Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

Buna ziua burtici,

am trecut si eu sa va salut si sa-mi cer scuze ca nu am mai intrat demult;
am fost prinsa pana peste cap cu organizarea nuntii, locatie, DJ, Foto, si mai ales rochie... nu stiu ce e in tara asta dar sunt unii de vor sa-ti ia si pielea de pe tine; am vazut un model de rochie care sa ma avantajeze avand in vedere burtica si am zis sa merg in magazin sa o vad si daca o au poate sa o achizitionez...surpriza...costa 2400 Eur
m-am dus la un atelier sa mi-o fac la comanda si....mi-au cerut 6000 ron (1500 Eur), a innebunit lumea de tot, ma rog pana la urma m-am descurcat si am gasit pe cineva care o sa mi-o faca cu 3000 Ron, nu e putin dar nici cat imi cereau ceilalti...
acum m-am mai linistit putin

noi suntem bine, sanatosi, pe 31.08 avem morfologie, abia astept sa-mi vad baiatul ca de simtit il simt mereu, e foarte activ, lucru ce ma bucura

sper ca sunteti bine, sanatoase si voi si BB-ii sau Bb-itele voastre
sunt in urma tare cu cititul...

18+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

Buna ziua burtici,

am trecut si eu sa va salut si sa-mi cer scuze ca nu am mai intrat demult;
am fost prinsa pana peste cap cu organizarea nuntii, locatie, DJ, Foto, si mai ales rochie... nu stiu ce e in tara asta dar sunt unii de vor sa-ti ia si pielea de pe tine; am vazut un model de rochie care sa ma avantajeze avand in vedere burtica si am zis sa merg in magazin sa o vad si daca o au poate sa o achizitionez...surpriza...costa 2400 Eur
m-am dus la un atelier sa mi-o fac la comanda si....mi-au cerut 6000 ron (1500 Eur), a innebunit lumea de tot, ma rog pana la urma m-am descurcat si am gasit pe cineva care o sa mi-o faca cu 3000 Ron, nu e putin dar nici cat imi cereau ceilalti...
acum m-am mai linistit putin

noi suntem bine, sanatosi, pe 31.08 avem morfologie, abia astept sa-mi vad baiatul ca de simtit il simt mereu, e foarte activ, lucru ce ma bucura

sper ca sunteti bine, sanatoase si voi si BB-ii sau Bb-itele voastre
sunt in urma tare cu cititul...

18+ cu ingerasul Matei

bafta luni la morfologie..o sa fie bine puiul tau

cat despre cheltuieli de nunta....gandeste-te ca o faci odata in viata..o sa fie foarte frumos..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ancutza_Bro foarte frumoase pozele tale...ti-am admirat burtica!

crlp bafta in continuare cu pregatirile de nunta si ai grija de bebe mic!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

am schimbat si noi semnatura ca eram in urma tare;
acum avem 5 luni

21+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui crlp

am schimbat si noi semnatura ca eram in urma tare;
acum avem 5 luni

21+ cu ingerasul Matei

sa dea Dumnezeu sa duci sarcina pana la 40 de saptamani fara probleme, si sa nasti un copil frumos, sanatos si destept!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

lavinia multumesc mult de urari iti doresc la fel si tie; frumoasa esta camera lui Rares si pozele;

21+ cu ingerasul Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

crlp - bafta in continuare cu pregatirile si o nunta de vis! te asteptam mai des pe la noi.

Ancutza - nici mie nu prea mi-a priit la nunta de la Ploiesti de sambata trecuta, plus ca printesei probabil nu i-a placut muzica, ca m-a inghiontit prin ficat de cateva ori, numai bine cat sa stau mai mult pe scaun. nu m-a lasat sa dansez...

eu azi dupa cum va spuneam am revenit la servici. multa lume care nu m-a mai vazut de mult nici nu stiau ca-s ... asa ca am primit multe aprecieri, felicitari etc.
dar cea mai tare replica a fost a unei colege, cica "esti in 3 luni?" si e vorba de o cunoscatoare (are si ea copii), nu vreo tinerica ce n-a avut vreo sarcina... asa ca...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna fetele
ce parere aveti de numele Mihnea, dar de Denis. Uffff... tot nu ma lovisem eu de gura lumii.... nici nu am apucat bine sa spun numele astea ca lumea a inceput sa strambe din nas... ca Denis e numele copilului nu's cui... si ca e nashpa.... ca Mihnea... suna a Mihnea cel Rau.... ca de Mihai eu nu am auzit... si asa mai departe... Voua cum vi se par numele? Mie imi pare ca nu se potrivescu unul cu celalalt... si l-as pastra pe Mihnea... si mai vad eu daca va fi si al doilea...

25+
aniversarea nuntii noastre

sa-l ajutam pe Alex

“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

crlp Succes la pregatiri! O sa ai o nunta ca-n povesti, mai ales ca acum sunteti trei si in mod sigur si mai fericiti!

ionelamaria Imi place mai mult Mihnea.

21+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Kreliasi eu am luat chiloti de unica folosinta de unde a zis Lorelix. Daiso Shop asta e in Auchan( intrarea din spate, aia de la Bamboo) fata in fata cu farmacia. Deci nu e in mall. Dar sa intrebi vanzatoarea ca te plimbi o juma de ora si nu gasesti

Smaranditza si fetitza mea misca mai mereu. Si eu o simt ca parca se zbate si nu-i convine ceva. Ma sucesc pe toate partile ...dar ea tot misca Daca nu-i vedeam la eco putza puteam sa jur ca am in burtica un mic fotbalist

25+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput