Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 10
luminita2008 spune:
Un gand si de la noi pentru ingerasul Andrei de Moni. Dumnezeu sa-l odihneasca printre dreptii lui.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
LA MULTI ANI FERICITI, MATEI!!!
Sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos, sa ii bucuri zi de zi pe parintii tai!!
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:

nikolici, noi o sa fim la mare, in Olimp, intre 26 august si 1 sept. ai nr meu, daca poti si vrei, ne vedem.
baby_boy, astept raspunsul tau. daca nu rezolvi, da-mi un sms ca nush daca mai intru pe forum, nr meu e pe mailul comun. 
ratonel, bine ai revenit! si noua ne-a fost dor de tine.
babytza, eu miercuri plec, nush sigur daca maine mai intru pe forum, te rog mult da-mi un sms zilele astea sa stiu de Monica, ok? si te rog transmite-i niste pupici, majorete si incurajari si de la mine! multumesc.
Monyca.C, felicitari!!! 

Sarcina usoara, bebe sanatos, Doamne ajuta sa fie totul bine, ai grija de tine, de Eva si de samburel!! 
laura, imi place f mult noua ta semnatura. 
iepurila, si noi ne trezim des de vreo luna si jumatate, nu am remedii decat hranit/potolit sete, alinat, jucat, adormit la loc... sper sa fie doar o etapa.
fetele.
andy_g, super asa vacanta! ma bucur pentru voi, bine ai revenit!

mamici, eu mi-s cam stresata si nush cand mai intru. Edi mi-a vomat aseara si azi, acum o jumatate de ora avea 38.3 si era agitat rau
... dupa o serie de plansete a atipit singur in camera, la locul de joaca, pe jos, si m-am speriat ingrozitor
, el niciodata nu adoarme singur, si cu siguranta nu asa, printre jucarii, cu muzica si cu fratica zbenguindu-se pe langa el... scaunele sunt normale, pana azi dimineata era f vioi, lichide bea... nush ce-i cu el, sper sa nu fie nimic, maine cred ca mergem si la doctor totusi. acum doarme linistit, am reusit sa-i dau si 3ml de nurofen, nu i-a vomat...
daca nu mai intru, va pup pe toate, ne 'reauzim' peste o saptamana.
_
Si nu uita:
laureta spune:

gata si vacanta, mai vreeeeau
. Eu sunt franta inca nu mi am revenit din drumul de 16 ore in schimb fetele mai ales Biancu n au nici o treaba , sunt fresh 
Fu taaare frumos o sa pun si poze dupa ce ma dezamortesc![]()
Un pupic special pt Moni
Monica sarcina usoara
revin 
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
kllemi spune:
hellooooo.... nici nu stiu cu ce sa incep.....
MONICA nastere usoara,
ptr. tine si bb sa fiti sanatosi amandoi si sa veniti acasa cat mai repede.....un gand si o
ptr. bb ANDREI sunt convinsa ca vegheaza de acolo de sus ca totul sa iasa bine 

BAYTZA, asteptam vesti....buneeee

RATONELULE deja mai speriat cum sa comportat copilul la mare...avnd in vedere ca si al meu este la fel
...evident ca ma astept la aceeasi reactie
....adica miercuri plec si parca nu mai vreau
.....

MONYCA feklicitari...super tare vestea...bine ai revenit in tara
Despre noi ce pot sa va spun...sambata seara a trebuit sa mergem la o nunta
(a treia vara asta si mai urmeaza si un botez) am lasat-o cu bunicii...in sfarsit sau chinuit ei ceva cu ea pina a adormit sa trezit peste o ora a adormit la loc...cert este ca pe la 2.30 am fost acasa ca sa trezit copilul si nu mai vroia sa doarma....eu am venit de acolo super terminata si ea ma luat de buna
ce sa va zic ca sa mai culcat pe la 5 dim. ieri am fost chiauna....asera cred ca ori o durea ceva ori de prea mare oboseala nu putea sa adoarma....si daca nu urla cat o tineau plamanii nu mai stiam ce sa mai fac....inchidea ochii sa doarma dupa care se trezea speriata in doua min. si urla...i-am administrat 2.5 ml. de nurofen...am zis ca o s-o calmeze... vreau sa va zic ca nu sa trezit copilul meu decat o singura data pina la 6 dim. (ea care de 7 ori se trezeste)....o fi de la nurofen???? am ramas un pic 
Hai ca mam intiiiiinnsss....cat sunt eu de lunga ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
lala77 spune:
C. Valy, si mie mi se pare ca papa bine voinicul tau. Nu-ti face griji pt greutate. Fetita unei prietene a stagnat vreo 4 luni la un moment dat, apoi a inceput sa ia din nou in greutate. Nu suntem toti la fel.
Meniu de Anna: 5 -tzitzi
7.30 -tartina cu branza (Almette, Fagaras, etc);
10 - branza Fagaras cu fructe (cam 100 g branza + 100 g fructe -avocado, banana, piersica, mar si para);
12 - tzitzi- de vreo cateva zile nu preA mai vrea; trege de doua ori si pleaca
14 - 30 ml ciorba sau supa (fara paine)+ 150 g legume cu carnita (30-40 g carne)+ 30-40 ml suc de fructe;
17 - iaurt (125 ml)
19.30 - tzitzi +150 ml lapte cu cereale. Cereale nu prea papa toata cantitatea; cred ca depinde cat suge.
Monica, felicitari pt surioara sau fratior! Sarcina usoara!

Matei Gabriel, la multi ani! Sa fii sanatos si fericit!

Anna face ca pisica. Si ca cioara! Deocamdata atat. Si zilele trecute am scos o lada dintr-o camara si i-am pus niste jucarii in ea. Si lada aceea are roti, asa ca o impinge prin casa pe post de antemergator. Si Alice facea asa; noutatea e ca ieri am gasit-o pe Alice in lada si Anna o impingea. Am incremenit; Anna obosea si pleca, Alice striga iar " bai, Anna, unde pleci; treci sa ma impingi!" Si Anna se intorcea si mai impingea putin.
Si vrea mereu sa mearga tinuta de manute. Vai de salele mele!
Cu vitaminele, sper sa nu-mi iau cartoafe in cap insa eu am intrebat mai multi medici despre chestia cu pofta de mancare ca mie nu-mi suna logic. Si toti mi-au spus ca ele nu fac pofta de ,mancare; se recomanda in cazuri de inapetenta pt a suplini eventualele lipsuri din alimentatie.Si nici nu ingrasa, asa cu crede lumea.Vorba unui personaj celebru, parerea mea.
Elena, imi pare rau ca patiti asa ceva.
Eu am trecut prin asta cu Alice; noi ne plimbam cu caruciorul.
A durat cam 3 luni; cele mai lungi luni din viata mea. Apoi dormea mai bine insa a ramas cu obiceiul de a se trezi macar o data pe noapte chiar si acum. Sper sa nu fie si la voi tot asa.
Luminita, sanatate multa! Si vacanta placuta.
Asa am plecat si noi in concediu anul asta cu Anna cu febra 39. Am zis ca mor; ma gandeam sa nu mai plecam. Am oprit in Bucuresti la dr si nu parea sa aiba decat putin rosu in gat, asa ca am plecat totusi in Bulgaria. Si a fost ok; d-ra s-a conformat si n-a mai facut temp.![]()
cristineescu spune:
Monica, si eu sunt cu gandul la voi sa va fie bine. Si o sa fie, ai sa vezi.
Monyca, ce vesti frumoase. Ma bucur mult pentru voi. Felicitari! Sarcina usoara.
Omleta a avut maaaaare succes. Nerantula, trebuie sa incerci. A fost o mare senzatie. 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
piolica spune:
Hello,
un gind bun si de la noi pentru Ingerasul Andrei.
Monica

Monyca, felicitari pentru burtica si sarcina usoara.
Felicic, am citit ce vi s-a intimplat si am ramas muta de uimire. Multa sanatate lui Fox, sa se puna repede pe picioare. Ce bine ca Dna Vio a fugit cu Vladut, nici nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi putut intimpla.
La multi ani pentru toti sarbatoritii din ultima perioada.
Noi am fost in weekend la munte, a fost superb. O sa pun niste poze cind reusesc sa le sortez.
Iar azi am mers pentru prima data la cresa, am stat cu Elsa o ora jumate. I-a placut acolo, s-a jucat cu jucariile, cu copiii. Miercuri o sa stau mai putin cu ea, poate vreo juma de ora, iar ea o sa ramina acolo inca vreo ora cu copiii si educatoarele. Sper sa fie bine. Azi totul a fost super ok.
o zi buna!
Mamica fericita de bebelina Elsa
c.valy spune:
Cum ati facut voi omleta ca eu sunt 
si...ati facuto asa clasic cum o facem pt noi?sau e o reteta mai speciala?
votati Luca

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra 
un votic pentr-un pitic
poze nunta
angelynna82 spune:
Lumi multa sanatate hunilor si tie multi
ici
Laureta bine ati venit din vacanta 
Kilemi poate se arata noi dintisori la orizont
ici si speram sa ai o noapte mai buna
Lala ai doua minuni acolo
, vrem si noi peste vreo cativa ani 
Piolica asteptam pozele cu frumoasa Elsa 
C.valy, uite reteta mea:
Bat galbenusul bine (ideal ar fi sa fie un ou mare
), adaug putin laptic (merge si smantana fff bine [pofta). Ori o lasi simpla ori poti adauga legume taiate fin (eu am pus azi spanac), amesteci totul, dupa care pui o picatura de ulei sau unt intr-o caserola de plastic sau ceva ce merge la cuptorul cu microunde, pui capacul si o lasi la cuptor pentru 3-4 minute. Iese delicios
Crina face "vai vai" cu palmutele pe obraji, "PA PA", bate palma, arata ochii, nasul si gurita
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina