Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Daaaa, am vazut si poza cu techila si poza cu voi doi, pe care o ai si in contul comun de poze parca! N-am vazut craci si nici picioare jegoase si am inchis linkul dar iarasi spun cat e de simpatic ca in loc sa zica "hai femeie, mancam si ne culcam", el sta saracul sa faci tu poze pentru nebunele... Multumiiiiimmmm mult!!! 31+ |
acum a adormit saracu', dar era disperat cu jegul de pe talpi, zicea "da, ca daca e nevoie sa vorbesc cu fetele tale de pe forum dupa ce nasti, ele or sa zica "asta e ala jegos pe talpi"" si ii era tare rusine. ca el m-a pus sa va scriu si sa va trimit flori. el imi suporta toate alea si se bucura mult ca v-am gasit pe voi si ca din cauza asta nu ma mai simt singura pe camp....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
acum a adormit saracu', dar era disperat cu jegul de pe talpi, zicea "da, ca daca e nevoie sa vorbesc cu fetele tale de pe forum dupa ce nasti, ele or sa zica "asta e ala jegos pe talpi"" si ii era tare rusine. ca el m-a pus sa va scriu si sa va trimit flori. el imi suporta toate alea si se bucura mult ca v-am gasit pe voi si ca din cauza asta nu ma mai simt singura pe camp.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani" |
e super simaptic, si amandoi sunteti extraordinari
31+
aidaciolac spune:
deci a fost seara pozelor vazut tot tot tot
techilo imediat AMR 1 (ala care clantane dintii , isi roade unghiile si transpira ca arteziana) ... cat despre sot cred ca e cam genul la al meu de au atata rabdare si intelegere sa ne suporte
... va dragelor si sa aveti o noapte linistita
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Frumoasa tare camera muciosilor, Techila! Iar tu cu sotzul tau faceti un cuplu de nota 10! Felicitari!
Baby
37+ Natalia
madalina84 spune:
TECHILA superba camera piticilor,esti o norocoasa sa sti,ai un sot de milioane,or sa vina doi pesti minunati si plus d-asta ai si o camera mareeee pt ei
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
madalina84 spune:
AAA am uitat,abia astept noua ta semnatura asa ca sa nu adormi pana la 00:01
34+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
techila spune:
pai da bai nene, dar eu imi promisesem ca o sa imi colorez numele pana nasc...si nu-mi ajung punctele ca sa imi tin promisiunea....asa ca nu-mi mai convine amr1...cand puii mei fac eu punctele alea????
ca doar tara piere si baba, pardon gravida...
daca plecarati toate imi pudrez si eu burta (ca am galbenit-o deja), imi alcoolizez fundul si ma bag la nani....
oare sa imi schimb acum semnatura???
a, alex, vazut si eu burtoi+animala. burtoi foaaaarte frumos si mi se pare si corespunzator de mare, dar ai grija sa nu-ti manance animala copchila
si inca niste ca sa poata naste santorini asa cum se cuvine
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
mary_07 spune:
Fetelor,eu va spun noapte buna ca nu mai pot de somn.Numai de 15 min l-am dus pe Razvi la somnic
Am vazut superbele poze cu camera pestilorsi acum o sa adorm in gand cu planuri de amenajat camera piticilor mei
V-am pupat,ne citim maine
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)