Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
laurairina13 spune:
Krelia, adevaru e ca tare buun mai era bideuu!!! Cand eram in Italia, mereu il foloseam si ce misto mai era! Din pacate aici la noi romanii, nu prea e la moda, deci si in apart pe unde am stat in chirie nici o sansa sa am bideu. Poate avem noroc cand cumparam apart asta mult visat sa fie baia mare sa putem pune si bideu.
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
28+
Mara Teodora
poze
krelia spune:
Camy, se numesc TOILET SEAT COVER si sunt de la TRAVEL BLUE
am gasit si link catre www.chemistdirect.co.uk/travel-blue-toilet-seat-covers_1_17541.html" target="_blank">ele...macar sa vezi cum arata pe eticheta...
laura, apropos de bideu, fetita unor prieteni de-ai nostri, cand au venit prima oara la noi.....a fost foarte incantata...."uite, mami, chiuveta de copii"![]()
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia Camy, se numesc TOILET SEAT COVER si sunt de la TRAVEL BLUE am gasit si link catre www.chemistdirect.co.uk/travel-blue-toilet-seat-covers_1_17541.html" target="_blank">ele...macar sa vezi cum arata pe eticheta... laura, apropos de bideu, fetita unor prieteni de-ai nostri, cand au venit prima oara la noi.....a fost foarte incantata...."uite, mami, chiuveta de copii" krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
notat...multumesc

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
krelia spune:
Camy, n-ai pentru ce
..nu mi-am dat seama ca de fapt, si in Bv exista Kaufland
...banuiesc ca impartirea raioanelor e la fel ca in Buc....so, baga un ochi daca te tenteaza ![]()
krelia
laurairina13 spune:
Foarte tare fazaaaaa!!!!
| citat din mesajul lui krelia laura, apropos de bideu, fetita unor prieteni de-ai nostri, cand au venit prima oara la noi.....a fost foarte incantata...."uite, mami, chiuveta de copii" krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
Proaspata Doamna!

Laura,
28+
Mara Teodorapoze
vias spune:
| citat din mesajul lui krelia Camy, n-ai pentru ce krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
important e ca exista...neaparat merg sa-mi cumpar si eu vreo 3 pachete...astea sunt bune ...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
Miramar spune:
| citat din mesajul lui Avalon Neata Nu ma simt prea bine azi... mi-e cam greata si nu stiu exact de la ce mi s-a aplecat...La multi ani, Simina! Miramar, eu comand de la Dodie dintr-un singur considerent: tetina anticolici - inventia lor si care nu am mai vazut-o la alt brand (chiar daca toti spun ca au tetine anticolici, doar reclama e sufletul comertului). Ca biberoane BPA free gasesc si aici la noi, fie dr.Brown's, fie Avent (apropo, Avent are biberoane si si de-alea si de-alelalte, am postat linkul in care daca bifati 'BPA free' vi le afiseaza numai pe cele BPA free). duminica placuta tuturor! ![]() ***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate***************** Avalon 26+ ![]() ![]() |
Nu stiu de firma asta - Dodie, dar eu de la Born free si pentru tetina anticolici i-am ales (credeam ca e inventia lor)

Sincer banuiesc ca ajuta, ca nu intra atata aer cand bea bb dar nu sutn 100% convins ca nu va face colici din cauza asta. In plus daca am lapte destul eu ii voi da cat pot de mult de la san, asa incat cu sau fara tetina aia...
Dr. Brown le recomandam celor care vor sa cumpere biberoane BPA free direct din magazin, fara sa se complice cu comenzi pe site-uri prin tari straine.

27+
Miramar spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Krelia, asa este, mai e o substanta de dezinfectat bibe, stiu de ea cand lucram in italia la o familie cu o fetita mica, daor ca nu stiu cum se cheama, si daca la noi in Romanica se gaseste! Asta ca sa nu folosim sterilizator de ala de la Avent sau Philips( ca nu mai stiu care sigur ce firma am vazut intr-un pliant, iar search pe google mi-e o leneee acuuuu Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 28+ Mara Teodorapoze |
Este una de la Chicco - eu am vazut-o in Carrefour. Cica pui nu mais tiu cat din ea - dilueazi sa zicem un capacel in in nu stiu cata apa si pui acolo ce ai de dezinfectat - biberoane, tetine, jucarii si le lasi minim 15' iar solutia sa o schimbi la 24 h. Eu o voi folosi dar nu in primele luni (min. 3). La inceput o sa folosesc sterilizatorul cu aburi - ca tot l-am primit pe gratis de la o prietena mamica de fetita de 1 an.
Avalon, Krelia - ma bucur ca nu m-ati uitat
. Desi nu am mai scris eu de citit am citit insa - sunt la curent cu evolutia fiecareia 
27+
BoboMom spune:
Krelia, din cate imi amintesc ca am citit (dar voi cauta iar sa va zic sigur) laptele de mama se incalzeste punand biberonul intr-un vas cu apa calda. Nu se baga la microunde si in niciun caz nu-l lasi sa se incalzeasca la temp camerei.
Revin cu info ceva mai tarziu. Ma bucur ca apreciati informatiile. Noi am fost f impresionati.
Maine seara avem cursul de alaptare. 
Laura
28+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
krelia spune:
LauraG, am inteles..deci un fel de bain-marie ![]()
mersic 
krelia

Nu ma simt prea bine azi... mi-e cam greata si nu stiu exact de la ce mi s-a aplecat...