Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Daaaa, am vazut si poza cu techila si poza cu voi doi, pe care o ai si in contul comun de poze parca!

N-am vazut craci si nici picioare jegoase si am inchis linkul dar iarasi spun cat e de simpatic ca in loc sa zica "hai femeie, mancam si ne culcam", el sta saracul sa faci tu poze pentru nebunele...

Multumiiiiimmmm mult!!!

31+

acum a adormit saracu', dar era disperat cu jegul de pe talpi, zicea "da, ca daca e nevoie sa vorbesc cu fetele tale de pe forum dupa ce nasti, ele or sa zica "asta e ala jegos pe talpi"" si ii era tare rusine. ca el m-a pus sa va scriu si sa va trimit flori. el imi suporta toate alea si se bucura mult ca v-am gasit pe voi si ca din cauza asta nu ma mai simt singura pe camp....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Daaaa, am vazut si poza cu techila si poza cu voi doi, pe care o ai si in contul comun de poze parca!

N-am vazut craci si nici picioare jegoase si am inchis linkul dar iarasi spun cat e de simpatic ca in loc sa zica "hai femeie, mancam si ne culcam", el sta saracul sa faci tu poze pentru nebunele...

Multumiiiiimmmm mult!!!

31+

acum a adormit saracu', dar era disperat cu jegul de pe talpi, zicea "da, ca daca e nevoie sa vorbesc cu fetele tale de pe forum dupa ce nasti, ele or sa zica "asta e ala jegos pe talpi"" si ii era tare rusine. ca el m-a pus sa va scriu si sa va trimit flori. el imi suporta toate alea si se bucura mult ca v-am gasit pe voi si ca din cauza asta nu ma mai simt singura pe camp....

e super simaptic, si amandoi sunteti extraordinari

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci a fost seara pozelor vazut tot tot tot
techilo imediat AMR 1 (ala care clantane dintii , isi roade unghiile si transpira ca arteziana) ... cat despre sot cred ca e cam genul la al meu de au atata rabdare si intelegere sa ne suporte

... va dragelor si sa aveti o noapte linistita

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Frumoasa tare camera muciosilor, Techila! Iar tu cu sotzul tau faceti un cuplu de nota 10! Felicitari!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ladies, daca se poate as vrea si eu in listutza pt dvd.

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

TECHILA superba camera piticilor,esti o norocoasa sa sti,ai un sot de milioane,or sa vina doi pesti minunati si plus d-asta ai si o camera mareeee pt ei

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

AAA am uitat,abia astept noua ta semnatura asa ca sa nu adormi pana la 00:01

34+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Aida!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

pai da bai nene, dar eu imi promisesem ca o sa imi colorez numele pana nasc...si nu-mi ajung punctele ca sa imi tin promisiunea....asa ca nu-mi mai convine amr1...cand puii mei fac eu punctele alea????
ca doar tara piere si baba, pardon gravida...
daca plecarati toate imi pudrez si eu burta (ca am galbenit-o deja), imi alcoolizez fundul si ma bag la nani....
oare sa imi schimb acum semnatura???

a, alex, vazut si eu burtoi+animala. burtoi foaaaarte frumos si mi se pare si corespunzator de mare, dar ai grija sa nu-ti manance animala copchila

si inca niste ca sa poata naste santorini asa cum se cuvine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Fetelor,eu va spun noapte buna ca nu mai pot de somn.Numai de 15 min l-am dus pe Razvi la somnic
Am vazut superbele poze cu camera pestilorsi acum o sa adorm in gand cu planuri de amenajat camera piticilor mei
V-am pupat,ne citim maine

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput