Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ratonule, Laureta bine v-ati intors din concediu.. vrem pozeeeee

Lumi sper sa nu fie nimic si sa fie sanatos hunul!! Drum bun , vacanta placuta si multumesc. Daca aveti timp si opriti in Craiova da un sms , telefon ceva

Babytzule asteptam vesti de la Moni? cum a fost vizita?

Piolica ma bucur ca i-a placut Elsei la cresa

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Carla ai un stil ff haios de a povesti lucrurile,imi pare rau ca nu a fost cum ati vrut.

Laureta ce ma bucur ca te-ai intors..te iau si eu de fresh si astept pozeeeee

Lumi te si te imbratisez..iti doresc conncediu placut si tin pumnii sa nu fie nimic cu hunii.

Piolica hai cu pozele,ma bucur ca a stat Elsa la gradi

Iepurila si noi patim in ultimul timp chestia cu trezitul...eu zic ca e de la dintishori

andy_g cat ma bucur ca a fost asa bine in vacanta..asteptam poze bineinteles.

baby boy cum mai stati cu santierul?

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura stam prost

Azi muncitorul care trebuia sa vina sa puna gresia si faianta n-a venit...ca si-a facut un obicei 2 zile da..una nu...maine intru in el.
Tipul care face mobila de bucatarie..azi n-am putut sa dau de el..avea tel. inchis.
Altul care face arcada din bucatarie ..iar n-am dat de el..trebuia sa stabilim azi sa mergem sa cumparam materialele.

Deci,...nu merge.
Partea buna e ca am cam cumparat tot...plita, cuptor,ghiuveta, dulapior cu oglinda in baie...tot ce trebuie intr-o bucatarie si baie nou ..chiar si capacul de wc

Se vede ca am limbarita da? Radu doarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Multumesc angelynna82 pt reteta pare si chiar cred ca este o sa incerc maine...

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele dorm eu m am pus pe descarcat pozele.
Vacanta a fost superba. Biancu ca de obicei spirt, nu mai merge deloc de a busilea. La plaja cine fugea pe ascuns de la sezlog pina la mare, Biancuuu. Tzup tzup tzup in linistite o taia la apa
Mancare iok, asa ca am venit fara nici un gram in plus. Da ea e super ok, e vesela, doarme bine, numai sa nu i dai papa in rest e ok. Asa ca ata ete. Stagnam de multe saptamani la 9100-9200, si cred ca asa de prinde si 12 luni.
Toata lumea la plaja radea cu mingiuca mea mica , era o dulce. Se ducea la alte umbrele sa le ia jucariile Si a papat la greu porumb

Andy pupam trupa

Lidia eu n am mai apucat sa citesc ce ai facut cu analizele fetei. Cum au iesit?

Lumi daca ti minte Biancu mi a facut diaree inainte sa plec, doar 1 zi, s a repetat povestea si acolo , tot numai 1 zi. Si au fost dintisori, 2 la numar. Ne am dus cu 4 si ne am intors cu 6 dinti
Pupam baieti frumosi. Tu cum esti?

Piolica asteptam pozele

Babytza cum este Moni

Nu apuc sa citesc tot ca normaaaal ati scris romane , dar va prind din urma incet incet

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Ete si pozele, sunt multeeee am pus mai mult la nimereala asa

http://family.webshots.com/album/574294952LWrPQi

SEBI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Ete si pozele, sunt multeeee am pus mai mult la nimereala asa

http://family.webshots.com/album/574294952LWrPQi

SEBI!

Super pozele. Nu ti-a fost mila de noi cu poza aia cu tortul, a?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Cristina uofff, sper sa termini cat mai repede cu amenajarile

Laureta superbe pozele, Bianca si Inisa sunt superbe iar tu esti fotomodel mamico , yummy tortul

Babytza o veste de la Moni te rugam

Noi in loc de spanac ( a mancat doar 3 lingurite ) a halit struguri...asteptam iaurtul mai tarziu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Am pus si eu poze aici.

http://picasaweb.google.com/Houlier/Ardeche2123August2009?authkey=Gv1sRgCMmjsL3Rh5ynmwE#

Am stat intr-o pensiune facuta intr-o casa veche protestanta, de fapt noi am avut camera in capela. Aia find foarte religiosi isi facusera si capela. Mi-a placut foarte mult cum noii proprietari au reamenajat capela, au facut doua etaje, la etaj era un salon mare cu multe canapele, iar la parter camera propriu zisa cu baia in camera. Era un stil de nou si vechi foarte frumos impletit.
A fost super ca aveau o piscina mare afara + 2 catei dupa care alerga Elsa in 4 labe. Elsei i-a placut in apa incepind cu a doua zi, vineri i-a fost cam frica, banuiesc ca volumul a cam speriat-o.
Am pus cam multe poze.. sper sa nu va plictisiti.

Ma bag la vizionat pozele Lauretei! Bine te-ai intors din vacanta!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

piolica superbe pozele, absolut superbe. Cada aia in camera m a dat gata. Si peisajul, totul frumos acolo. Un aer aparte zici e din filme.
Gogosica ta e o dulce

SEBI!

Mergi la inceput