Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Smaranditza, ma bucur ca te-ai mai linistit. Poate o sa faca si el nani daca faci tu. Ai grija de voi. Somn usor!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dankutza, la multi ani pt sotul tau!

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

LauraG foarte interesant ce ne-ai povestit.Pare desprins din alta lume si asa si este.Chiar se face tot posibilul sa ai parte de o nastere de vis.Cand imi aduc aminte cum e la noi....

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Am gasit urmatoarele articole privitoare la BPA:
http://babydex.com/2009/01/03/cui-i-e-frica-de-bisphenolul-a/

http://organicka.ecosapiens.ro/lupta-impotriva-bisphenol-a/

25+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Citit.No comment...doar... mi se face pielea gainii cand citesc de cate-o substanta nociva...Eu tot ma rog ca toate sa avem puterea sa ne alaptam bebicii...fara biberoane,fara sterilizatoare,fara sa planga copilu ca nu e bibe gata etc.Doamne ajuta sa reusim toate.
Apropo de substante nocive,acum ceva timp citeam pe DC de banane,Dole in special..

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA G inca nu am primit no-spa-ul poate maine ,poimaine

sincera sa fiu cu cat trece timpul si se aproprie momentul nasterii ma ia o teama nu stiu de ce ma ia asa cu ameteli si dureri de cap poate ca ma gandesc prea mult la chestia ka nu am sa pot impinge sau cu respiratia la fel,daca totul va fi bine of sunt asa de speeriata cateodata mai glumesc cu sotul ca va fi cu mine cand o sa nasc ca el nu prea vrea sa fie acolo ca si el e mai speriat ca minedar cand imi imaginez cum o sa fie, ma ia cu ameteli.

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

daca mai ai ceva info si iti face placere sa le scrii eu as fi dornica oricum am pus tot ce ai scris tu la favorite si am sa mai trag un ochi

28+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Inca o chestie - comunicati cu doctorul si cu asistentele despre ce temeri aveti, daca aveti intrebari, nelamuriri etc. E asa bine sa fii informat si sa stie si ei ce temeri ai. Eu de ex i-am zis deja dr meu ca mi-e frica de atacuri de panica daca nu pot respira cum trebuie si mi-a zis sa stau linistita ca au masti de oxigen. Ei sunt acolo sa ne ajute (cel putin asa ar trebui) si nu trebuie sa ne fie frica sa ne exprimam.

Poze

Laura foarte important ce ai scris tu acolo...atat de multe detalii...imi amintesc ca si eu am fost la scoala mamei un curs care se tinea la clinica particulara unde am nascut...la fel, mergeam cu partenerii...au fost vreo 10 - 15 zile (doar cate 3 - 4 ore) si era 60 ron ziua...ceva de genul...acolo am invatat foarte multe despre alaptare, biberoane, copii, cum sa-i infesi, in fine...multe....cam ce ai scris si tu acolo..
Eu am nascut cu cezariana...alegerea mea pana la urma, apoi din cauza evenimentelor am fost transferata la alte 2 spitale cu darius..

Cand citesc ca acolo toata lumea e atenta si dispusa sa-ti ofere informatii, sa te linisteasca...iar aici in Ro.....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele...o saptamana usoara si frumoasa va doresc

Smaranditza si copilul meu misca foarte des si foarte tare....dar nu ma gandesc ca nu-i bine...incearca sa te liistesti.

Fetele care aveti deja copii marisori am cateva nelamuriri, poate ma ajutati si pe mine,
1. Cand pleci cu copilul pe undeva..si incepe sa planga de foame..ce faci?..scoti titi si-i dai sa manance???????...chiar ieri am vazut o mamica care era la casa in Carrefour..si era cu sanul in gurita fetitei...eu sincer nu ma vad facand asa ceva....de-asta cand as pleca la plimbare ma gandesc ca o sa iau un biberon cu lapte cu mine, nu????
2. La scoala mamei facuta de mine anul trecut ne spunea cat de important este sterilizatorul cu aburi, spuneau ca biberoanele mai ales in cele in care punem laptic (mai tz am inteles ca trebuie sa avem bibe pt suc, bibe pt ceai) trebuiesc sterilizate si la un an de zile. Spuneau ca lapticul are niste germeni care pot ramane pe fundul biberonului care desi este spalat bine...sa mai ramana ceva acolo..si care sunt foarte daunatori pentru copii..caci se pot imbolnavi foarte tare)....nu-i adevarat?????...informatia asta mi-au spus-o si cei din Tg Mures

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neata mamici si burtici! i am back! am fost cam lenesa zilele astea si nu prea am intrat sa povestim pentru ca am preferat sa stau mai mult prin pat! sambata am scos burtica la pescuit! bebele a fost cuminte...doar cateva lovituri la intervale de doua trei ore si-au facut simtite prezenta, insa in rest, nici o problema de raportat! pupici dulci mamici! va astept la cafeluta!

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii puternica si mai ales fii fericita....Lavi, 28+mami de RaresCristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata burtici,
am revenit si eu la munci, fara nici un chef...

LauraG - multumim mult pt. informatii, foarte utile.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput