Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
Noapte buna Techiluto
Diana si-i spui ca are mobile broad band sau cum ? se conecteaza pe la cunostinte ? 

Auzi unde statea romantismul ascuns.....si eu habar nu aveam 

Cea mai fericita
37 + cu 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_n Daca ma intreaba, zic ca-i gipsy si circula mult Li se pare tare romantica etnia.Diana 37 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Aida ... 36+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
buna dimineatza, tzacanitelor!
santorini si angela 

...nasteri usoare si bebei galagiosi si mancaciosi!
techila super dragutza camera bbeilor...imi place travel cotul... ce e?
cristina 
claucia ce frumos ai spus tu acolo...ideal as imi doresc si eu o viata...
frumoasa, cooperanta, plina de iubire si eventual pe langa mama sa fiu si femeie cu preocupari adulte.
va mai scriu de la munca :)
MangaGirl :-)
34+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
hatsumomo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Draga mea, as vrea din tot sufletul sa fie asa,dar pentru noi e inca prea devreme; avem doar 36s ..Ceva ceva stii tu, tot o constanteanca va naste dar e vorba despre Santo .Avand acelasi doctor ca si ea, sper ca si pe mine sa ma programeze la ceza tot la 38 de sapt ..asta in jur de 8-9 sept..sunt naiva,nu ? dar nu suna bine "nascuta pe nouaanouaduamiinoua"?? ![]() Nu vreau sa par superficiala, sa stea bebelina cat are nevoie...doar ca m-am cam saturat de starea asta de bolovan ..de elefant greoi, stiti foarte bine despre ce vorbesc..in rest ..sunt Happy ![]() Va pup!!!Nastere usoara tuturor ! Uka, fericita 35+ ![]() Printesa noastra asteptata cu drag! Poze noi. |
36 +
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila uitati acia pozele...as fi vrut sa le fac ziua sa vedeti ce frumos se vede lumina prin geam....e...data viitoare, cand o sa aiba si locatari...(mai mult decat fata cu 4 craci, adica) poze barlog Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si ![]() AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani" |
techila esti asa de comica
ps; ai un 'barlog' superrrrrr mi-a taiat respiratia 
36 +

Li se pare tare romantica etnia.