo atatea zile....offfff
Cea mai fericita 37 + cu
alex25 spune:
Camy, nu esti singura, si pe mine ma incearca fix aceleasi ganduri si sentimente.....unde pana acum muream de frica sa nu nasc prematur....
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase