Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila aida, vrei sa stii ce e pe ordinea de zi de marti?? ora 7 - intrenare ora 8 - taierea ora 9 - terminarea taierii dupa aia direct in camera unde dispunem denet, telefon si sotz comunicator boracii vor sta cu mine, ii vor lua asistentele cand le zic eu ca vreau sa dorm. |
Oare sa indraznesc sa spun ca pe la 11 - 12 ii vedem si noi ? ...
Cea mai fericita 37 + cu
anco spune:
na am plecat in pat.
papati voi si pentru mine si sa fiti cuminti la noapte ca nmai dimineata seste anuntata actiune
ma cheama soatza langa el ca sa poata sforai mai bine.
pe tvr cred ca raman si eu la comedia aia sau ce e.
somn usor la toata lumea.
anco 36+???? si
poze
lutoniana spune:
Aida scoate agenda si noteaza ce zice coana Techila ....sa nu faci vre-o incurcatura ceva .....ca vei fi
Cea mai fericita 37 + cu
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
si eu as scrie niste mesaje in numele altcuiva dar nu dau nume ca mi-e rusine Cea mai fericita 37 + cu |
da luto, tu ai intreba cati bani iei daca ai cotizat 4 din 6 luni cu 75% din salar si ai avut si 13 zile de concediu, si ai semna"opersoanabuna"
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
si eu as scrie niste mesaje in numele altcuiva dar nu dau nume ca mi-e rusine |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Lucia sper ca nu e vorba de povesti vechi vechi cu persoane de treaba
anco noapte buna
techila super planul. Cred ca mancarimile astea ti-au fost date ca sa nu mai ai nici un dubiu, sa vrei din toata inima sa vina ziua de marti... deja imi imaginam ce usurata vei fi dupa nastere!
31+
lutoniana spune:
Noapte buna Anco pe maine !!!!!!
Oare maine pe cine pandim cu vesti de la Angela si Santorini ? hai ca m-am trezit si eu.....au zis pe cine suna ?
Santorini parca pe Selenica ...dar care zicea ca nu-i acasa .....
Cea mai fericita 37 + cu
lutoniana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
da luto, tu ai intreba cati bani iei daca ai cotizat 4 din 6 luni cu 75% din salar si ai avut si 13 zile de concediu, si ai semna"opersoanabuna" Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare |
Ioiiiiiii......am crezut ca lesin de ras......
Esti criminala .....
Dar acum cand ma gandesc in urma, eu care de fapt am un suflet bun...imi pare rau ca nu mai scrie ca ma simt ca o zgripturoaica
Cea mai fericita 37 + cu
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 l-ai fi nimerit pe sotzu, Aida, ca lui asa ii place sa adoarma, sa dea pe ceva talkshowuri, sa vorbeasca lumea, dar mai ales pe otv . Eu nu pot dormi cu tv-ul dar ma adorm de obicei si ma trimit in patic serialele usurele... uite acum vad ca incepe unul pe tvr1 |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Da da, stiu ca Selen i-a zis ca nu e maine p-aci. Sper ca si-a mai luat un numar.
Va las si eu treptat, ca asa n-are cum sa ma ia somnul... aci cu voi
Va doresc o noapte buna si linistita!
techila o ultima zi de gravida cu doi pesti superba!
Si sa scoatem majoretele:
Hai Santorini!
Hai Angela!
31+