Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Intalnirea cu Mina de andreea_and

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Fff frumos..ce au crescut copiii,parca ieri aveam poze cu ei in patuc pe spate si acum fac tot felul de ghidusii.

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza Andrei s-a bagat de 2 ori cu gura in nisip si nu i-a placut deloc cred ca a baut apoi 100 ml de apa ca sa se duca la vale nisipul si apoi nu a mai ajuns in gurita lui alt nisip

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nikolici, eu zic sa te duci la concert, sa te simti bine ca Miss K se descurca ea....e doar pt. cateva ore doar...ia gandeste-te ce te faci cand o trimiti la scoala

Babytza, acum daca ti-ai luat carut nou, pune si tu poze sa-l vedem...

Monyca, chiar nu ne-ai spus in cate saptamani esti. Te asteptam cu vesti proaspete

Laura, de Alexia nu mai spui nimic???

Ce draguti sint Andrei cu Mina , le sta tare bine impreuna si au crescuuuuut.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula multumesc ptr gandurile frumoase...chiar vrem sa incercam o perioada ceva homeopat si abia apoi sa ne indreptam,daca mai e cazul,spre operatie

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

M am inrosit tuata . La kile is ok, m a ingrasat mama 2-3 kile care s au dus tuate la fund si coapse la tzitzi nimiiiiic, voi aveti io n aaam. Vreau si io

Frate tot va aud de catzel, CE catzel? Vrem si noi normal

De Lidia ce stiti? Cum are fata?

Babytza, ce analize? Ce are soricica? Bravo pt bravoooo

andy deci cum ziceam m am mai ingrasat( ca la mama). Mami tau ce are?

anamona spor la bb2

nicolici n aveam burta in poza eram nemancata

Feli cumplit ce vi s a intamplat. Cum sunteti?

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

laura Andrei cuminte? depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile...dar la mare chiar s-a simtit super bine...multa sanatate mamei tale

Asa creste strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ce scumpi sunt Andrei si Mina

Fetelo ma retrag la somn , noapte buna

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy , Andreea ce scumpi sunt puiutii Chiar asa, parca ieri erau in scutecele mici mici mici

Khristin maine , promit

Laureta piciul nu a papat deloc bine in ultimile zile , mai ales pranzul ( acesta a fost refuzat total ) si a slabit cam 400g....azi i-am facut altfel papa de pranz si daca o refuza iar , maine mergeam la dr si faceam copro si ce mai era necesar ca sa vedem de ce nu papa. Initial am zis a de la dinti nu papa, dar apoi am observat ca doar pranzul e refuzat total. Si m-a lovit si pe mine desteptaciunea ( cica...) si i-am pasat copilului mancarea
Desi de aproape o luna incepuse sa pape foarte bine asa mai mare...In fine, important e ca a papat...ca eram in stare sa i-o si mestec numai sa pape tot

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

M am inrosit tuata . La kile is ok, m a ingrasat mama 2-3 kile care s au dus tuate la fund si coapse la tzitzi nimiiiiic, voi aveti io n aaam. Vreau si io

Cumpara-ti !!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Babytza bine ca a papat. In cat timp a pierdut 400 de gr?.
In leg cu tzitzi as vrea io sa le cumpar da in afara de bani mi e o frica de mor. Nu mere sa iau vreo pastila ceva

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput