Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 16
diamar78 spune:
Stati un pic fetelor sa-mi trag si eu rasuflarea ca de 1 ora incerc sa va prind din urma. Am fost plecati la tara asa ca nu am stiut de nasteri dar banuiam euca a venit pe lume macar un copil.
Felicitari Mary si Ade pt "pitici", oricum Calin Andrei a batut recordul la Kg. Sa vedem daca-l intrece careva.
Techia, frumoasa camera si foarte spatioasa.
Maine ma duc si eu la dr si nu stiu cum sa-i zic ca eu am fost la alt dr la eco care mi-a spus ca ar fi o problema cu rinichiul. Poate o sa se simta aiurea ca el nu a vazut nimic.
Scot si eu agitatele pt Santorini si Angela.
Noapte buna!
33+ cu Matei sau Teofil (ne mai gandim noi) si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
anco spune:
si pentru ca dimineata s-ar putea sa dorm scot si eu acum pentru santorini si pentru angela.
noapte buna fetelor care va culcati. eu mai haladuiesc putin pe aici.
asa tarziu l-au dus la culcare pe razvi, meli?
anco 36+???? si
poze
ramsan spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici ADELA, CLODUTE SI MELANIA! Sa aveti bebelushi sanatosi si frumosi, si papaciosi si sa va bucurati in fiecare clipa de ei
Scot niste agitate inimoase si pentru SANTORINI! Hai mami, curaj, maine e ziua cea mareeee
SANTORINI
Vazut burtici lucia, alex, madalina si lore toate frumoase si rotunjoare ca bebelushii din culcush
Techila este superba camera delfinashilor ... nu te mai crampona de nu stiu ce... sotul tau este un om adevarat care a avut grija de tine si ti-a lasat dimineata buntatile langa patutz, te-a protejat pe tine si implicit pe delfinashi, merita tot ce este mai bun
Eu am absenta motivata: am pus draperiile la geamuri, am triat si spalat hainutzele mici mici mici, m-am mai si plimbat (azi am fost la teatrul de papusi cu Rares pentru prima data si i-a placut foarte mult)... cred ca sapt. viitoare imi pregatesc si eu bagajelul ca sa il am acolo just in case pentru ca simt ca de data asta ma va lua prin surprindere mai devreme.
Nu am reusit decat sa citesc capitolul asta dar voi incerca maine sa frunzaresc cele trecute deja ca de pe la 161 m-ati pierdut pe drum.
Va doresc noapte buna si somn odihnitor!
Ramona
Tudor Gruia 33+
AMR 7 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Noapte buna, Aida! |
Tu de ce nu dormi?
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
aoleo, anco, mi-ai adus aminte, corect, si angela merge maine la taiere
ANGELA
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
lutoniana spune:
Mary mamica deja fericita noapte buna si clipe minunate la urmatorul alaptat. Peste 3 ore este ?
Techila eu chiar te pot intelege cu singuratatea si cu fetele care sunt aici....ca o gasca tare ce ne aflam
Eu zic sa-ti schimbi semnatura ca sa stii o treaba.
Oare Santorini si Angela dorm ?
Eu cred ca as sta pe un scaun la usa ...ca sa plec mai repede dimineata sa prind loc la cezariana.
Bafta Santorini si Angela !!!!!!
Cea mai fericita 37 + cu
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila pai da bai nene, dar eu imi promisesem ca o sa imi colorez numele pana nasc...si nu-mi ajung punctele ca sa imi tin promisiunea....asa ca nu-mi mai convine amr1...cand puii mei fac eu punctele alea???? ca doar tara piere si baba, pardon gravida... daca plecarati toate imi pudrez si eu burta (ca am galbenit-o deja), imi alcoolizez fundul si ma bag la nani.... oare sa imi schimb acum semnatura??? a, alex, vazut si eu burtoi+animala. burtoi foaaaarte frumos si mi se pare si corespunzator de mare, dar ai grija sa nu-ti manance animala copchila si inca niste ca sa poata naste santorini asa cum se cuvine Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani" |
uite, pentru cauza asta nobila, trebuia sa scrii fiecare propozitie in alt mesaj . Oare nu-ti ajungeau atunci?
31+
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui lutoniana Oare Santorini si Angela dorm ? Eu cred ca as sta pe un scaun la usa ...ca sa plec mai repede dimineata sa prind loc la cezariana. |
... cat despre alaptatul la 3 dimineata se sare si il hranesc asistentele pe bebe , in rest se aduce din 3 in 3 ore
da techila hai mai fata , schimba si tu AMR-ul ala ca trebuie sa ma obisnuiesc si eu psihic de o transmisie in direct
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Melania noapte buna si linistita, fara dureri!
Aida habar n-am... tot caut ceva usurel la tv, altfel nu pot adormi
31+
techila spune:
doi zece doi zece proba de semnatura...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare