Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila super semnatura!

Da-ne parola ta si ne logam toate cu contul tau, apoi de fiecare data cand scriem mesaje, si daca va aparea doar userul tau, noi ne semnam la sfarsit cine a scris mesajul (bine, poate eu ma voi mai semna din cand in cand cu numele altora, sa ma distrez ) si uite asa faci o gramada de puncte in noaptea asta si maine te colorezi

Ce zici de plan?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

doi zece doi zece proba de semnatura...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iooooi techilooo pai chiar sa te tii tu de cuvant cand sa nasti , si totusi , care sunt programarile pe perioada ta spitalieceasca?

raluk da si tu pe Dan Diaaconescu si sa veeeezi ce adormi instant

nu da ca am scut

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

techila super semnatura!

Da-ne parola ta si ne logam toate cu contul tau, apoi de fiecare data cand scriem mesaje, si daca va aparea doar userul tau, noi ne semnam la sfarsit cine a scris mesajul (bine, poate eu ma voi mai semna din cand in cand cu numele altora, sa ma distrez ) si uite asa faci o gramada de puncte in noaptea asta si maine te colorezi

Ce zici de plan?
se vede ca ai comutat pe otv inainte sa iti apara mesajul meu la asa idei sau techila vrea?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:

Ce zici de plan?

31+

eu cred ca te-ai uitat prea mult la TV ...ca vad ca le ai cu scenariile

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

l-ai fi nimerit pe sotzu, Aida, ca lui asa ii place sa adoarma, sa dea pe ceva talkshowuri, sa vorbeasca lumea, dar mai ales pe otv .

Eu nu pot dormi cu tv-ul dar ma adorm de obicei si ma trimit in patic serialele usurele... uite acum vad ca incepe unul pe tvr1

31+

Mergi la inceput

Lucia lasa ca eu deja imi imaginam cum voi spune prostii mari si voi semna ca altcineva

31+

Mergi la inceput

Eu nu ma uit la TV dar nu ma culc pana nu termin pachetoiul imens de biscuiti de langa mine .....mai am cativa
Daca tot ati zis ca sunt balerina ...macar sa stiu o treaba

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida, vrei sa stii ce e pe ordinea de zi de marti??
ora 7 - intrenare
ora 8 - taierea
ora 9 - terminarea taierii
dupa aia direct in camera unde dispunem denet, telefon si sotz comunicator
boracii vor sta cu mine, ii vor lua asistentele cand le zic eu ca vreau sa dorm.

raluk, foarte tare planul tau...dar in ritmul asta poate ma descurc. daca esuez ca balena, maine il punem in aplicare

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 1 zi - maine-i ziua cea mare

Mergi la inceput

Citat:

Lucia lasa ca eu deja imi imaginam cum voi spune prostii mari si voi semna ca altcineva

31+

si eu as scrie niste mesaje in numele altcuiva dar nu dau nume ca mi-e rusine

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput