Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Noapte buna fetelor!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"[/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Khristin,Alexia e o smechera ,a inceput sa tipe daca nu-i convine ceva,fuge de Andy si rade in hohote,canta,danseaza,arat cu bratele incrucisate 'nu-i'...Voi ce mai faceti?Mai ai un pic si gata

Lau cred ca daca m-as muta si eu la mama un pic asa,poate as reusi sa mai adaug neste kile.Are probleme cu hernia,da speram sa rezolvam cat mai repede.si io vreau ce vrei tu da ma tem de moor

Andy si multumesc.

Feli sper ca sunteti bine

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta in 6 zile foarte repede din pacate...a facut si kk moale vreo 3 zile si a papat si foarte prost.....o combinatie tampita rau....
Maine il cantaresc iar sa vedem cum stam.

Pastile de Vreau tzitzi mari, au avut la mine la farmacia din colt, dar a fost stoc limitat si s-au dat toate

Ma duc si eu la nanel ca vad dublu de somn Va puppacesc

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza moaaa si nu mi ai pastrat si mie vreo doo(20) cutii de pastile din astea
Bafta miine la cantarit si somn usor

andy pi sa mergi mey la mami meu. E o mama din aia care nu te lasa sa te ridici de la masa daca nu papi, daca nu iti place iti face altceva urgent
Multa sanatate mamei

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

inca una si ma duc

luati de aici si minunati-va unde a ajuns prostia umana...

palmuirea copiilor admisa prin lege in NZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Suntem si noi pe aici, stam muuult pe afara, gaza vrea numai pe jos, inspecteaza tott si vrea orice jucarie vede la un alt copil ma uimeste cat de repede invata diverse lucruri

Monyca Felicitari!!!! Cat de mult ma bucur pentru tine! Super ca vine un fratior sau o surioara!!! Eu zic ca va fi baietel Sa pui poze cu frumoasa ta!

Cuscra ce bine ca a papat tot-tot soricelul Cand vrea sa manance nu glumeste si sa stii ca si Maya s-a trezit azi-noapte si a avut chef de povesti am luat-o cu noi in pat si se intorcea cand la tati cand la mami Nu am stiut ce are, ca la Cola nu m-am scapat, acum stiu... ii era dor tare de soricel Sa faci poze cu noul 4x4 sa-l stapanesti sanatoasa! Felicitari pentru Bravo! Sa-l inveti si pe David poezia cu piticul, poate o stii de cand erai mica: "Un pitic atat de mic (si arati cat de mic) facea baie intr-un ibric.. offf offf ce pacat ca piticul s-a inecat!(si arati cu mainile pe fata miscand capul)" Maya a invatat f repede miscarile si acum da gata pe oricine cand spunem poezia, e asa dulce cum face "vai vai ce pacat"
Ce frumos ca ati fost la Moni sa o incurajati, abia astept vestea cea mare Azi m-am gandit la bebe Andrei-ingerasul

Ange nu stii cat de mult iti multumesc pentru ideea cu omleta a papat gaza mea tottt n-am facut-o la MW si am pus numai galbenus, branzica si patrunjel verde, dar a iesit delicioasa
Felicitari pentru "vai vai" invat-o si tu pe Crinuta poezioara.
Vitamina C ii dau 10 zile pe luna, 5 picaturi, cateva luni cred ca n-am mai intrebat pediatra.

anamona felicitari pentru dintisor si pentru progresele Theei

Am vazut o gramada pe poze superbe Piolica, Laureta, Andy_g, Kristin toate sunt foarte frumoase, iar bebeii scumpi foc

Andy.p sanatate mamei ce frumos ca surioara nu l-a parasit pe fratiorul ei cand era necajit

Laureta, fetele vb despre catelusul vorbitor de la Fisher Price.

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!

suntem bine, multumim de intrebare, babytza si felicitari pentru caruciorul cel nou. Eu as mai lua unul ca asta mi se pare imens, ba nu as mai lua ca pentru iarna este perfect asta pe care il avem, tu cu cel vechi ce faci?
Fox incearca sa se descoasa a reusit intr-ub loc, muscatura respectiva este inchisa, dar daca se deschide, aceea sau alta, trebuie sa-l coasa din nou Probabil ca se vindeca si il mananca Mai avem astazi ultima zi de antibiotic si duminica ii scot firele. Vladut tine minte ceva pentru ca tipa la toti cainii pe care-iintalneste, ii cearta, nush ce-o fi in mintea lui. Duminica eram toti in parc, un catel a venit la Fox sa-l miroasa, iar Vladutz a inceput sa bolboroseasca vadit suparat: sa-l atentioneze pe Fox, sa-l alunge pe cainele acela, de gelozie, nu stim, cert este ca stapanul si-a chemat cainele si au plecat rapid.

Am vazut poze absolut suberbe de bobocei si mamici de bobocei: piolica, laureta, khristin, andy galro
monyca: felicitari!, sarcina usoara si multa sanatatate, pupici Evei

ange: Crinul si mersi de idee, a papat Vladut acum omleta din galbenus, dovlecel, un pic de branza si cateva fire de marar. O minunatie

Stiti cumva cand este progamata Moni cred ca nu am retinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Laurata,Piolica si andy_g, vazut poze de vacanta.....frumos, tare frumos!Si intr-adevar arata asa de marisori bebeii....vb cuiva, parca ieri stateau nemiscati pe spate si ne bucuram doar ca zambesc

Cred ca mai vroiam sa spun ca zi dau cafea si pepsi..si sigur mai era ceva dar nu ma ajuta memoria

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

si pentru somnoroase!!!!

Va multumesc tuturor pentru urari!!! Va doresc acelasi lucru!!!

Seara noastra a fost perfecta, am facut o rezervare la o terasa pe malul lacului, insa in loc de o seara romatica cu sotul am ajuns la o minipetrecere ad hoc cu mai multi prieteni. Eu i-am sunat sa-i intreb de locatii, ca nu ami stiam noutati, si apoi am ajuns sa-i invit pe toti!!

Dar seara a fost una ff reusita, mai putin faptul ca mama nu s-a descutcat cu daria la masa de seara. Daria a plans mult cand mama vroia sa-i dea laptele, pana a vomat si a culcat-o nemancata. Noroc ca ama juns acasa pe la 12.30 si i-am dat eu lapticul in somn...

nikolici vad si eu pozicile de la moni?

felicic Moni e programata la cezariana maine!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Neata si pepsi, cioco, cola, cafea si ce mai doriti si de la noi (mai bine zis de la mine, ca Elsa sforaie acum). Am zis sa o trezesc ca sa-i fac acelasi program in fiecare zi si nu numai sculat de dimi in zilele cind va merge la cresa, dar nu m-a lasat inima cind am vazut ce frumos dormea.

Saru'mina pentru mesajele frumoase, ma bucur ca v-au placut pozele. Aici sint multe chestii de vazut, peste 2 saptamini plecam din nou intr-o mini vacanta de 3 zile. Ne-au invitat socrii la hotelul unde vor fi ei. Acolo e mai putin design, e mai mult functional, e un mic apartament intr-o statiune de vacanta.
Anamona, intr-adevar, nu ne plac hotelurile turn de 5 stele, am fost o singura data in asa ceva, anul trecut in tunisia, si asta pt ca eram gravida si am vrut sa avem mai multa grija (mai ales in tari din astea unde microbii fluiera pe strazi). Insa nu ne-a placut deloc la hotel, asa ca am plecat de nebuni sa ne plimbam si a fost minunat. Si oricum am ajuns sa mincam prinzul la colt de strada ca noua nu ne plac formulele all inclusive (mi se pare ca te tin acolo la hotel tot timpul) si in final am fost bine mersi, nu am luat niciun microb.
Noi sintem mai aventurieri asa, ne place sa vizitam mult, sa descoperim chestii interesante, sa mincam bine si sa nu fim constrinsi, fara a fi cu sacul in spate... avem nevoie de putin confort (citeodata chiar mai mult). Apropos de mers pe jos si descoperit, cind am fost la New York am mers pe jos de la 9 de dimineata pina a doua zi de dimineata la 3... dar atunci am ridicat steagul alb ca nu mai puteam. Asta ar fi recordul! Era si de 7 iulie, de ziua mea. Mai ca plingeam de dureri de picioare in ferry catre Staten Island la intoarcere (dar era deja 8 iulie, asa ca puteam sa ma jelesc deja)
Acum cu Elsa trebuie sa o luam mai usor, insa cind se va face mai mare cred ca o sa-i injectam microbul!
Asta ne place noua, insa nu e universal valabil! Chiar nu vreau sa se simta vreo fata lezata in vreun fel si sa se iste polemici (am si verificat, nu sintem pe pagina 13)

Nikolici, da, aici se poarta mult chestiile astea cu vacante 'preplatite' din care poti sa-ti alegi, sint niste cadouri super dupa parerea mea. Persoana careia ii oferi poate sa-si aleaga ce vrea, ca are de unde.
Ai poze cu Moni? Vreau sa le vad si eu!!!!

Nocom, super petrecere! Sa traiti fericiti o mie de ani de acum incolo!

felicic, fetele spuneau ca daca Moni nu naste natural pina miercuri, atunci ii fac cezariana. Sper sa fi inteles bine.

Cosmy, super faina poezia cu piticul, eu o stiam asa:
Un pitic atit de mic
facea baie intr-un ibric
si ibricul s-a varsat
si piticul s-a inecat
insa cum o stii tu e mult mai faina.

acum va pupacesc. o zi buna!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput