Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 13
daciana.ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loremunteanu Cand mai vb cu Adela va mai zic ce si cum. Am pus si eu doua poze cu burtica mea si cu copilul nr1. |
multumim ca ne tii la curent;
frumoasa si mamica si burtica si "copilul nr unu"
daci 35+ cu Darius Alexandru
lutoniana spune:
citat din mesajul lui loremunteanu Cand mai vb cu Adela va mai zic ce si cum. Am pus si eu doua poze cu burtica mea si cu copilul nr1. Pupici la burtici! |
da' ce seamana puiu' cu mami ....
Cea mai fericita 37 + cu
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loremunteanu
Special pt tine, am mai pus o poza si cu tati. E de anul trecut din octombrie, la nunta fratelui meu... Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007 atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
ce familie frumoasa! Acuma cu voi doi si el in mijloc mi se pare ca e exact la jumatate intre voi, ca si cum ai suprapune chipul tau peste chipul sotului tau. A furat sprancenele de la unul, ochii de la altul, nasucul, guritza, ... foarte tare!
multumesc de poza
31+
anomis28 spune:
alex, ce burtica frumoasa si mare.
si eu am avut un cocker, dar cand m-am maritat, fiind singurul copil la parinti.... le-am lasat copilul meu cu 4 labutze..... care acum e o rasfatata de numa'...... stau cu teama ca il vor rasfata la greeu si pe .
Raluk16, eu stiu sigur ca o sa vreau anestezie...... nu stiu daca va fi natural sau ceza .
dragelor eu ma retrag la ,
pentru maine Santorini
,
anomis
34+
madalina84 spune:
ALEX ti-a crescut burtica,stai linistita ca e totul ok,eu mi-am dat seama ca mi-a crescut burtica din poze ca asa spuneam la toata lumea ca mie nu-mi creste burta
LOREMUNTEAN amandoi sunteti niste frumosi si tu ai o burtica mare si esti slaba
LUTO frumoase pozele si burtica,in poze imi pari asa o femeie serioasa si de fapt tu esti cea mai glumeata dupa aici
Apropo de rabdare si povestirile fetelor care au nascut,desi cu ele ne trece timpul mai repede ca le facem galerie,asteptam pozici,vesti in acelasi timp ne face si o "pofta" nebuna de a ne tine puiutii in brate,mirosi,pupa
De maine ma apuc si eu de facut curatenie la mine acasa,primul lucru ma duc sa dau comanda de un sifonier si dupa de dat ordine mamei si cui ma ajuta sa fac curat,sper ca asa sa-mi treaca timpul mai repede si sa vina printu meu
Si eu astept poze de la TECHILA sa vad camera pestilor
Va pupic dulcic
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
daciana.ilie spune:
citat din mesajul lui raluk16 oare ce dezavantaje ar fi? Adica eu credeam ca cu o parola l-am putea downloada sa-l vedem cand vrem noi. Uite ca nu m-am uitat la aspectul asta. Adica il vedem intr-un player online si ni se incarca aproape 2 giga de fiecare data cand vrem sa vedem 15 minute? Sau e o solutie sa se poata downloada cu o parola, sa nu trebuiasca ei sa-ti trimita cd-ul? Cred ca merg pe site sa ma uit. Numai sper sa nu aiba ceva tehnici, sa vada ca ip-urile care vad filmul sunt chiar din localitati diferite si sa ne taie macaroana de tot . |
... eu chiar nu ma pricep ...
vezi si tu pe site ... ca eu nush ce sa zic ... cred ca nici daca as avea card nu m-as pricepe sa cumpar ... ....hai sa dam vina pe varsta de mamaie care este ...
daci 35+ cu Darius Alexandru
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daciana.ilie
... eu chiar nu ma pricep ... vezi si tu pe site ... ca eu nush ce sa zic ... cred ca nici daca as avea card nu m-as pricepe sa cumpar ... ....hai sa dam vina pe varsta de mamaie care este ... daci 35+ cu Darius Alexandru |
nu scrie pe site ce inseamna varianta online, daca o vezi pe site tot timpul sau o poti downloada in loc de dvd... Poate ar trebui sa stim noi asta...
si nuuuuuu, dam vina pe neuronul gravid
Daciana nu te stresa, daca nu reusim, nu vezi cate fete sunt pe aici pricepute in alaptare?
31+
techila spune:
of mai zuzelor, nu ati invatat ca daca lipsesc pot exista doar 2 (doo) motive: doctor sau mosafiri. e duminica seara, la doctor nu am cum sa fiu asa ca....am fost gazda primitoare...nici nu am apucat sa mananc acum basculez niste pepene...
dar dupa ce plecara mosafirii am terminat camera boraceilor, special ca sa pun pozele...sunt rupta de picioare si de spate...dar e asa draguta camaruta...doar ca nu are prea mult mobila (cu tendinte spre deloc), iar dulapul cela va avea niste usi foarte frumoase pe care le vopsesc eu (mai am inca 2 de vopsit in culoarea comodei).
cer ertaciune pentru intarziere...va rog sa nu aruncati cu oo sau rosii intr-o biata gravidoasa...e mare pacat
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
techila spune:
uitati acia pozele...as fi vrut sa le fac ziua sa vedeti ce frumos se vede lumina prin geam....e...data viitoare, cand o sa aiba si locatari...(mai mult decat fata cu 4 craci, adica)
poze barlog
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
ionika spune:
Mada, Alex, Lore, frumoase burtici!
Camy, eu cred ca sunt de ajuns 2 biberoane, mai ales daca vei alapta. Nu cred ca are rost sa iei duzina de biberoane de pe acum, poate da DD sa ai lapte.
Techila, ai picat la datorie? Asteptam poze....
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+