Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu as merge la Moni doar ca nu stiu daca am cum sa plasez cele doua "ghiulele" pe care le am legate de picior. Sa vedem...
babytza imi poti da numarul tau de tel pe PM, te rog? Sa il am si sa te sun daca totusi pot ajunge.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Ia ghiulelele cu tine.Stam in curte.

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

By the way, unde este Polizu, sa-mi fac o schema de traseu in cap repede

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

By the way, unde este Polizu, sa-mi fac o schema de traseu in cap repede

Langa Mc donald buzesti. Daca vrei ne intalnim acolo.

Miruna ai Pm. De 2 ori

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sa-i transmiteti Monicai multe imbratisari si pupici si din partea mamicilor care sunt mai departe.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Aly, eu am intalnit pete rosii pe corp, de diverse dimensiuni, de obicei circulare, ca reactie la antibiotic sau alte substante, deci o forma de alergie.

Sotul meu face o pata rosie pe coapsa ca reactie la sulfametin. Iar la mierea de salcam face pete pe tot corpul si se cam sufoca...

La voi poate fi reactie la amoxicilina, etc. Ar fi bine sa vezi un dr...

Multa sanatate!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Daca se merge cu "ghiulelele" din dotare la Moni, merg si eu. Asta in cazul in care cuiva i se face mila sa ma culeaga si pe mine in drum, altfel nu prea am cum ajunge. Si nici n-am cui plasa "ghiuleaua".

Va pup

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babytza, la ce carucior balesti? Zi si mie ca tocmai ma chirasc pe site-uri dupa caruciorul de vis. Am ochit un chicco lite way pe bimbomarket dar nu stiu la cat ma ajunge si cu transportul.

Baby boy, noi avem dezlegare la Pikovit si hai sa zic ca papa uuuun pic mai bine desi am fost mai mult plecati si in calatorii e legat de tzitzi cu 4 maini.

A mancat Harri la carciuma cot la cot cu noi pastrav cu mamaliguta. In seara asta eram in carrefour cautam pastrav sa umplu frigideru si nu am gasit.

Pentru jucarii ca sa va inspirati incercati pe site-ul www. ooke e.ro (fara spatii) pentru 1-3 ani. Sunt multe jucarele de lemn fff interesante.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Aoleu, cine m-a pus sa beau cafea dupa-amiaza?

Toata lumea doarme numai eu nu pot sa dorm...am studiat pagini intregi de carucioare...pentru iarna trebuie roti mai mari?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cristineescu De cand ii dai Pikovit lui Hari? Ce inseamna ca mananca un pic mai bine?
Babytza, la ce ora mergeti la Moni?

Am de vanzare o lotiune bio Zanzarin anticapuse, pentru copii, cu 45ron (100ml), cine doreste. Eu am comandat una si mi-au adus 3.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Cristineescu De cand ii dai Pikovit lui Hari? Ce inseamna ca mananca un pic mai bine?
Babytza, la ce ora mergeti la Moni?

Am de vanzare o lotiune bio Zanzarin anticapuse, pentru copii, cu 45ron (100ml), cine doreste. Eu am comandat una si mi-au adus 3.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Eu. Ca ale mele mai dureaza pana vin.

Mergi la inceput