Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ildyqo

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Fetele care aveti deja copii marisori am cateva nelamuriri, poate ma ajutati si pe mine,
1. Cand pleci cu copilul pe undeva..si incepe sa planga de foame..ce faci?..scoti titi si-i dai sa manance???????...chiar ieri am vazut o mamica care era la casa in Carrefour..si era cu sanul in gurita fetitei...eu sincer nu ma vad facand asa ceva....de-asta cand as pleca la plimbare ma gandesc ca o sa iau un biberon cu lapte cu mine, nu????
2. La scoala mamei facuta de mine anul trecut ne spunea cat de important este sterilizatorul cu aburi, spuneau ca biberoanele mai ales in cele in care punem laptic (mai tz am inteles ca trebuie sa avem bibe pt suc, bibe pt ceai) trebuiesc sterilizate si la un an de zile. Spuneau ca lapticul are niste germeni care pot ramane pe fundul biberonului care desi este spalat bine...sa mai ramana ceva acolo..si care sunt foarte daunatori pentru copii..caci se pot imbolnavi foarte tare)....nu-i adevarat?????...informatia asta mi-au spus-o si cei din Tg Mures

1. Si pe mine ma batea gandul sa alaptez in parc, pe o banca mai ferita de ochii lumii, dar pana la urma nu am facut-o niciodata. Nu mi se pare o rusine sa alaptezi in public. E o chestie naturala daca o faci cu o oarecare decenta, nu la casa in carfour, ci untr-un colt mai ferit, ma rog, dar apare si problema de igiena. Adica sterilizezi si res-sterilizezi biberioanele dar nu te speli pe sani inainte de alaptat si cu mana murdara, cu care ai umblat si la raionul de carne, si alte chestii unde pot aparea o groaza de germeni, te apunic sa alaptezi copilul? Fiecare cum crede. Ideea e ca dupa 1,2 luni inveti prigramul copilului si incerci sa te adaptezi. Sau cum ai spus, sa cari apa calda si laptele praf dupa tine, biberon steril si prepari cand e nevoie. Niciodata din timp, se strica destul de repede.

2.Problema cu sterilizare biberoanelor, lucrusoarelor pt. copii este o dilema mare. E problema si sa tii copilul sub un clopot de sticla, sa nu intre in contact cu nici un microb, ca devine extrem de sensibil, nerezistent si dai de altele, dar nici sa nu sterilizezi cum tr. nu-i bine ca poate sa se inbolnaveasca tare. Acum, sa gasesti calea de mijloc, e problema. Peste tot scrie ca pana la 6 luni se sterilizeaza tot ce intra in contact cu mancarea copilului, neaparat. Dupa ce incepe diversificarea, se lasa mai moale dar cu atentie la chestii f.f. perisabile (lapte, carne, etc).

Am vazut ca vorbeat de sterilizare si sterilizatoare. Eu am folosit sterilizarea la rece. Adica intr-un vas special(adica cumparat pt. asta, dar nu fabricat in special pt. asta), cu capac, puneam apa si solutie de la chicco si puneam tot ce tr. sterilizat. lasam minim 1 ora(sau toata noaptea). mi se pare sigur, comod si nu apare problema supraincalzirii plasticului (care e sau nu o problema, nu stiu dar se zice). Sterilizam ocazional deoarece am alaptat pana la 9 luni si din 1 sticla, mai am si acum (probabil expirat, tr. sa-l arunc). Ieftic, comod. Mie mi-a placut.

www.flickr.com/photos/9187915@N03/" target="_blank">Ildy si Blanca Andreea (16.06.06)

sunt de acord cu tine...chiar i-am spus sotului ieri..."asa ceva nu ai sa vezi niciodata la mine"...mi s-a parut foarte urat sa alaptezi copilul la casa..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina cu toate ca sunt in intarziere iti doresc din suflet :La multi ani cu sanatate ,sa fiti o familie fericita alaturi de "printesa" voastra si sa va aduca numai bucurii!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

incerc sa ma trezesc....si ma delectam cu niste info interesante, despre bebei
http://www.co-pilul.ro/Copilul_nou_nascut-s5.html

(stergeti cratima, sa nu fie reclama)

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

si eu sunt una din fetele care noaptea nu pot dormi..dar macar dimineata de pe la 8/...mai dorm pana pe la 12

Azi-noapte m-am trezit ca a tasnit sange din nas..eu am inteles ca este ceva normal, din cauza ca avem o cantitate mult mai mare acum in organism...cine stie????????

Din septembrie incepe iar nebunia la mine acasa...probabil osa tina pana sa nasc eu in oct...dar e bine si asa.. abia astept sa-mi vad casa gata...sau ma rog, aproape gata..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

incerc sa ma trezesc....si ma delectam cu niste info interesante, despre bebei
http://www.co-pilul.ro/Copilul_nou_nascut-s5.html

(stergeti cratima, sa nu fie reclama)

krelia 28+ si printesu' mic, Rares-Mihai

utile informatii, mai ales cele cu privire la alaptare!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mussica, bine ai venit la noi!!!

Smaranditza, si la mine misca la fel....chiar ca parca se zbate cateodata! Daca mergi la medic, sa-mi spui si mie, te rog, ce crede....eu am programare pe 1 Sept....

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

a propos de cursurile de la Filantropia ca am vazut ca vorbeati, eu am sunat azi la spital sa ii intreb cand se tin, ore etc... si mi-au spus sa revin cu un telefon in prima saptamana din septembrie; daca aflu ceva, va tin la curent!

25+
POZE+ JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hellooo burtici...am lipsit vreo 2 zile...am fost la o nunta in week-end...doamne obositor a mai fost...am facut 300 km dus + 300 intors...ma doare fundu' de atata stat pe sezut :)
... m-am zbantuit putin ca nu m-am putut abtine si dupa o sarba sanatoasa bebita mea s-a razbunat :) ... mi-a tras cateva lovituri puternice sub piept de mi-o inchipuiam ca in filme cu coada de matura batand in tavan "mami da muzica mai incet si nu te mai agita atat"

... am reusit sa citesc si eu din urma si foarte atenta la ce a scris Laura...multumim pt informatii...

...vroiam sa ii mai spun Smaranditzei ca si bebita mea e activa si se agita prin burtica non-stop...eu o simt si zi si noapte...nu sta locului o clipa...pt mine faptul ca se misca e semn bun...ma linistesc si stiu ca e ok, mai rau ar fi daca nu as mai simti-o o perioada mai lunga de timp din zi, atunci cred ca m-as panica...

Anca 28+ Daria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Krelia, e incredibil ce se intampla in spitalele din Romania...eu chiar nu pot sa inteleg cum cadrele medicale sunt atat de insensibili, de fapt impasibili cand e vorba de o viata....

Am cautat sa citesc mai multe despre acel caz, dar nu gasesc nimic....

Lumi 28+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Simina si de la noi
sapatamani usoare pana la nastere si bebitza sanatoasa si frumoasa sa va dea Doamne Doamne

RamonaC felicitari pt AMR. Deja vad ca incep si fetele la noi.......... Ne apropiem.......

cea mai fericita cu 28+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput