Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata ,burtici! Vad ca e liniste in zona...haideti la ..e din partea casei ,mai ales ca am intrat intr-o noua saptamana ...
O saptamana usoara si plina de vesti bune tuturor!!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Laura G. ,multumim inca o data de informatii ! Super camera de nastere!!

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Miany suntem colege de schimbat saptamana! Bem o in cinstea bebeilor!

Laura, multumim de informatii!

Smarandita, si a mea bebelusa a avut perioade f agitate, alternate cu perioade calme. Nu te ingrijora.

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!

26+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata si de la noi.Miany, inca 11 nedureroase iti doresc. Apropos, cum mai stai cu durerile de burtica?O cafea accept cu placere, da' stii tu cum ... 25 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici,
si eu sunt cam paranoia cateodata...daca nu misca de ce nu misca, daca misca prea mult inseamna ca ceva nu-i bine
referitor la substantele nocive nu stiu ce sa zic...daca stai sa te gandesti tot ce mancam si bem sunt chimicale.....maine poate citim ca si siliconul din tetine contine cine stie ce....

apropo, sambata ne-a venit patutul....asa frumos si incapator ii, sertare, usite.........abia asteptam sa vedem puiul in el

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

24+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

dienutze sarcina usoara in continuare si o fetita sanatoasa si mancacioasa!
Andre ms de intrebare,sunt mai bine (uneori mai vine cate una ,dar cred ca de la miscarile "flacaului",ca se vede burtic adunata,iar daca ii "povestesc" se relaxeaza)...azi merg la control am sa intreb daca e posibil sa fie asa..Abia astept..

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Mniatza...

monis 29
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

acum cu semnatura noua

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

25+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Apropo de ce zicea Adriana am vazut ca s-a discutat intens pe aceasta tema...am mai citit si eu despre BPA si totul e atat de controversat ,unii zic ca da e periculos ,altii ca ba...Chiar nu mai stii ce sa faci...Ar fi o solutie : folosim sticle ,ca pe vremea noastra

miany
29+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

no, ce fain ca ati venit mai multe pe aici, ca ma plictiseam singuricafloricele tuturor din partea mea...maine mergem cu burtica in control si la analize....sa vedem cum se prezinta bebelushul...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput