Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 5
Nocom spune:
Neata,
Astazi doar am sa trimit un gand bun si o rugaciune pentru sufletelul lui bebe ANDREI
Moni sa sti ca nu am uitat niciuna si suntem alaturi de tine!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
cristineescu spune:
Nerantula, pai ma bucur si eu pt niste mici succese:
- a inceput sa pape fructe dimineata cam 30 - 40 ml. Nu in fiecare zi si nu in deplasari. Dar s-a intamplat 2 zile consecutiv si eu eram cu gura pana la urechi.
- a mancat mamaliga cu branza si iaurt pentru prima data !!! desi i-am tot facut
- a mancat piure de legume facut de mine !!!
In schimb nu mai vrea cereale.
Acum am inceput sa-l incerc cu cate 30 ml de lapte praf dar nu il accepta nici din biberon nici din canita. As vrea sa merg in paralel cu alaptatul si cu biberonul. Prevad o lupta lunga.
Mult succes.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
angelynna82 spune:
Neatza,
Pentru ingerasul Andrei, sa ai somnul lin , sa veghezi asupra lui mami si fratiorului tau
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
angelynna82 spune:
Matei Gabriel de AlexaM Sa cresti mare si sanatos, numai bucurii pentru paritii tai
Eva Paraskeva de 10 Monyca.C
Alissa de Vdrag
Maia Sofia de Andreea ada
Vlad Constantin de Codruta27
Sorina Gabriela de Preety
Radu de Gaia.nevia
Luca Daniel de C.valy
fetele
Aly.c20 multa sanatate puiului
Babytza transmite te rog un gand bun si din partea noastra si tie multi ici
Nikolici o am pe K care se scoala ffff devreme pt diverse actiuni
Khristin felicitari pentru dintzocul nr 8
Claudinna
Felicic mai mai ce baiat mare s-a facut
CosmyB cam cat timp ar trebui sa ii dau VitC…nu de alta dar nici Crina nu vrea sa vada fructe in fata ei
Nocom super ce spui cu teatrul
Andy.p multa sanatate mamei tale, ai gasit cu cine sa o lasi pe Alexia? , un ici special pt Alexia
Cristineescu si noi am facut pauza la cereale, ma gandesc ca este doar o faza
Crinul Meu
Poze
Crina
ratonelu spune:
ne-am intors.
(asa ..si?)
mai urlatori si mai fara dinti ca niciodata!
1.o sapt la mare- o adevarata aventura....( un sfat celor care inca n-au fost in co cu cochii asa mici- o bunica neaparat! )
sau poate unii sunt cuminti.
e mult de pov...dar nu e timp de scris..si poate nici la voi de citit.
pe scurt- lui sasha nu i-a placut nici la masa(mancam pe rand, cate 2minute fiecare), nici in mare, nici langa mare....nici in camerra...nicaieri!sau poate i-a placut si doar asa se distreaza el...urland!
2. o sapt la tara- noi+sora+nepoate- scandal in fiecare zi.cre ca mama ne reneaga.
cam atat.
n-am recuperat nimic-sunt la serv si am tone de extrase.
va pupam pe toate si ne-a fost mareeeeeeeeeeee dor de voi
angelynna82 spune:
Carla ma bucur ca v-ati intors , lasa mamico vor veni si vremuri bune. Acum suntem si noi urlatori si nefomisti
Crinul Meu
Poze
Crina
andy.p spune:
Ingeras de Moni, Dumnezeu sa te odihneasca
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Andrei ,ingeras mic, sa veghezi asupra fratiorului tau si a parintilor . Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul tau acolo in ceruri
Babytza si puiiValentina David
Poze
babytza spune:
Neata fetelor
ratoneeeeel bine ai venit
La multi ani Matei !!!! Sa fi sanatos si voios !!!!! Sa luminezi viata parintilor tai asa cum ai facut pana acum !!!!! Sa iti traiasca piciul Alexa !!!!
La multe lunite David de nushulica, Ioana de julax, Daria de nocom , ruxandra de ralubv, anna de brigitte , Eliza de lavida !!!!
Cristina dar carutul tau e foarte bun de iarna , ce ai cu el ? Uite asta il vreau www.jusonne.co.uk/first-wheels-city-elite--stroller-with-carrycot-in-3-colours-from-478-p.asp" target="_blank"> este aici
Joy cum e Sofia ?
Acum o sun pe Moni sa vad la ce ora putem sa mergem. Si sigur ca iii transmit de la voi pupici si toate cele bune
Babytza si puiiValentina David
Poze