Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am vorbit cu Moni, pe la 13.30 mergem la ea.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza este superb carutul , te am, esti o prietena de nadejde , numai bine pentru Monica

Fata mea pentru prima oara a adormit singura in carut

uram si noi LA MULTE LUNITE bobceilor nostri de azi

David de Nushulica, Ioana de Julax, Daria de Nocom , ruxandra de Ralubv, anna de Brigitte , Eliza de Lavida

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Buna fetele dragute !!!
Va mai aduceti aminte de mine ?

Iertati-ma ca dau buzna dupa f mlt timp dar motivat !
In timp ce altii nu stiu cum sa plece mai repede din RO, noi ne-am intors.. si cu vesti bune asteptam un fratior sau surioara ptr Eva

Sunt asa bulversata, nu mai stiu nimic, nu mai cunosc nimic pe aici, nici un spital, nici un doctor, cum se procedeaza, cat costa in situatia in care lucrez in continuare, statul ramburseaza ceva din banuti in situatia asta, ma refer la sistemul privat.

Va pupacesc pe toate, nu am avut timp de nimic perioada asta, cu mutatul, cu Eva care creste si ne bucura pe zi ce trece cu cate ceva...inca papa laptic de la san si se incapataneaza la mancarica..papa f putinel...eu trebuie sa fug de la serv mai devreme s-o alaptez ca nici biberon nu accepta :(

Astept cu multa nerabdare raspunsurile voastre !
Multumesc !

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Moni

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cum se foloseste, cand expira?

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Cristineescu De cand ii dai Pikovit lui Hari? Ce inseamna ca mananca un pic mai bine?
Babytza, la ce ora mergeti la Moni?

Am de vanzare o lotiune bio Zanzarin anticapuse, pentru copii, cu 45ron (100ml), cine doreste. Eu am comandat una si mi-au adus 3.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

monica FELICiTARIIIIIIIII
CE VESTE MINUNATA!!!!!!!!!!!!!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!CRED CA SUNTETI SUPER FERICITI!!!

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

MONYCA unde v-ati mutat???In ce oras?Bucuresti sau la ai vostrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza v-ati baut si ?daca nu fac iar cinste eu va dau si portia mea ca eu nu consum... INTREBARE:Luca mananca asa dimineata pe la 10 fructe 150-200g pe la 14 mancare gatita maxim 100g nu se omaora cu ea: pe la 17-18 un iaurtel cu cereale sau biscuiti: seara inainte de culcare 180 lapte cu cereale la biberon: iar intre mese,titica de cate ori se culca si nu numai biscuiti,pufuleti ,paine...si tot ce mai capata...credeti ca este putin pt 10 luni?nu il hranesc destul de aia stagneaza la greutate...(cred ca sunt pre disperata cu acele kg dar nu ma ce face)ai vostri cate mese au pe zi si in ce constau....

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

Ingeras Andrei de Moni sa veghezi asupra mamicii tale si a fratiorului, sa ai grija sa le fie bine

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Monyca.c felicitari pentru samburel , unde in RO v-ati mutat? Multi ici frumoasei Eva si nu numai. Ce veste minuntata

C.valy dupa parerea mea este bine cat mananca pentru varsta lui

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput