Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 7
gaia.nevia spune:
c_valy, nu te ingrijora. Nu trebuie sa ai fix greutatea x, la inaltimea z...
De exemplu Teo (baiatul cel mare), la 10 luni isi scosese laptele de tot, nici cu forta nu-i dadeam...
manca dimineata cam 200gr branza cu mar si cereale, la gustare un biscuite-doi... la 14 cam 150gr max 200 legume cu carnita si seara te miri ce...
la 1 an avea 80cm si 10kg. la 1 an si 3 luni abia de manca trei mese, din care cea de pranz cu tam-tam vai de noi. La 2 ani, avea 10k800
In rest, vesel, destept, sanatos.
Radu are 10kile de ceva timp, si trage de mine de ii dau 7 mese pe zi. Nici asa nu cred ca e ok, si nici nu cred ca o sa dureze prea mult.
Daca pediatrul iti zice ca e normal, copilul are tonus, nu e deshidratat si face progrese, e totul ok, zic si eu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
c.valy mananca foarte bine, nu-ti face pb.Noi mancam jumae din ce zici tu acolo.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
MonycaC Felicitari!!!!!!
Sa-ti dea Dumneze o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!! Ati facut cel mai bun lucru pentru Eva si pt voi... Ma bucur nespus!!! M-am uitat pe poze sa vad cum s-a mai schimbat Eva.. dar nu prea ai recente.. Daca te-ai mutat in Bucuresti sper sa ne vedem la plimbarici cu cupchii si burticile (sigur or sa inceapa sa mai apara!!)
Bine ati revenit!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
valy cantitatile pe care le mananca puiul tau se apropie de cantitatile standard la aceasta varsta, insa numai tu poti sa-ti dai seama daca lui ii sunt de ajuns sau nu.
Eu am invatat sa nu ma mai stresez din cauza greutatii, chiar daca toata lumea spune ca fiica-mea arata perfect iar cand aude cate kg are.. spune CAM PUTINE!!! (la dr ma refer, restul lumii, nu-mi pasa!!)
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
angelynna82 spune:
Crina mananca asa:
- 7:00 - 125ml lapte fara cereale
- 11:00 - omleta din 1 ou fara galbenus amestecat cu lapte si putin ulei (poti adauga ce vrei tu)
- 15:00 - putina ciorbica cu/fara carne sau daca nu vrea 2 iaurturi simple
- 19:00 - 2 iaurturi simple si 1 budinca ...cu mult tam tam
- 21:30 - 125ml lapte fara cereale
sunt zile cand mananca numai iaurt si de curand am cumparat cereale Cheerios sau fulgi de porumb (nu dati cu rosii sau alte cele, dar asta vrea) cu lapte.
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
c.valy spune:
Nocom exact cum spui tu...ce bebe vioi(are o energie),dar cand zic kg...cam stramba din nas nu e cam putin...de aia ma gandeam poate mananca putin dar daca mai mult nu vrea pune mainile la gura si gata,o sa incerc sa nu mai bag in seama lumea si sa fac comparatii intre Luca si alti bebei de seama lui,ca el este unicat
(ca orice copil de alfel)oricum ms pt incurajare,miercuri mergem la dr sa vedem atunci ce spune

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
Nocom spune:
angelynna ce meniu are Crinuta!!!! Banuiesc ca omleta era fara albus nu fara galbenus ![]()
Vad ca este perioada cand multi bebici prefera numa lactatelel, adica lapte si iaurt, atat!!
Noi mancam asa:
ora 6.00 - 200 ml lapte
ora 10.00 - 230 gr fructe (de toate)
ora 14.00 - 130 gr supa / ciorba + 130 gr felul II (pilaf sau spanac sau ciulama sau ardei umplut sau... diverse)
ora 18.oo - 150 gr iaurt cu 3 ms de cereale
ora 21.30 - 200 ml lapte cu 2 ms de cereale
valy Daca tii cont de faptul ca Luca suge asa de des... cred ca tot acolo iesi, daca nu mai bine!! 
mami de
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
c.valy spune:
Matei Gabriel pui de AlexaM 

la multi ani si multe lunite:David pui de Nushulica
:Ioana pui de Julax
:Daria Anastasia pui de Nocom
:Ruxandra Elena pui de ralubv
:Anna Mayah pui de Brigitte
:Eliza pui de lavida
:sa fiti fericiti si sanatosi.
LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
Monyca.C spune:
Fetelor va multumesc mult ptr urari..suntem foarte fericiti, ne doream asta ce-i drept, nu vroiam sa fie dif f mare intre ei..avem putine emotii dar o sa ne descurcam !!!
Nikolici, Angelyna, Nocom 
Ptr moment suntem in Bucuresti ! 
Cu mare placere vin sa ne vedem !
Nocom nu am mai apucat sa pun poze, am fost foooarte "ametita" perioada asta..
promit sa pun cateva noi..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
angelynna82 spune:
Nocom asa e fara albus...mi-s zapacita rau azi
Monyca sa pui poze cu printesa frumoasa

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina