Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Hello 
A fost foarte frumos la Moni , ma bucur tare mult ca am mers la ea, iar ea s-a simtit tare bine. nocom ma bucur tare mult ca ai avut ideea sa ne strangem mai multe mamici sa fim azi alaturi de ea 

Copiii au fost deliciosi si scumpi si cuminti 

vorbareti si papaciosi si dormiciosi 
Monyca C bine ai revenit si sarcina usoara 

valy eu cred ca papa sufiecient puiul 
iepurila eu trezirile le-am vazut din cauza dintisorilor. Sau de foame. Azi-noapte s-a trezit la 1 si pana la 4 nu a mai avut chef sa adoarma. 

A fost premiera totala , de obicei se trezea ii dadeam suzi, apa sau lapte si se culca la loc....azi -noapte ne-a tinut de vorba ![]()
Lumi iti spunimediat cum aflu vestea cea mare 

Distractie maxima la mare 

Sper sa fie bine Edi 
piolica ma bucur ca nu a plans la gradi 
Tin pumnii sa fie bine si sa ii placa si fara tine 

valy eu am batut oul , apoi am pus dovecel ras si am pus in tigaie de teflon cu o picatura de ulei de masline. Dupa ce am lasat-o putin sa se faca bine pe o parte, am inceput sa o amestec in tigaita pana s-a facut bine bine
A iesit yamiiii..
Cristina imi pare rau ca merge greu cu casa
asa sunt oamenii, neseriosi 
nushulica 

bine ai revenit !!!
Nocom o seara placuta 
Angelyna suntem bine
Abia ne-am adunat deprin parcuri
Ne-am plimbat cu noul carut 

Ma duc sa fac papa sotului si revin , am trei ferestre cu poze deschise 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
aly_c20 spune:
Buna fetele....
Sebi e mai bine.Inca mai tuseste, azi e a 4 a zi de eurespal, dr mi a zis sa i dau 5 zile, dar oare sa opresc siropul daca el inca mai tuseste? Pata a trecut, se pare ca era de la un body ce avea o bulina cauciucata pe piept
.In noaptea dinainte dormise numai pe burtica.
Bine ca nu a fost ceva grav!
Monica, felicitari! Sa ai o sarcina usoara!
Moni, sunt si eu alaturi de tine....cu gandul!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Nerantula spune:
Salutare! 
C.vali, ti-am vazut si eu flacaul cu ochi albastri, imi place de el ca pare un copil vesel .. si iti seamana foarte bine!
Il votez in fiecare zi de cand am revenit din concediu, multa bafta in concurs! 
Babytza, cum a papat azi soricelul? Mergeti maine la analize, pana la urma?
Aly, cum e Sebisor? Sper ca mult mai bine ... multa sanatate! 
Laura, imi pare rau ca mama ta are probleme
, poate cu medicina alternativa nu s-ar ameliora problema? Masaj, acupunctura, homeopate? Multa sanatate si voua! Eu zic ca ai putea sa o lasi pe Alexia la soacra, ar trebui sa inteleaga si ea ca e o situatie deosebita .. M-a impresionat grija ei pentru fratior! 
Lumi,
si o imbratisare calda! Vreme frumoasa la mare si o vacanta reusita, fara peripetii, va doresc!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
nikolici spune:
Laureta Bine ati revenit! Cat au costat cei 2 dinti noi ai Biancai?:)
Am vazut si pozele…ce nisip fin era …glumesc , super mistooooo, unde ti-e burta de gravi???Nu ma mai joc cu tine, esti super slaba si frumoasa.
Piolica super locatia, personal apreciez extrem de mult astfel de locatii.Sora mea i-a facut cumnatului cadou de ziua lui o excursie pe care el va trebui sa o aleaga dintr-o carticica cu mai multe locatii de genul ce am vazut in pozele tale, mi s-a parut super misto ideea.
Kristin incep sa ma lamentez rau cu concertul Madonnei…de s-ar anula sa am o scuza, maine ma duc la nasica in teste sa o hraneasca ea, sa vedem dc accepta, miercurea asta e concertul aici...brrr
Andy_galro Bine ati revenit! Unde ati fost in BG? Ce inotator inascut ai!!!
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Si eu m-am simtit foarte bine la Moni.Am avut oaresce emotii, ma gandeam ca o sa o vad daramata, dar de unde, destul de puternica chiar se gandeste la o nastere naturala in caz daca vrea bb sa vina pana miercuri cand este programata ceza.I=am dat intalnire in 2 saptamani cu tot cu bb Dragos prin parcuri cu mamicile....adika nous![]()
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Miruna, cum fac sa iti dau lotiunea? Am avut-o azi la mine, cand am fost la Moni, daca ai fi putut ajunge si tu .. Miercuri, probabil, am drum prin Drumul Taberei, daca ajuta ..
Cristineescu, despre ce omleta e vorba?
Sa va fie de bine!
MonycaC, felicitari din tot sufletul! Ma bucur mult ca ati pus in practica atat de repede gandul vostru, iti urez sarcina usoara pana la capat si un fratior sau surioara sanatoasa si voioasa Evei scumpe! abia astept sa iti urmaresc semnatura, sa dai si tu mai des pe aici, mai ales ca reveniti in tara
Am o mare intrebare, desigur: mai alaptezi?
O Monica va preda stafeta burticii altei Monici 
Edit: am citit inca o data postarea ta, Monyca, si am vazut ca alaptezi si ca Eva e tot fitzosica la mancare, ce spun doctorii de acolo in legatura cu alaptarea in sarcina?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Eu ma bucur ca azi am intalnit o graviduta frumoasa si optimista pe ultima suta de metri, abia astept sa aud vestea cea mare si sa o vad prin vecini cu caruciorul!
Si ma mai bucur mult ca am mai cunoscut cateva mamici de pe aici, unele cu fetitele frumoase lipite de ele: JulyMorning, Nikolici si Nocom, chiar suntem o gasca de mamici de bobocei foarte faina, ma simt foarte bine cu voi! Pisicuta Karinuta este o delicata, zglobie si veseluta, iar Maia blonduta si cretulina este atat de finuta si cumintica, m-a dat gata, vreau si eu o fetita repedeeee! ![]()
L-am cunoscut si pe eL, Teo nazdravanul, nici nu incerc sa mi-o imaginez pe Ada cu doi nazdravani atomici!
Da-i iertat ca-i simpatic rau!
Nerantula spune:
Carla, bine ai revenit! Ma termini cu hazul tau de necaz, pe langa tine viata mea mi se pare chiar foarte roz ... si chiar e ![]()
Nushulica, uelcom bec tu iu tuu .. si tu stii care e cel mai amar vin? .... Vin din concediu ![]()
C.valy, Gruia mananca mult mai putin decat Luca si totusi ia in greutate, cred ca tine de metabolismul fiecaruia, unii ard tot ce consuma, altii traiesc cu aer ..
MonycaC, despre spitale si doctori e muuuuuuuuult de vorbit, toate au si avantaje si dezavantaje, depinde ce conteaza pentru tine cel mai mult .. pune intrebarile pe rand si cat mai structurat, ca sa capeti raspunsuri rapide si la obiect. Eu, de exemplu, am avut un medic bun si care mi-a castigat increderea, altele l-au contestat, as mai naste cu el inca o data, insa nu mai vreau in acelasi spital, respectiv Elias, nu-mi place sectia de neonato cu tot ce inseamna ea, inclusiv faptul ca semnul de la vaccinul de la nastere pe mana lui Gruia e de 5-6 cm, nu exista nici o persoana care sa-l vada si sa nu-l compatimeasca pentru aceasta cicatrice, nici nu vreau sa ma gandesc cum l-or fi torturat cand i l-au facut
.. and so on ..
babytza spune:
Nerantula a papat tooooot
250g legume cu carnita si inca 90 iaurtel
Bine ca m-am prins si eu dupa 5 zile ca poate iar nu mai vrea bucatele
Asa facut fin, a ras borcanelul cu papica ....
Andy g superbe poze aveti !!! Foarte frumos puiul la ziua lui
Pupici 

Laureta pup fetele frumoase 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
anamona spune:
laureta, ti-am vazut galustile, ai 2 mandreti de fete, frumoase foc:)
de tine nici nu mai zic, esti o gazela :)) te propun in top la miss bobocei de sept-oct.
piolica, frumoasa vacanta, locatia nu mai spun, parca erati la grand designs :)
aveti gusturi alese, imi place ca nu alergati dupa 5 stele in blocuri turn, tot respectul !