FIV in Ungaria - 63
Raspunsuri - Pagina 7
Avalon spune:
Multumesc de urari tuturor!

Bun venit tuturor fetelor noi!

Concediu placut, Samira!
Wow, ce de bobocei voi numara toamna asta, abia astept!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
26+ 

Isa78 spune:
Fetelor, va multumesc pt urarile de bine.
Am si eu o intrebare: a-ti avut dureri in timpul tratamentului, a-ti fost irascibile?
Mersi de raspuns
Va pup pe toate
popica_78 spune:
Mi se pare mie sau sunt mai putine fete care merg la Szeged? Sau sunt mai multe care merg in alte parti ale Ungariei! Bafta tuturor!
Deci nu stie nimeni daca dr Zadori e cumva in concediu? Gyongyi, poate stii tu?
Avalon, mersi de urari! Am vazut ca la info generale sunt trecuta cu caractere mici si cu semnul intrebarii! Poate ca nu erai sigura de info. Eu sunt cu fetita Sara Izabela, dupa 1 ICSI nereusit in Timisoara, un ICSI nereusit in septembrie 2007 la Szeged, apoi al 3-lea cu noroc, cu embrioni congelati in octombrie 2007! Si mai avem 2 din care sper sa ramanem macar cu un bebe! Daca nu, vom incepe din nou stimularea si toata distractia!
Pusi mare si bafta maxima!
Crista
Balanica spune:
fancy mona: Doamne ajuta sa fie bine![ruga
multa Bafta! sper sa ne intalnim.. unde stai?
Si eu am emotii cum voi raspunde la tratament! La ultimul fiv am avut numai un ovocit, acum cu un tratament schimbat sper sa obtin ceva mai mult!![]()
samira33 spune:
buna seara fetelor
multumesc avalon pentru urari![]()
isa....eu am cam fost cu dosu-n sus.....dar m-a inteles sotiorul.....si mi-a suportat fara sa cracneasca toanele ![]()
avem activitate serioasa la Budapesta in toamna asta fetelor....ce ma bucur ca suntem asa de multe!!!

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine
teacdrn spune:
popica 78 - si acum sunt multe fete care merg la Szeged dar in ultimul timp au scris mai des cele care au ales alte locatii din Ungaria. S-a mentionat in mesajele anterioare perioada de concediu a dr.Zadori - nu am retinut-o dar am dedus ca s-a reintors deja la Clinica - de la jumatatea lunii august. Cred ca ar trebui sa retrimiti mesajul sau sa suni pentru programare. Sa-ti traiasca mica minune si mult noroc mai departe!!!
va pup pe toate, Tea
CANDY1902 spune:
AVALON mersi frumos si tie la fel se pare ca vei avea de lucru in viitor sunt atitea fete in focuri
fetelor e adevarat ca ultimul timp scriu mai multe fete care vor fac fiv in alte locati in ungaria dar sa stiti ca eu stiu de la citeva fete care sunt acum in szeged si zic ca e asa o aglomeratie dar nu asta conteaza sa stiti ca eu am fost la zadori si am fost foarte multumita si fetele care au fost cu mine desi nu au reusit toate vor incerca tot la ei
apropo de cazare puteti lua linistite legatura cu ghiongi sau (atelocin de pe forum )si veti fi multumite va asigur
va pup pe toate si mult mult succes tuturor
9 + CU BEBELE NOSTRU DRAG
Liana30 spune:
n.ai somn Avloaneee?
te pup
va pupam pe toate..unul special pt luck sa/i poarte noroc..
baftaaaa multaaaa!!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
tveety spune:
Si eu cred, ca este cam aglomerat la Szeged pt. ca la inceputul lunii august la Dn. Dr. Krizsan am primit programare abia la 7 octombrie, iar fetele care scriu pe forum sunt mai toate pacientele dl.-lui Dr.
Mai am pana atunci si am ff multe emotii. Acum lucram in weekend
azi mai mult ca sigur voi avea testul de ovulatie +, asa ca vom avea tema de casa. Eu tot mai sper in fiecare luna
poate poate nimereste un gigel sanatos in timp util la locul potrivit
. Am vrut sa avem grija pana testul iese +, dar aseara am cedat 
Doamna ajuta
!
Va pup pe toate. Cine va fi acum la rand sa mearga in Ungaria? Va tin pumnii 
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png
tveety spune:
Mai am o intrebare ![]()
Am fost la medicul de familie si am intrebat daca crede ca este necesar si alte investigatii avand in vedere ca TSH-ul meu est 3,6. Mi-a zis ca daca este in intervalul optim atunci nu. Am insistat, dar nu a vazut ca ar fi util. M-a intrebat daca cei de la Szeged mi-au zis, nu, atunci sa astept pana vorbesc cu ei si mai vedem apoi. Nu stiu ce sa fac. De la voi stiu ca pentru FIV este cam mare. Ma vor trimite cei de la Szeged oare pt alte investigatii sau facem FIV asa?
http://lt2f.lilypie.com/hFMNp3.png