Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde esti????? |
am dus fetele la cris27 si s-au jucat copii si noi am facut poze ... si a fost si marami tzacanita prin zona , dar aa fost in mare fuga si de data asta nu ne-am intalnit ... si maine le duc la mall asa ca avem de umblat.
Tu ce faci? Laaaasa ca se rezolva masina
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
ellenuta ce ma bucur ca ai mai intrat pe aici. Sper ca esti bine
Lore multumim mult de vesti!
Iulika ce fain povestesti tu acolo... deci oricat va fi de obositor, noi, mamicile, vom fi fericite
anomis si eu spun acum ca vreau nastere naturala fara epidurala si parca vad ca atunci cand va fi cazul eu voi urla ori dupa epidurala, ori sa ma taie o data sa scoata copilul
Daciana eu n-am nici card international, nici macar online banking, sunt mai traditionala, asa... Poate din cauza faptului ca fac parte din gasca informaticienilor care se straduiesc de obicei sa fure bani online si nu am incredere in securitatile astea. Dar ii multumim mult Dianei pentru idee si daca nu vom putea rezolva sa-i trimitem ei bani, vom trimite aici in tara la parintii ei.
Alex ti-a crescut burtica si am vazut-o si pe iubita acolo pe patic... cum statea ea la poza
31+
loremunteanu spune:
Cand mai vb cu Adela va mai zic ce si cum.
Am pus si eu doua poze cu burtica mea si cu copilul nr1.
Pupici la burtici!
Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
alex25 spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie alex , eu te incurajam ieri legat de miscarile bebe-ului ...dar si eu sunt tare nelinistita prea mi se pare cumintel , parca nici nu mai sughite cat o facea; incerc sa nu ma gandesc la asta dar nu-mi prea iese ...nush cum mai rabd 3 saptamani asa ..... iar de DVD - sa vedem ce zic si fetele - asteptam un pic daci 35+ cu Darius Alexandru |
Te cred din tot sufletul, eu marti trebuie sa ajung la control si nu stiu cum o sa rezist inca 2 zile.....am impresia ca nu mai sunt eu, zici ca am innebunit. Si iti dai seama ca cu cat ne uitam mai mult la burta si stam mai incordate sa simtim orice miscare, cu atat vom simti mai putin.
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui mary_07 Am inceput demult msg-ul asta dar l-au adus pe Razvi intre timp si a papat dragul de el,a si ragait |
... si eu ma tot intreb ce face Bruce si vazut pozici cu burtici frumoase luto , mada si mai o burtosica 'noua' ... o descopar eu iarasi
... revin
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
da, mie mi se pare ca a mai crescut, incearca sa nu mai fii asa stresata....think positive !!! a doua poza ti-a facut-o in timpul meciului ? Cea mai fericita 37 + cu |
Sar'na
Culmea e ca el m-a pus in fata televizorului!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
daciana.ilie spune:
dar cu solutia de vazut on line sunteti de acord Raluk si Alex?
daci 35+ cu Darius Alexandru
raluk16 spune:
citat din mesajul lui loremunteanu Cand mai vb cu Adela va mai zic ce si cum. Am pus si eu doua poze cu burtica mea si cu copilul nr1. Pupici la burtici! Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007 atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
Hihihi nici nu stii la cine sa te uiti, la mamica sau la baietel . Si tu esti foarte frumoasa, si el, dar nu mi se pare ca seamana cu tine, asa ca voi trage concluzia ca si sotul tau arata bine
31+
loremunteanu spune:
citat din mesajul lui raluk16 Hihihi nici nu stii la cine sa te uiti, la mamica sau la baietel . Si tu esti foarte frumoasa, si el, dar nu mi se pare ca seamana cu tine, asa ca voi trage concluzia ca si sotul tau arata bine |
Special pt tine, am mai pus o poza si cu tati. E de anul trecut din octombrie, la nunta fratelui meu...
Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
raluk16 spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie dar cu solutia de vazut on line sunteti de acord Raluk si Alex? daci 35+ cu Darius Alexandru |
cred ca da... nu? oare ce dezavantaje ar fi? Adica eu credeam ca cu o parola l-am putea downloada sa-l vedem cand vrem noi. Uite ca nu m-am uitat la aspectul asta. Adica il vedem intr-un player online si ni se incarca aproape 2 giga de fiecare data cand vrem sa vedem 15 minute? Sau e o solutie sa se poata downloada cu o parola, sa nu trebuiasca ei sa-ti trimita cd-ul? Cred ca merg pe site sa ma uit.
Numai sper sa nu aiba ceva tehnici, sa vada ca ip-urile care vad filmul sunt chiar din localitati diferite si sa ne taie macaroana de tot .
31+