Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (173)
Raspunsuri - Pagina 9
_giulianna_ spune:
Andrei, de acolo de unde esti, ai grija de parintii tai si de fratiorul mai mic!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
_giulianna_ spune:
LA MULTI ANI, MATEI!!!
Felicitari Monyca!!!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andy_galro spune:
Saluuuuuuuuuuttttttttt!!!!!!
in primul rand multumim tuturor care ne-au urat pt 1 anisor:babytza, c_valy, elly16, giuli, alexa_m, piolica, ange, lumi, corrina, laura, tzitziri, anca, khristin, claudinna, ada, baby_boy, paula, bitza...sunteti toate niste dragutze

Ne-am intors din concediu unde a fost superrrrr
...si imi pare tare rau ca s-a terminat... mi-a placut mult complexul hotelier pentru ca era foarte mare si avea alei unde ne-am plimbat cu caruciorul si parc de joaca pentru copii si muuuulte piscine.......lui Andrei i-a placut tare mult marea si nisipul, am crezut ca ii va fi frica de valuri dar el curajosu'lu'mama nu are frica de nimic.
A intrat de prima data in apa si tot dadea din picioare sa intre si mai mult , in piscina la fel nu-l mai puteam scoate de acolo asa de mult ii placea sa inoate
iar la nisip....toata plaja era a lui
...mergea in 4 labutze peste tot, se urca pe toate sezlongurile ca erau oameni ca nu erau, daca erau cu atat mai bine ca povestea cu ei, ce sa mai lumea lui!!!!
A inceput sa vorbeasca mai mult, adica toata ziua dadadea,,,tatatat, tititi, nanananna....,tutututu,, adaaaaaaa.....etc.. de mancat nu a mancat mare lucru inafara de laptic dar totusi nu ma pot plange ca manca la amiaza si seara supa si ceva pireu cu legume, a inceput sa vrea sa pape fructele asa intregi sa i le dau iar el sa muste....ne-am si sarbatorit acolo cu un tortulet si formatia i-a cantat Happy Birthday.....a fost tare bine....
....o sa pun si poze si filmulete dar trebuie sa le descarc prima data....
ne-am intors sambata seara dar am ramas pana duminica in bucuresti la niste prieteni si astfel am reusit sa ne intalnim cu andreea_and
care este o mamica foarte frumoasa si foarte grijulie cu fetita ei si sotul ei ei un tip foarte de treaba, un adevarat domn, iar Mina o scumpete de fetita, o finuta si o frumusica.... care tocmai incepuse sa mearga singura in picioare
iar Andrei a fost ffffff incantat de jucariile Minei.Mi-a placut tare mult sa ma intalnesc cu ei si sper sa mai repetam intalnirea
scuze ca m-am lungit....revin cu poze si o sa va pove si eu ce progrese mai are Andrei
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
tzitziri spune:
Babytza, te asteptam cu vesti de la Moni si sper din tot sufletul sa treaca usor peste ziua asta si sa gandeasca optimist la ce va urma!
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
angelynna82 spune:
Giulianna
, nu nu vrea fructe, uneori putina banana, atat
Andy_galro bine ati revenit
, asteptam poze, ca impresiile sunt tare frumoase
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina
Nausica spune:
Moni, ma gindesc cu mare drag la tine. Sper sa te pupe fetele si din partea mea. Ingerasul Andrei o sa aiba grija de tine si de fratiorul lui, si o sa fie bine. Doamne, cita fericire te asteapta dupa anul asta atit de greu! 

Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
iepurila spune:
intru sa va pup pe toate.
nu am mai citit de mult. intru eu si povestesc.
noi suntem bine, mai putin la capitolul somn de noapte. Elena se trezeste in medie de 5 ori. trebuie sa o iau in brate sa o legan si o pun la loc in patut. dupa o ora -doua o luam de la capat.
vreau sa va intreb ca stiu ca mai sunteti care ati trecut printr-o asemenea etapa:
este doar o etapa? cam cat dureaza?
pot face ceva? (ceai de tei?....)
ma gandesc sa-i fac o coprocultura, sa nu o doara burtica. nici nu stiu la ce sa ma mai gandesc. poate avea paraziti?
orice idee, sugestie, incurajare imi e bine venita
va pupam din toata inima
Nausica spune:
Cristineescu, dar chiar ca a avut efect cafeaua aia!
Ratonelu, bine ati revenit! Imi pare rau ca lucrurile n-au fost chiar minunate in concediu, dar sa stii ca pe mine, una, m-a bufnit risul cind am citit mesajul tau. Macar ai un copil consecvent
. ![]()
Monyca, wow, ce veste minunata! Sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc o sarcina usoara si un bebelus sanatos si cuminte. Daca ai nevoie de ajutor, de indrumari, nu ezita!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
tzitziri spune:
Monyca, iti doresc sa fie bine!Si sa iasa cum vreti voi!Asteptam sa pui semnatura cu burtica:)
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)