Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Buna seara la mamici si la pitici somnik usor,bun revenit fetelor care au fost in concediu(ce as fi vrut si eu unu voi veniti la mare eu vreeam la munte)dar din pacate anul asta e fff incarcat in evenimente costisitoare...recuperam la anu,v-am vazut pozele ff frumoase asta fac de 1 ora incoace admir pozele,fac si nitica mancare iar tati culca bebele e randul lui azi

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de mancare, si a mea a inceput sa faca niscavai nazuri din nou.... eu cred ca e dun cauza caldurii si/sau a noilor dintosori

vestea buna e ca a fost mai puternica decat alergia la laptele praf: a mancat mandra iuart de la hipp si nu a avut nimic, nu mai spun ca i-a placut mult de tot.....treptat o sa o incerc si cu alte iaurtele dar deocamdata o luam incetisor.

si cu ce ne mai laudam?
- in timpul zilei zice mami, mami si se duce spre o rama foto in care sunt eu cu ea in brate
- recunoaste unele animale din carticele
- bate din palme atunci cand cantam " daca vesel se traieste"
- a aparut al2lea dintosor....sus in diagonala
- se alinta de mine din ce in ce mai des
- se ascunde de taica-su la mine in brate: rade de mama focului cand taica-su ii spune" du-te repede repede la mami" si ea vine de- a busilea repede repede si se agata de mine sa o iau in brate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Cam atat in seara asta, nu am apucat sa zic tot ... dar urmeaza un masaaaaaj atat de doriiiiiiiiiit!!! Pup you all!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Multam si tie babytza pt reteta am bagato la cap si o sa ii fac sunt sigura ca o sa ii placa.Nerantula ms pt vot.Ma bucur pt Monica ca este bine si sa ne tineti la curent cu ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica superbe pozele !!!! Peisajul m-a dat gata Foarte foarte frumos acolo

andy g am vazut baiatul "inotator" nu s-a speriat deloc de apa , super !!!

anamona misto ca nu au venit rusii inca !!! Ma nasoala partea cu bebica, dar e timp sa apara si nesuferitii si apoi
Aaa si mi-ai adus aminte de cateva zile facem si noi bravo L-a invatat mami meu si e asa dulce cum incearca el stangaci sa plesneasca din palmute
Felicitari de dintzoc !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Peripetii:Lucaa inceput sa se tarasca prin toata casa(nu merge in 4 labe)azi m-am trezit cu el dupa mine in balcon eu intindeam rufele,la plaja abia l=am scot din apa taras pleaca spre ea,mananca nisip...asta este si in seara asta la baita sa pus pe un plans dupa ce l-am scos din baliuta...era tare suparat ca nu l-am mai lasat sa se joace(niciodata nu mi-a plans cand il scoteam)...o seara placuta in continuare eu va abandonez,vape toate

Mergi la inceput

c.valy, votat puiul ! am vazut ca e deja pe locul 1, tin pumnii sa il pastreze

si voi mamicilor nu uitati de Bighidel are doar 3 puncte
http://www.tamagochi.ro/pet-bighidel

Mergi la inceput

bravooo bravooo davidutz

acum sa te tii, o sa bata in continuu din palmute, sunt atat de simpatici ....hihihi

Mergi la inceput

Ms votat pestisorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Feli cum e cutulache ?

laura multa sanatate mamei

Ramo pe unde esti ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput