Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
techila super semnatura! 

Da-ne parola ta si ne logam toate cu contul tau, apoi de fiecare data cand scriem mesaje, si daca va aparea doar userul tau, noi ne semnam la sfarsit cine a scris mesajul (bine, poate eu ma voi mai semna din cand in cand cu numele altora, sa ma distrez
) si uite asa faci o gramada de puncte in noaptea asta si maine te colorezi ![]()
Ce zici de plan? 
31+ 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila doi zece doi zece proba de semnatura... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 1 zi ![]() - maine-i ziua cea mare ![]() |

Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
iooooi techilooo pai chiar sa te tii tu de cuvant cand sa nasti 
, si totusi , care sunt programarile pe perioada ta spitalieceasca?![]()
raluk da si tu pe Dan Diaaconescu si sa veeeezi ce adormi instant 

nu da ca am scut 
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 techila super semnatura! ![]() ![]() Da-ne parola ta si ne logam toate cu contul tau, apoi de fiecare data cand scriem mesaje, si daca va aparea doar userul tau, noi ne semnam la sfarsit cine a scris mesajul (bine, poate eu ma voi mai semna din cand in cand cu numele altora, sa ma distrez Ce zici de plan? ![]() |

sau techila vrea? 
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Da-ne parola ta si ne logam toate cu contul tau, apoi de fiecare data cand scriem mesaje, si daca va aparea doar userul tau, noi ne semnam la sfarsit cine a scris mesajul (bine, poate eu ma voi mai semna din cand in cand cu numele altora, sa ma distrez Ce zici de plan? ![]() 31+ ![]() |
eu cred ca te-ai uitat prea mult la TV ...ca vad ca le ai cu scenariile
Cea mai fericita
37 + cu 
raluk16 spune:
![]()
![]()
l-ai fi nimerit pe sotzu, Aida, ca lui asa ii place sa adoarma, sa dea pe ceva talkshowuri, sa vorbeasca lumea, dar mai ales pe otv
.
Eu nu pot dormi cu tv-ul dar ma adorm de obicei si ma trimit in patic serialele usurele... uite acum vad ca incepe unul pe tvr1 ![]()
31+ 
raluk16 spune:
Lucia lasa ca eu deja imi imaginam cum voi spune prostii mari si voi semna ca altcineva 
31+ 
lutoniana spune:
Eu nu ma uit la TV dar nu ma culc pana nu termin pachetoiul imens de biscuiti de langa mine .....mai am cativa ![]()
![]()
![]()
Daca tot ati zis ca sunt balerina ...macar sa stiu o treaba 

Cea mai fericita
37 + cu 
techila spune:
aida, vrei sa stii ce e pe ordinea de zi de marti??
ora 7 - intrenare
ora 8 - taierea
ora 9 - terminarea taierii
dupa aia direct in camera unde dispunem denet, telefon si sotz comunicator![]()
boracii vor sta cu mine, ii vor lua asistentele cand le zic eu ca vreau sa dorm.
raluk, foarte tare planul tau...dar in ritmul asta poate ma descurc![]()
. daca esuez ca balena, maine il punem in aplicare

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze
si 
AMR 1 zi 
- maine-i ziua cea mare

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Lucia lasa ca eu deja imi imaginam cum voi spune prostii mari si voi semna ca altcineva ![]() 31+ ![]() |
si eu as scrie niste mesaje in numele altcuiva dar nu dau nume ca mi-e rusine
Cea mai fericita
37 + cu