Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 20
diana_n spune:
Fetelor,
am scris administratorului de pe site-ul Laugh&Learn si l-am intrebat daca pot plati eu in USA si prietena din RO sa-l vada on-line, de acasa si eventual de pe alt IP (de ex. cand e in vizita la socri
). Daca e clasicul cont si parola sau e alt sistem.
Nu va ganditi la bani, nu saracesc eu din atata lucru
, iar banii cand ii strangeti ii trimiteti parintilor mei la Bacau sau va intalniti cu tatal meu undeva in Bucuresti cand mai vine el cu treburi pe acolo. Nu-i nici o graba.
Smecheria e ca nu platesc cu credit card-ul meu, ci cu unul virtual (luat de pe site-ul bancii) legat la contul meu real. Pun pe el o suma fixa, de ex. 29.99$, perioada de valabilitate 2 luni. Daca vreun hacker e interesat, nu poate decat sa fure banii aceia putini, nu are cum sa dea de contul meu real. Noi asa cumparam pe de net, doar daca e site-ul foarte sigur imi dau credit cardul obisnuit.
Diana
37 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Fetelor eu mi-am terminat biscuitii si ma duc sa mai bag un pisulica asa de control.....si apoi nani.
Nu-mi iese din cap femeia aceea de pe DVD-urile mult discutate de voi pe aici cand zicea ca te ridici de la toaleta, te speli pe maini si simti ca faci iar 

...mie chiar asa mi se intampla si am ajuns la concluzia ca sta Bebitza cu cotul pe vezica mea 

altfel nu-mi pot explica 
Cea mai fericita
37 + cu 
techila spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Fetelor mai cu mila ca eu chiar nu vreau sa mi se rupa apa...vorba ta Aido ..... ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
uai, pai io imediat las pensula din mana...din balcon pana in camera cat imi ia sa ajung....o ora. maxim 2...imediat transmitem...nu va panicati....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi

- maine-i ziua cea mare
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Aida la mine de obicei nu numai ca e dat pe politica dar este asezonat cu "crist....mamii voastre de ticalosi imputiti, ati distrus tara, hoti nemernici, v-as pune eu sa stati pe o pensie normala.....etc etc"....si multe beep-uri |

nuuuu , la noi nu e cu bipuri si in ultimele zile chiar a invatat la reclame sa dea mai incet 
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui techila
uai, pai io imediat las pensula din mana...din balcon pana in camera cat imi ia sa ajung....o ora. maxim 2...imediat transmitem...nu va panicati.... |
aoleuuuuu...ca ma culc ...sa nu lesin pe aici de ras ...mai als ca nu am fost la pisu inca

Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
diana_n mii de
. Sa stii ca m-am gandit si eu la metoda ta si cred ca e super 
... intru sa fac capitol nou
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Fetelor, am scris administratorului de pe site-ul Laugh&Learn si l-am intrebat daca pot plati eu in USA si prietena din RO sa-l vada on-line, de acasa si eventual de pe alt IP (de ex. cand e in vizita la socri |
asta mi-a placut la nebunie cu socrii....verisoara si un cumnat

..esti o simpatica 
Cea mai fericita
37 + cu 
techila spune:
noapte buna cucoanelor!!! si eu ma bag la nani....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

diana_n spune:
Daca ma intreaba, zic ca-i gipsy si circula mult
Li se pare tare romantica etnia.
Diana
37 saptamani si Peter (3 oct 2005)