Burtici fericite de septembrie-octombrie (166)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daciana.ilie gata, am terminat si noi plimbarea fetele care vor DVD-ul cu alaptarea de la Laugh and learn - pana acum: Crocodana Raluk Aida alex25 eu am vorbit cu Diana din USA, care e draguta si dispusa sa ne ajute ea ne-a propus urmatoarea varianta la care eu nu ma gandisem: sa acizitionam varianta on-line la 29.95$ in loc de (39,95$) pe care mi-a explicat Diana ca o putem vedea de cate ori vrem, pe baza unui cont pe care ni-l vom face la cumparare - parola poate fi impartasita intre noi; putem plati cu ajutorul Dianei, de pe cardul lor si noi sa trimitem banii parintilor ei din Bacau nush daca nu are vre-una din voi card cu care putem plati pe site? ca sa-i trimitem ei banii ce ziceti? cum facem? mai sunt fete care vor? eu tare mi-as dori ambele dvd-uri daci 35+ cu Darius Alexandru |
Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila uitati acia pozele...as fi vrut sa le fac ziua sa vedeti ce frumos se vede lumina prin geam....e...data viitoare, cand o sa aiba si locatari...(mai mult decat fata cu 4 craci, adica) poze barlog Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani" |
Cei doi pui vor veni intr-o camera superba pe care o vor umple de viata si voiosie si fericire. Felicitari !!!
E o harta pe perete ? cu ce ? ca mie imi plac hartile foarte mult
Si mai vreau sa intreb daca vor dormi acolo sau mai luati patul si la voi in camera ?
Felicitari inca odata esti o mama eroina, harnica si muncitoare in asa suferinta mancacioasa
Cea mai fericita 37 + cu
ionika spune:
Ups, acu am vazut ca ai dat link la poze...Retrag rosiile
Tin pumnii viitoarelo mamici de 24 august!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 34+
raluk16 spune:
techila eu care nici ne-insarcinata nu as lucra atata... crede-ma ca nu ma batea nici un gand sa te grabesc!
Ma mir de unde ai atata putere si energie! Si dupa ce ca esti obo, cum te poate intelege sotul ca tu mai stai sa faci poze pentru nebunele de pe forum???
Totul arata minunat! imi place ca sotul se pregateste pentru alaptare , imi plac la nebunie perdelele! Si cum ati pus pe pereti bordurile alea si pozicile!!! Super camera o sa aiba puii tai!
Multumim mult de efort!
31+
giuliella spune:
Multumesc RAluk si Diana_n pentru aprecieri. Inseamna ca v-a placut capuccino-ul propus de mine.
O sa vedem ce lucrari mai fac si saptamana asta si promit ca o sa va mai arat.
Cele care au fetite si au pus cercelusi am o intrebare..ati sterilizat intr-un fel cerceii inainte? I-ati tinut in alcool sau ..eu stiu ce alta metoda mai exista. In seara asta mi-am vizitat nasii si am primit pentru Emma cercelusi pe care cred ca o sa ii pun din maternitate si nu stiu exact cum e mai bine, pentru ca ma gandesc ca ar trebui sterilizati intr-un fel.
Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)
techila spune:
si niste pentru santorini care merge la taiereeeee
iar sotz isi cere ertare pentru talpile cele jegoase din poze, doar ca a prestat si el din greu toata ziua....va rog sa nu bagati de seama cracii lui, e saracu' suparat profund ca cica a stricat pozele..
de la el pentru toate ca sa il iertati
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
anco spune:
vazut burta mare de alex, da,da.
vazut burta si copil de lore (si tatic), toti super draguti
vazut pozici de camera de boracei. mortala techila!!! e super faina, ceea ce va insufleti camera vor fi cei doi pitici urlatori , pentru care ti-ai dat toata silinta si ai suportat toate chinurile. meriti tu multe, multe, iar sotzul tau nu trebuie sa-si faca probleme pentru ca a muncit.foarte bine, asa sa faca si in viitor.
anco 36+???? si
poze
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Cei doi pui vor veni intr-o camera superba pe care o vor umple de viata si voiosie si fericire. Felicitari !!! E o harta pe perete ? cu ce ? ca mie imi plac hartile foarte mult Si mai vreau sa intreb daca vor dormi acolo sau mai luati patul si la voi in camera ? Felicitari inca odata esti o mama eroina, harnica si muncitoare in asa suferinta mancacioasa Cea mai fericita 37 + cu |
da luto, este harta Romaniei pentru copii. arata poza cu soarele care sa culca intr-o parte si se trezeste in alta...tot felul de copaci...e foarte draguta. de la ta-su. dedesubt acolo vor avea un birou la un moment dat...
ati vazut ca le-am pus poza cu techila deasupra capului?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"
anco spune:
da mai techila, acum am vazut ca exact deasupra capului lor e poza cu patrupeada, de fapt, na, e sora lor, ca pe peretele celalalt am vazut parintii
anco 36+???? si
poze
raluk16 spune:
Daaaa, am vazut si poza cu techila si poza cu voi doi, pe care o ai si in contul comun de poze parca!
N-am vazut craci si nici picioare jegoase si am inchis linkul dar iarasi spun cat e de simpatic ca in loc sa zica "hai femeie, mancam si ne culcam", el sta saracul sa faci tu poze pentru nebunele...
Multumiiiiimmmm mult!!!
31+