Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
Laura, multumim de orice informatie, eu am salvat ce ai scris azi. Ai grija sa nu obosesti, portioneaza cumva informatia in asa fel incat sa mai stai si tu linistita.
Camy, pe cea cu ton? Sa va fie de bine.
25 +
Chiara Ada
Avalon spune:
Laura
, pe mine ma intereseaza tot ce scrii, fiecare cuvintel... asa ca daca ai timp, eu una ti-as fi recunoscatoare daca ai scrie... la noi nu stiu sa se tina asemenea cursuri. merci mult pentru ca impartasesti cu noi toate aceste lucruri

Krelia
, nu ai sa crezi dar pe lista mea pt spital era trecut cu semnul intrebarii cum voi rezolva problema asezarii pe colacul de wc la spital dupa nastere (fie ea naturala, fie prin cezariana)... ma gandisem fie la servetele din acelea patrate mari si sa asez 3 din acelea pe colac la fiecare folosinta, dupa o dezinfectare prealabila a colacului (ma gandisem sa iau la mine servetele cu domestos-dezinfectant)... mi-ai rezolvat una din cele mai "spinoase" probleme cu aceste huse de wc, am un kaufland langa mine si o sa cumpar neaparat... pup fata desteapta si descurcareata

Mai ramane sa ne procuram un fel de borseta, ceva care sa purtam pe umar sau in jurul soldurilor in care sa avem toate cele necesare fiecarei "excursii" la toaleta spitalului... avand in vedere ca foarte putine dintre noi vom naste la maternitati particulare, trebuie sa ne gandim la toate aceste aspecte...
Edit:Cu biberoanele, eu as zice sa nu le arunci si sa le folosesti fara grija cum zice Miramar
2 luni, pentru ca pana atunci nu e problema cu BPA-ul... atata doar ca am inteles de la verisoara sotului ca nu ar tocmai indicat sa le incalzim la microunde, cica plasticul ala face nu-stiu-ce reactie cu radiatiile de la microunde si genereaza ceva toxic... nu sunt foarte documentata cu privire la aspectul asta, dar promit sa ma pun la punct...
Dankutza
, si toate fetele
care au intrebat de tetinele de la Dodie, cand voi face comanda (cat de curand, in cateva zile) va voi spune toate detaliile: cat costa transportul, in cat timp se livreaza, cum se plateste, tot tot.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

smaranditza spune:
Wow, Laura, ce informatii pretioase! 
Am salvat tot, si acum am inceput incet incet sa exersam respiratiile ![]()
Cand mai ai timp, mai scrie-ne 
simina_kim,
LA MUUUULTI AAAAANI!!! 
MULTA SANATATE, FERICIRE, SI UN BEBE CUMINTE, CARE SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!! 

27+
Avalon spune:
Miramar
, sa stii ca ti-am simtit lipsa e aici... poate in perioada urmatoare ne vei vizita mai des
De Broscuta
nu mai stie nimeni, nimic? Lipseste cam de mult... sper ca e bine, intr-un cocediu prelungit...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

Mussica spune:
Multumesc Laura.
Deja am salvat info in folderul meu special cu info si sper sa le si tin minte asa cum trebuie cand va fi cazul.
p.s. sunt f speriata de nastere. 
24 saptamani
laurairina13 spune:
Laura Garner, multumim de info,
uite ca asa le-am salvat si eu!![]()
Si cand ai timp mai scrie, ca nu plictisesti!
De Broscuta, stiam acum vreo cateva zile ca e bine, doar ca nu a mai avut timp sa intre pe net. Sper sa mai intre chiar ea sa ne spuna mai multe![]()
Mai da am si eu o mare problema, mereu am avut o fobie cand era vorba sa merg la alte toalete decat cea de acas
Daca ma stropesc,iau cine stie ce microbi??? Adica daca nu pot sa stau pe vine, si pun colaci de aia de la Kaufland, sigur ma stropesc, fiind prea aproape..off..nu ma bagati in seama, am si eu o pasarica sau tot stolul
...![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
28+
Mara Teodora
poze
krelia spune:
Mira, bine ai revenit!
LauraG, super info ce ne dai tu acolo, mai ales pentru fetele care vor naste natural!![]()

Ava, ma bucur ca te-am "rezolvat"
...sa stii ca si eu mi-am pus problema asta inca de la inceput...si chiar daca o sa opez pentru o rezerva cu plata...tot nu voi putea avea incredere totala.....
cred ca o sa-mi iau si pt birou...ca incepe sa fie greu cu burtica
....
cu biberoanele, eu ma gandeam sa incalzesc continutul pe aragaz si apoi sa-l torn in ele....nu o merge si asa?
ref. la borseta, io nush daca o sa am voie sa port ceva in jurul mijlocului
...ma gandeam la trusa mea obisnuita de voiaj....luata acu' enshpe ani de la Avon....
ah, si alta intrebare.....daca vom stoca lapticul nostru, cand il scoatem afara din frigider/congelator...cum ar fi bine sa procedam? il lasam sa se incalzeasca la temperatura camerei sau il incalzim si pe el? (asta in ideea ca il scoate in timp util, cat sa nu-l apuce pe fomist chiraiala ![]()
krelia
28+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
krelia spune:
lorelix, cand intri, poate cetesti...zi-mi si mie (si eventual poate vor si alte fete din Buc. sa afle)..Daiso Shop ala, de unde ai zis ca ti-ai luat "pilotii" de unica folosinta.....era in Auchan (unde e si supermarketul), pe la magazinele alea de jur-imprejur...sau in Iris Center?
mersic.
krelia
krelia spune:
de stropit, nu cred ca o sa te stropesti...ca practic, vei sta pe colac, dar el va fi protejat de foitele astea.....si doar nu esti cascada niagara sa ai ditamai debitul ![]()
io cred ca am putea sa mergem si cu niste domestos sau spirt dupa noi..ca doar nu credeti ca am fi primele ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Mai da am si eu o mare problema, mereu am avut o fobie cand era vorba sa merg la alte toalete decat cea de acas Daca ma stropesc,iau cine stie ce microbi??? Adica daca nu pot sa stau pe vine, si pun colaci de aia de la Kaufland, sigur ma stropesc, fiind prea aproape..off..nu ma bagati in seama, am si eu o pasarica sau tot stolul ...Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 28+ Mara Teodorapoze |
krelia
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia laura, da...cel puti, eu asa voi face....voi folosi solutia asta...o sa pun intr-un "lighean" sau un recipient mai mare (a zis nasa ca imi da..sper sa nu fi uitat ai vazut ca si sora dankutzei a folosit si daca nu ne-or ajunge biberoanele, mai luam 1-2..asta e... apropos de lista lunga....fetele care au kaufland prin orasul/zona lor...mi-am luat de la ei niste "huse" de wc..sunt 10 buc. intr-un pachetel..de fapt cred ca sunt ca niste foite care se pun pe capacul de wc...eu mi le-am luat in ideea ca, fiind cu operatia, n-o sa pot sta pe vine foarte mult in zilele de spitalizare..... daca vreti si voi, le gasiti la raionul de borsete, curele si articole de calatorie.. ![]() krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |
spune-mi si mie te rog cum se numesc "husele" astea

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE