Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Lucia sper ca nu e vorba de povesti vechi vechi cu persoane de treaba |
Se pare ca am ajuns chiar sa gandim aceleasi lucruri...tu si cu Techila....nu numai ca ne intelegem asa de bine
Aida la tine ma refeream, ce ai crezut
Cea mai fericita 37 + cu
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
Aida ... 36+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Asa asa, la astia harnici si iubitori trebuie sa le mai toleram cate ceva .
31+
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Aida scoate agenda si noteaza ce zice coana Techila ....sa nu faci vre-o incurcatura ceva .....ca vei fi Cea mai fericita 37 + cu |
Io vazut bine programul si fara ochelari dar nu uitati ca am si musafiri , asa ca o sa ma impart si maine seara sper sa merg devreme la sa fiu cu degetele in taste la 7
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
citat din mesajul lui lutoniana
Oare sa indraznesc sa spun ca pe la 11 - 12 ii vedem si noi ? ... Cea mai fericita 37 + cu |
eu sper ca mai devreme sa ii vedeti...oricum, daca n-o sa pot vorbi eu si o suna soatza pe aida o sa ii vedeti descrisi de el, probabil "doua muraturi plangaciase" sau "doi fraieri creti'...e plastc tare in descrieri soatza mea...
si inca niste pentru santorini si angela
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
aidaciolac spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
da luto, tu ai intreba cati bani iei daca ai cotizat 4 din 6 luni cu 75% din salar si ai avut si 13 zile de concediu, si ai semna"opersoanabuna" |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Noapte buna Ralu pe maine ca avem program incarcat
Aida la mine de obicei nu numai ca e dat pe politica dar este asezonat cu "crist....mamii voastre de ticalosi imputiti, ati distrus tara, hoti nemernici, v-as pune eu sa stati pe o pensie normala.....etc etc"....si multe beep-uri
Cea mai fericita 37 + cu
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Noapte buna Anco pe maine !!!!!! Oare maine pe cine pandim cu vesti de la Angela si Santorini ? hai ca m-am trezit si eu.....au zis pe cine suna ? Santorini parca pe Selenica ...dar care zicea ca nu-i acasa ..... |
Aida ... 36+
Poze cu noi
lutoniana spune:
citat din mesajul lui aidaciolac
|
Fetelor mai cu mila ca eu chiar nu vreau sa mi se rupa apa...vorba ta Aido .....
Cea mai fericita 37 + cu
techila spune:
da, deci numai al meu e pasnic si nu are treaba cu nimic...lui ii place tare tare emisiunea aia cu crabi de pe discovery....aia da, in rest, nimic....sau emisiuni in care fac aia mancare, mai merge cate un film...nu politica, nu meci...
aida, nu tre' sa tastezi la 7, la 7 iti trimit sms daca am ceva de zis (ce o sa ma oftic fara emoticoane), te fac reporter mai tarziu asa...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare