Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 12
piolica spune:
Laureta, ce simpatica poate sa fie Bianca. Imi pace de ea in Little Swimmers!
E o poza cu tine, sotul tau si Inisa, fara Bianca, la cum zici ca e de vioaie Bianca ma si gindeam ca ea a fost in spatele aparatului. 

Iar Inisa e o adevarata domnisoara. Iar tu semenu mult cu mama ta! Gaaaaata, ma opresc aici.
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta piolica superbe pozele, absolut superbe. Cada aia in camera m a dat gata . Si peisajul, totul frumos acolo. Un aer aparte zici e din filme.Gogosica ta e o dulce ![]() SEBI! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
si pe mine m-a dat gata camera aia. As fi stat numai acolo, insa erau atit de multe chestii de vazut....

nushulica spune:
salutare!
tocmai am ajuns si noi acasa a fost un concediu f frumos david s-a purtat super in masina,a dormit bine a papat bine
am stat doar 4 zile la mare in eforie si mamaia si apoi ne-am dus in praid la salina unde a fost f frumos,e f misto statiunea
o sa revin si cu poze,pupici tuturor!
de
DavidPoveste
angelynna82 spune:
Piolica superbe poze, ce peisaje frumoase iar Elsa e minunata 
Nushulica bine ati revenit 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
khristin spune:
Nikolici, sigur o facem lata la concert mai ales ca e si vineri seara…
Piolica, imi pare bine ca Elsei i-a placut la gradi
. Si eu vreau sa ajung cu Chris saptamana viitoare macar cateva ore, macar sa ma conving ca va fi ok. In rest o sa stau cred numai cu okii pe monitor sa vad ce face acolo. Ati avut o super iesire, casa era foarte originala, dar mi-a placut mult peisajul si bolta aceea de munte, superba. Iar sotu' tau s-a dat cu parapanta ?
Monyca, bine ai revenit. Ce vesti bune, este minunat sa ai doi copii. Sa creasca fratiorul sau surioara in burtica. Si vrem poze recente cu voi. 
Laureta, e superb la Adriatica
. De voi nu mai comentez ca stiti ca sinteti toate trei niste frumoase. 
Ce frumoasa initiativa de a merge la Moni la spital. Transmiteti-i si gandurile mele bune si tin pumnii sa-si tina micutul in brate. 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
andy_galro spune:
Am pus si eu aici o parte din poze...inca nu le am pe toate, mai sunt si la prietenii cu care am fost dar inca nu le-am luat de la ei....mai trebuie sa descarc filmuletele.
laureta ce frumoase sunt pozele ...iar voi fetele sunteti superbe
piolica ce scumpa e Elsa...imi place cum stati voi doua pe fotoliu in salon
Monyca super veste! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Moni ma gandesc la tine si iti transmit un gand bun si o imbratisare
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
angelynna82 spune:
Andy_galro tare frumoase pozele si Andrei era atat de incantat de mare
, seamana cu tine 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
khristin spune:
Andy_galro, ce familie vesela am vazut si Andrei cu oki albastri 
Am pus si noi niste poze de prin jurul casei: http://picasaweb.google.com/khristin107/Playing#
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Nocom spune:
Buna seara,
Bine ati revenit din concediu andy_galro, lauretta, nushulica, piolica Ma bucur ca v-ati simtit cu totii super in concedii. Avem niste copii minunati, nu?
Am intrat repede sa va spun ca am fost azi si am vazut-o pe monica_dicutz. E o draguta ca de obicei si o optimista. Ne-am simtit tare bine acolo, desi eram la spital a fost o atmosfera super, poate si datorita puiutilor mici care au fost, Maya de july morning, Karinutza de Nikolici si Teo de Ada. Monica va multumeste tuturor pentru gandurile bune si e nerabdatoare sa ne trimita vestea cea buna. Mai mult ca sigur bebe va veni pe lume miercuri, deci mai avem putintel de asteptat.
Fug, caci astazi sarbatorim 7 ani de casnicie si i-am facut o surpriza sotului.... 
Va pup pe toate!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
piolica spune:
angelynna, andy, kristin, merci!
andy, am vazut pozele de la Bulgari. Ce mareee s-a facut Andrei! Si ce-i placea in apa! E super dragut!
Kristin, tin pumnii sa fie bine la cresa. Am vazut si pozele tale, ce frumosi sint puii. Cred ca se distreaza super bine in gradina.
(Sotul meu nu s-a dat cu parapanta ca am ajuns prea tirziu, in schimb a admirat pe cei ce se dadeau... )
nocom, merci pt vesti! Si la multi ani alaturi de sot! Surpriza placuta. Sa ne spui maine ce ai facut si cum a reactionat sotul.