Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 11
daciana.ilie spune:
gata, am terminat si noi plimbarea
fetele care vor DVD-ul cu alaptarea de la Laugh and learn - pana acum:
Crocodana
Raluk
Aida
alex25
eu
am vorbit cu Diana din USA, care e draguta si dispusa sa ne ajute
ea ne-a propus urmatoarea varianta la care eu nu ma gandisem: sa acizitionam varianta on-line la 29.95$ in loc de (39,95$) pe care mi-a explicat Diana ca o putem vedea de cate ori vrem, pe baza unui cont pe care ni-l vom face la cumparare - parola poate fi impartasita intre noi;
putem plati cu ajutorul Dianei, de pe cardul lor si noi sa trimitem banii parintilor ei din Bacau
nush daca nu are vre-una din voi card cu care putem plati pe site? ca sa-i trimitem ei banii
ce ziceti?
cum facem?
mai sunt fete care vor? eu tare mi-as dori ambele dvd-uri
daci 35+ cu Darius Alexandru
vias spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ai mai vorbit cu Moni ? cred ca ce se plictiseste acolo atatea zile....offfff Cea mai fericita 37 + cu |
nu...am zis ca o sun maine...cel mai probabil sta cu sotul ei azi..de maine cand injineru' merge la servici o sun eu sa nu se plictiseasca..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
alex25 spune:
Daciana, eu nu am card momentan cu care sa pot efectua plati, sunt insa dispusa sa fac cum hotarati voi, astept detalii.
Am si eu ceva Pozici proaspete poate va dati cu parerea daca mi-a cresuct burta fata de acum 4 saptamni, ca la paranoia din capul meu....
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
Camy, Alex si eu abia astept sa vad ce mocusoara ce o port
Erau atat de multe de rezolvat, aveam atatea planuri care insa se pare ca trec acum pe plan secund.....si am realizat ca va veni bebelusul oricum....iar noi abia il asteptam.
Va fi o bucurie imensa pentru noi si am zis sa nu ma mai amarasc ca altele nu merg asa cum vreau eu...sau ca altele nu ies ...sau etc etc etc......(de alta natura...cu magazinul bag mare inainte )
Acum tot ce conteaza e Bebitza.
Cand vad cum povestesc fetele asa relaxate si asa de fericite ....abia astept sa ajung si eu acolo
Cea mai fericita 37 + cu
anco spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
vai Anco mi-ai amintit de tata care ce imi facea ca nu imi adunam parul ...lung si viguros din scurgere Bine ca s-a rezolvat Cea mai fericita 37 + cu |
nu-mi spune...ca mi-a scos si soatza ochii...
anco 36+???? si
poze
daciana.ilie spune:
alex , eu te incurajam ieri legat de miscarile bebe-ului ...dar si eu sunt tare nelinistita
prea mi se pare cumintel , parca nici nu mai sughite cat o facea; incerc sa nu ma gandesc la asta dar nu-mi prea iese ...nush cum mai rabd 3 saptamani asa .....
iar de DVD - sa vedem ce zic si fetele - asteptam un pic
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Am si eu ceva Pozici proaspete poate va dati cu parerea daca mi-a cresuct burta fata de acum 4 saptamni, ca la paranoia din capul meu.... |
da, mie mi se pare ca a mai crescut, incearca sa nu mai fii asa stresata....think positive !!!
a doua poza ti-a facut-o in timpul meciului ?
Cea mai fericita 37 + cu
aidaciolac spune:
am ajuns si noi acasa si sunt la recuperari pana adoarme Soso ce scumpa e ...
citat din mesajul lui camy_pus Fetele...voi cate biberoane ati cumparat? eu am luat deocamdata doar 2...e suficient??????? |
... ma bag la recuperari
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui alex25 Am si eu ceva Pozici proaspete poate va dati cu parerea daca mi-a cresuct burta fata de acum 4 saptamni, ca la paranoia din capul meu.... |
a crescut burtica, e mare si frumoasa