Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

300, si Bianca are cam o saptamana de cand a inceput sa planga la baita, inainte ii placea, se juca in cada cu jucariile si deodata... nu i-a mai placut... si Nikolici spunea la fel despre Karinutza. Eu sper sa fie doar o etapa trecatoare

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Noi nu am plans nici-odata cand am intrat in apa chiar ne place dar nici nu plangea cand il scoteam,aseara sper sa fi fost o exceptie...avea atatea jucarii in cadita...cred ca de aceea era asa plangacioscei drept nici nu l-am lasat sa se balaceasc cat ar fi vrut el...vedem in seara asta.Elly eu cu prizele stau ok nu este nici una in calea lui sunt ascunse dupa fotolii si dupa mobila asta in sufragerie(camera de joaca)iar in bucatarie sunt sus...in schimb se chinuie sa deschida dulapurile in bucatarie si cred ca in curand o sa ma trezesc cu farfuriile si cratitile in mijlocul casei(ms pt vot)

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un vot pt Luca poze nasici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Nu numai prizele sunt problema noastra, pe care o voi rezolva cu niste aparatori, dar avem niste robinete de gaze, casa noastra are si sobe, nu le folosim, ca avem centrala, dar au ramas asa, e o casa veche... ca design... sau in caz de curent oprit (asta iarna chiar am apelat la soba din sufragerie, ca se oprise curentul cateva ore bune si incepuse sa se raceasca in casa). Bianca tot incearca sa umble la robinete si nu stiu ce as putea face. Stiti cumva, exista in comert ceva pentru a bloca robinetele?

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

www.flickr.com/photos/30462666@N03/3854907781/in/set-72157622014037491/" target="_blank">Mandro, mergi cu mine la Bucuresti?

pentru Amalia de Sabinel!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatz amai pe la pranz si de la noi

Khristin am vazut poze superbe cu doi copii frumosi foc

CosmyB multam de info cu vitC, vreau sa ii dau si eu, poate asa mananca si ea ceva mai bine

Feli va am cu mult drag, poze cu Falkone furmosul nu ai??? Ne e dor de el , Fox spera ca este mai bine . Monica e programata maine pentru cezariana din cate am vazut la odiseea lor, darn u stiu ora

Nocom multam de , ici pt Daria

Piolica moama ce super ca plecati dn nou

Andy.p uofff, speram sa termine si vecinii cat mai repede

Babytza ma bucur ca ati avut o noapte buna, felicitari pentru dintzoc

Oana ce mai face David? ici multtiiii

Andy_galro spor la smotru

LA MULTE LUNITE Ana de Teomaria si Eva Gabriela de Rain_lover

300 (ramo), sanatate puiului mic si bine ati revenit din concediu

Nerantula e superb Gruia

Azi noapte fata mea a simtit ca a vent tacsu si nu a mai vrut sa mai doarma la ea in patut ...a dormit cu noi, ma bucur ca ea dimineata pana la pranz a inceput sa doarma cam 2 ore legate...a mancat mai devreme 1 mar copt cu scortisoara .

Avem si noi dintisorul nr 5 , urmeaza si ceilalti

Ne-am jucat de dimineata " cip cirip", a ras cu pofta

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hehe, ce dulci suunt unde e facuta poza?

Fata mea a mancat niste fructe cu... degetul; de cand am folosit lingurita pentru medicamente face oribil cand incerc sa-i dau ceva, nici macar nu mai face ca inainte: sa guste si sa vada daca ii place mancarea . Pe langa tuse m-a gratula si cu niste kaki moale care verneau la intervale oparecum regulate (11 noapte, 3 dupa amiaza)...dr a zis ca era enteroviroza, o fi fost dar smecta n-o inghghite neam, ii fac ceai de coaja de salcam si ceai de menta; dar dilema mea este daca mai e cazul cumva ca pana acum de ieri dimineata n-a mai prestat nimic. Si nici nu pot sa verific de dinti noi ca nu ma lasa.

Are si candidoza buicala, vineri era chiar naspaieri am apucat s-o badijonez o sh data, azi sepr sa am mai mult noroc, practic jonglez cu medicamente...

Fi-mea nu suporta bananele si merele, ii plac in schimb strugurii de nu mai poate, ciresele, piersicile si perele in combinatie cu altceva. Cred ca o sa incerc si eu omleta sa vedem ce parere are zuza mica despre ea. Dovlecelul il caliti inainte?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna mamicilor, nu ne-am mai auzit de luni de zile,,,,,

salih a fost bolnavior si m-am plimbat cu el la nu stiu cati dr care ziceau ca n-are nimic si multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns si la dr Stanciu care l-a examinat cum il examinau si ceilalti dar care a gasit imediat problema.

ca sa nu mai patiti si voi ce-am patit noi, adica sa mergeti la 10 prosti sa va zica ca n-are nimic, va las nr de tel de la cabinetul dansului unde consultatia este 500 de mii, mai putin ca la altii 0724 579 372, si este pe undeva prin berceni pe la aparatorii patriei parca se numeste statia. Sunati la nr de tel si va spune de acolo.

va urez La multi Ani sarbatoritilor si sa fiti sanatosi ca e cel mai important

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Hehe, ce dulci suunt unde e facuta poza?

Ne-am intalnit saptamana trecuta in Bacau, a revenirea noastra din vacanta .. si a fost foarte placut!

Multa sanatate Andei, chiar voiam sa te intreb ce mai faceti, cum mai papa ea?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Are si candidoza buicala, vineri era chiar naspaieri am apucat s-o badijonez o sh data, azi sepr sa am mai mult noroc, practic jonglez cu medicamente...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

cu ce o badijonezi pe Anda? cred ca nu-i dai cu glicerina ca aia e vax albina, mai rau chinui copilul. Asta mi-au dat si mie in Ungaria cind Elsa a facut mugurasi (muguet), insa nu s-a intimplat nimic, aia se dezvoltau bine mersi. In Franta am badijonat-o cu Daktarin - ingredientul activ este Miconazole, poate dupa numele asta o sa-l gasesti in farmacii. E un tratament pt 8 zile, chiar daca au trecut bubitele alea albe din gurita trebuie sa faci tratamentul pina la capat. oricum e bine sa o vada un doctor si sa-ti dea un tratament adecvat.

Multa sanatate.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

are cineva nr de tel al monicai???????

vad ca pentru ea maine e ziua cea mare.............................

as vrea din tot sufletul sa o sun sa o incurajez si eu./.

am asa niste emotii pentru ea
sper din tot sufletul sa fie bine si sa-i dea dumnezeu o nastere usoara si un copil sanatos

Mergi la inceput