Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

In piscinutza mea

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Hei!
Mai intai urez sarbatoritilor de peste weekend:
Vlad de Freshnana
Mark Theodor
Mihail
Alex de Boo
Matei Gabriel

Un gand bun pentru Moni si ingerasul ei

Piticu meu nu mai vrea sa inoate. Se pare c ain vacanta lui la mare s-a speriat si acum sta agatat de gatul meu si nu vrea sa isi dea drumul sper sa il aduc pe drumul cel bun in concediu
De abia astept sa plec, pe 11 septembrie zburam spre Grecia la un hotel de vis (din poze cel putin ) Asa ca deocamdata ma uit pe pozele voastre

Laureta esti bunaciune rau, m-am deprimat dupa ce am vazut pozele

Babyboy am fost azi in Auchan sa iau catelul insa il aveau in varianta de limba engleza(desi pe cutie era totul in romana). Desi imi doresc ca mihnea sa invete limbi straine o sa il caut deocamdata pe cel in limba romana

Monyca bine ati revenit si multe felicitari!!! In cate saptamani esti?

Babytza nu e cam greu caruciorul? 15 kg + soricel? sau te bazezi pe el sa te mentii in forma?

Nikolici ma oftic rau daca se anuleaza concertul Madonei. A trebuit sa merg la doua concerte de rock alternativ ca sa mergem si la Madona (noroc ca imi place genul )

Piolica f. frumoasa zona!
Mai am de vazu tpoze, dar poate maine ca acum mi-e somn rau (am fost cu cupilu in parc in seara asta si m-a alergat rau)

bobocimea

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI DE ALEXA_M!!!!!
Sa fii sanatos, voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!!
Alexa_m sa va traiasca puiul!!!!!

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna

Babytza ma bucur ca David a mancat, poze cu noul carut si soricelu’??? , felicitari pentru bravo , sunt tare dulci

Aly ma bucur ca Sebi e mai bine, ar fi bine sa nu intrerupi tratamentul cu Eurespal daca inca tuseste

Nerantula voi cum mai sunteti? Mancati mai bine? ici haiducelului si tie, masaj zici

Anamona sper sa fie asa cum iti doresti si sa apara un bebe , felicitari pentru dintisor si babtutul din palme

Votat Bighidel

C.valy eu ii dau Crinei o jucarie si asa iese din baie neplangand , ce nazdravan ai

Andy_galro am scumpul blond

Paula-Laura

Fetele celelalte pe unde sunteti????Un semn de la voi

Fata mea doarme de pe la 21.30...era chiauna de somn dar tare s-ar mai fi jucat

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Inca una si ma duc :)

Andy ce haios e Andrei in piscinuta lui Mihnea nu a vrut sa stea in piscinuta, pleca la plimbare

si sa ma laud cu ce-a mai invatat - sambata am fst la socrii si la plecare a zis de vreo 2 ori tataie (era in extaz socru, soacra cam galbena de oftica ) si face maauu cand imita pisica
La tara intre animale e in elementul lui nene, preferate sunt curcile, urmeaza pisica, de scroafa ii e frica si cainele il sperie daca latra cand nu e in raza lui vizuala!
Ne-a iesit dintisorul nr 7 si 8 e pe drum ca musca rau

acu chiar ma duc

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Woooow Andy ce cuminte sta Andrei in piscina !!!! David era de mult cu fata in nisip....

Paula e mai usor decat cel precedent Si am antrenament de la Tina cu carucioare grele, mi se par mai stabile. Si crede-ma ca la cat imi place asta , putea sa aiba si 30 kg ca tot il luam, mai ales la reducere cum l-am gasit
Felicitari de dintisori !!!!!!!!

Angelyna maine ii fac si poze Azi am iesit in graba si am uitat geanta acasa cu toate cele in ea Bine ca nu a facut kk

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

babytza felicitari soricelului pentru mers...de-acum nu mai e soricel, nu?
aly sper sa fiti mai bine
angemersi

Asa creste strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

babytza felicitari soricelului pentru mers...de-acum nu mai e soricel, nu?

Pai de luni nu a mai mers deloc singurel ...a fost asa de o poza ziua aia Adica : uite...pot ...dar care-i graba ????? Acum ii place sa ne ia de mana si pe mine si pe tati , doar cu unul nu e bine Vine si ne trage de mana sa mergem amandoi cu el

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Intalnirea cu Mina de andreea_and

Asa creste strumfi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

So,am culcat si eu kupii si ma infintai pe forum,daca tot n-am somn

Roxana frumos caruciorul,sa-l folositi sanatosi

Aly ma bucur ca a fost alarma falsa cu bubitza,sper sa va treca repede tusea

Andy_g ce copil cuminte ai,vazut si pozele,Andrei a fost in elementul lui

Paula felicitari ptr dintishor

Ange imi pare rau ca nu a mancat Crinutza spanac

Lau ce zici ca esti slaba??Arati super mamico,de fapt toti sunteti frumosi foc,iar peisajele superbe.

Cristina off stiu cum e cu muncitorii,daca nu stai pe capul lor iti fac o treaba de cateva zile intr-o luna.

Piolica ff frumoasa zona si casa mi-a placut tare mult,elsa o frumoasa

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput