Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

lauretta chiar exista pastilute de crestere a sanilor!!! Serios!! E ceva pe baza de marar. NU stiu daca chiar au efect (ca nu ma intereseaza subiectul deloc!!) dar de existat exista!!!

Daca ar exista si pastilute de micsorare a sanilor.....

vad ca toata lumea doarme!! Oare ce s-a intamplat cu voi?

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata,ne-am trezit toti 3 pe la 9,30 in sunet de bocaneli si alte sunete mirifice ptr ureche...acum a terminat vecinu de la parter,s-a apucat cel de la 2

Nikolici pune pozeee!!

Nocom super surpriza,i-am facut-o si eu sotzului meu in anul cand a schimbat prefixul

Cosmy mamica si gaza.

Oana

Piolica nici eu nu o pot trezi cand doarme,prea mult

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Apropos de cadouri vacante preplatite, exact ceva de genul asta am primit si noi aseara de la prieteni. Scrie pe felicitare ceva de genul " 2 nopti, only for you (adica fara cupchi), la Club & SPA CA cocor Olimp" cand vrem noi in perioada august-septembrie...

Habar n-am unde e asta, sper ca nu in Olimp la mare, ca eu fara copii mei nu plec nici pana la buda!!!! Tre sa caut pe net ce si cum...

Deci sunt la moda si la noi..

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Anuntam o noapte linistita dormita snur din cauza de dinte nr 8 iesit tot !!!!
Aproape ca uitasem cum e sa dormi fara sa dai cu capul in toate cele si sa te impiedici in incercarea de a ajunge la pui

piolica multumim de cafea eu iar am baut un 3in 1 ca a spart mama ieri cafetiera

cuscra draga multumim de poezie, ma tot intrebam cum e toata ca nu imi aduceam aminte tot aveam senzatia ca e ceva intre versul 2 si 3 pupam nora scumpica , sa pui si tu filmulet cu ea cum se vaita de pitic

feli multa sanatate lui Fox
Carutul vechi , cel mare e la vanzare. Sper sa se vanda repede ca altfel ma scalpeaza sotul Si asa a facut spumigene ca l-am luat pe asta inainte sa vanda ala , dar nu puteam sa ratez reducerea, si era si ultimul pe crem Chiar nu aveam chef sa dau cat e acolo in reclama Asa l-am luat la super oferta Acum o sa ramanem cu asta nou si cu cel mic sport de vara (care e numai bun de calatorii ca se strange mic mic )

Nocom da, exista pastilutele alea, dar contin si o cantitate mare de hormoni si nu stiu cat de indicate sunt

Va pup , fugim in parc

Edit : pupici Oana
Si Nicoooo baga pozeeeeeleeee

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza fetele..multam de si,noi de la 9 am dat desteptarea,am fost la piata nitel apoi am papat micul dejun...azi am zi plina,tre sa fac mancare si nu am nimic in cap...dar gasesc eu ma pun pe rasfoit cartile de bucate lasate mostenire de la,,soacramia,, si gasesc eu ceva bun ,,ca la mama acasa,,gatitul nu e punctul meu forte...

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! si pentru toata lumea
azi am zi de dar acum ies cu strumfi afara

babytza, feli, c.valy, nocom, laura, piolica

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"[/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am uitat sa va spun ceva. La pensiunea unde am fost ne-am intilnit cu niste francezi cu care am luat micul dejun simbata dimineata, ei facind acolo o mica halta de o noapte la intoarcere din vacanta. Am vorbit, am povestit si la un moment dat eu i-am spus ceva sotului meu in romaneste si nu ca sa ma feresc de ei, ci pur si simplu din obisnuinta. Am vazut ca unul dintre francezi se uita putin lung, ca incerca sa-si dea seama ce limba vorbim. Asa ca i-am zis ca eu sint romanca! Si atunci surprize-surprize. O cheama pe sora lui si-i spune ca eu sint romanca. Tipa s-a luminat la fata si a inceput sa vorbeasca cu mine in romaneste. Vorbea destul de bine. Mi-a zis ca a fost casatorita in 2001 cu un roman la Galati si ca acel an a fost cel mai frumos din viata ei. Ca iubeste Romania, ca ar vrea sa se intoarca intr-o mica vacanta si chestii de genul asta. Mi-a zis ca toti francezii care au fost in Ro s-au indragostit iremediabil de tara asta. (am si eu o dovada - pe sotul meu). Ca multi francezi sint reticenti, insa asta e pina ajung acolo, ca dupa aceea e dragoste curata.
Am vrut sa va spun si voua ca pe mine una m-a bucurat foarte tare sa aud ce frumos vorbea despre Romania. Si era o bucurie imensa pentru ea sa vorbeasca din nou in romaneste.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Buna dimineata si de la noi... asa mai pe la pranz
LA MULTE LUNITE pentru boboceii zilei de 25: Ana de Teomaria si Eva Gabriela de rain_lover!
Votat Luca si Bighidel.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Bun venit fetelor din vacanta!
Laureta, sunteti niste frumoase, trei floricele ... iar tu ai o silueta...
andy_galro, Andrei e un scump si are niste ochi superbi... si ce tort a avut de ziua lui...
piolica, niste locatii foarte frumoase, iar casa super-interesanta... nu mai zic de Elsa, care e o papusica
khristin, ce fain e "pe langa casa". Copiii au acolo tot ce-si doresc: aer curat, verdeata, spatiu de joaca... super...
valy, Bianca plange cand o pun in cada, n-o intereseaza nicio jucarie, iar cand o scot ii revine zambetul de buze... . De 2 zile si Bianca a inceput sa se tarasca prin casa (nu merge in 4 labe), deja trebuie sa stau cu ochii pe ea, ca se tot intinde pe la prize, trebuie sa luam aparatoare pentru prize.
anamona, felicitari pentru progresele puiului

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babytza iata-ma-s, dupa un concediu cu peripetii si cam putina odihna. Si bebelina mea a slabit, o simt la mana mai usoara si vineri la dr avea 8 kilograme, eu chiar cred ca a slabit desi nu am mai cantarit-o de la 7 luni jumate. Noi tusim si luam eurespal si sper sa ne treaca repede. Asa o boala ciudata si cu simptome mai inselatoare cu greu mi-am imaginat ca exista...

In rest e jucausa, face o gramada de lucruri, febletea ei e sa mergem sa stingem sau sa aprindem lumina. Desigur ca mergem - deja merge si intr-o manutza cativa pasi - daca ar fi dupa ea am merge asa bipede si la piatza. Probabil din cauza bolii e foarte mamidependenta; de ieri ma chinui sa fac o mancare de praz si nu reusesc...

Anda a inceput sa planga la baie; nu-mi dau seama de unde pana unde s-a speriat. O fi bai daca intru cu ea in cada?

Vreau sa urez si eu La multi ani puilor la care nu am fost prezenta la timp pe forum:

Mihnea Cristian
Eduard-Gabriel
Andrei
Vlad
Mark Theodor
Mihail
Alexandru
Matei Gabriel

Laura am inteles ca mama ta e bolnava, eu sper sa treaca repede peste aceasta incercare.

Ma gandesc si la Monica, ingerasul ei si bebelul care sae va naste in curand.

Monyca, felicitari pentru minunea II! Sarcina usoara, bebe sanatos si mutare usoara :) am inteles ca veniti la Bucuresti.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput