Ramo multa sanatate Andutzei

Nerantula ce dragutzi sunt Gruia si Amalia
Ange sper si eu sa termine odata cu totii![]()
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Neata!

La multe lunite Dariutza frumoasa! Sa cresti mare si sanatoasa!
La multi ani impreuna mami si tati de Dariutza si Matei!

Abia pot sa ma misc :( Ieri pe la 13:30 m-am bagat in cada, sa fac si eu o baie. Edi, langa mine, ma asista. Fac baia, ma ridic in picioare dupa prosop si alunec :(( Ma lovesc la spate, dar ce lovitura...am crezut ca mi-am rupt coloana nu alta. Am fost la Municipal, am facut radiografia, totul ok cica, nimic deplasat sau rupt. Am luat medicamente dar ma doare in continuare, parca mi-a taiat cineva mijlocul. Sper sa ma refac cat mai repede ca tare-i greu. Azi mai e barbata-miu acasa dar de maine sunt singura.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
Giulianna, imi pare rau pentru necazul tau
Sper sa nu fie nimic si sa te faci bine cat mai repede ..
Si eu care voiam sa te intreb cand desfaci sampania .. am fluierat majoretele la concurs pana in ultima clipa, erai extenuate, saracele ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Dulci foc Gruia si Amalia
Giulianna , pune ceva rece in locul unde te ai lovit. Eu am cazut in vacanta (acum vreo 10 zile) pe scari ude. Am avut ditamai vanataia super neagra pe la noada lateral si o lovitura la mijlocul coloanei. Nu puteam sa urc scarile. M a ajutat gheatza si Nurofenul. Urmeaza sa ma duc si io sa vad ce zice doct ca inca ma doare cand ma aplec. Tata zicea ca durerea o sa treaca in 34 de zile ( atatia cati ani am
)
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole