Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noapte buna Techiluto

Diana si-i spui ca are mobile broad band sau cum ? se conecteaza pe la cunostinte ?
Auzi unde statea romantismul ascuns.....si eu habar nu aveam

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Daca ma intreaba, zic ca-i gipsy si circula mult Li se pare tare romantica etnia.

Diana 37 saptamani si Peter (3 oct 2005)
serios ?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza, tzacanitelor!

santorini si angela ...nasteri usoare si bebei galagiosi si mancaciosi!

techila super dragutza camera bbeilor...imi place travel cotul... ce e?

cristina

claucia ce frumos ai spus tu acolo...ideal as imi doresc si eu o viata... frumoasa, cooperanta, plina de iubire si eventual pe langa mama sa fiu si femeie cu preocupari adulte.

va mai scriu de la munca :)

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

happy_uka vom scoate majoretele pentru tine maine

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

Draga mea, as vrea din tot sufletul sa fie asa,dar pentru noi e inca prea devreme; avem doar 36s ..Ceva ceva stii tu, tot o constanteanca va naste dar e vorba despre Santo .
Avand acelasi doctor ca si ea, sper ca si pe mine sa ma programeze la ceza tot la 38 de sapt ..asta in jur de 8-9 sept..sunt naiva,nu ? dar nu suna bine "nascuta pe nouaanouaduamiinoua"??
Nu vreau sa par superficiala, sa stea bebelina cat are nevoie...doar ca m-am cam saturat de starea asta de bolovan ..de elefant greoi, stiti foarte bine despre ce vorbesc..in rest ..sunt Happy
Va pup!!!Nastere usoara tuturor !

Uka, fericita 35+
Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi.
da suna foarte bine 9.09.2009 exact pe atunci imi doresc si eu sa nasc dar asta ar insemna cu 6 zile mai devreme decat termenul dat deci nnu stiu daca am norocul :P

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hatsumomo spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

uitati acia pozele...as fi vrut sa le fac ziua sa vedeti ce frumos se vede lumina prin geam....e...data viitoare, cand o sa aiba si locatari...(mai mult decat fata cu 4 craci, adica)
poze barlog

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"

techila esti asa de comica cu denumirile tale ' barlog 'si 'boracei ' de fiecare data cand citesc nu pot sa ma abtin sa nu rad
ps; ai un 'barlog' superrrrrr mi-a taiat respiratia

36 +

Mergi la inceput