FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

AAAA Isa Decapeptilul se face ca si Gonalul,mie asa mi l-a facut o vecina asistenta, ca e tot subcutanat (e adevarat ca eu am un strat GENEROS se grasime pe burta
SUCCES!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

mami vreau
candy
multumeeeeeeeescccccc , te rog sa ma tragi dupa tine ca eu incerc din toate puterile sa te urmez !!!!!!!!
irinaflorea
imi pare rau ca vestile tale nu sunt tocmai bune dar aduna-ti puterile si tot inainte !!!
Isa
da , decapeptylul se face subcutanat , in burtica !! BAFTA MULTA !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna tuturor noi si vechi !
Candy , draga mea ai dreptate dar stii tu foarte bineee , nu prea avem timp , iar seara stam mai mult in curte la un pahar de vorba cu fetele si baietii cind sint . Dealtfel va pomenim mereu !!!
Mihaela, a plecat astazi , a fost foarte grea despartirea i-mi lipseste foarte mult , dealtfel si Gabriela de la Boita ca si ea e tot Sibianca (aproape) tu o stii.
Dar ce sa facem asta e , eu le doresc si lor sa te urmeze , dealtfel tuturor care sint pe acest drum.
Tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Felicia, Isa- v-am adaugat pe prima pagina si va doresc BAFTA MAXIMA!

gyongyi ne-a fost dor de tine, ai cam lipsit dintre noi

irinaflorea, imi pare rau pentru vestile primite... sper ca situatia se va remedia dupa AC...

Popica, iti doresc ca dr. sa-ti raspunda cat de curand si sa-i faci Sarei un fratior cat mai apropiat de varsta ei!

Haideti fetelor, ma mananca "palmele" sa completez lista cu gravidute, n-o lasati pe CANDY ultima pe lista! CANDY, sarcina usoara!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Buna , sunt noua pe aici si va scriu pentru ca in 2 septembrie voi merge si eu la Budapesta la Dr. Peter Kovacs , pentru o a doua incercare . Am fost si la sf. lunii iulie dar stimularea nu a fost destul de puternica si a trebuit sa ne oprim dupa 7 zile de injectii . Sper sa fie totul bine acum .
Balanica , sper sa am motive sa fiu tot in Budapesta pe 8 sept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna searaaaaaaaaaaaaaaa
wow...ce de activitate pe aici azi....incep inseminarile de toamna...Doamne-ajuta sa avem numai reusite

si eu sunt in verva......fac bagaje....sambata dimineatza la ora 6 decoleaza avionul nostru....plecaaaaaaaaaaam in tura a2a de vacanta....la mare ...la soare...yuuupppppiiiiiiiii.....sunt foarte nerabdatoare

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

irinaflorea eram imbracata in fusta neagra si un maieu maro. Cred ca te-am vazut acolo, erai cu cineva care stie maghiara? Eu eram cu soacra mea. Imi pare rau de rezultatele tale la analize. Sa sti ca si eu merg la Debrecen din aprilie si deabia acum cred ca voi duce tratamentul pana la capat. Am mai inceput o data si l-am oprit in ziua 5 ca nu se dezvoltau foliculii. Asta e trebuie sa mergem inainte indiferent de ce se intampla.

Avalonmersi ca m-ai trecut pe prima pagina.

luckmersi pt raspuns

Tinem legatura
Bafta tuturor si multe reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Avalon, merci ca m-ai trecut pe listuta! Ce trece timpul.. 26 de saptamani! Sarcina usoara in continuare!
Isa ma bucur ca ai verde! Te-ai lamurit si cu injectiile, de acum, spor la injectat!
irinaflorea, sper sa ti se imbunatateasca analizele...
Luck, te urmaresc, sa stii!
Mami_vreau, gata, m-am lamurit, merci!
Jasmine, anuntam eu, stai linistita, dar deocamdata sunt la faza de pregatiri... iti dai seama ca o sa cer intariri cand voi avea nevoie de pumnisori stransi!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drign spune:

O zi buna tuturor!

Noi vom pleca cu masina miercuri, 2 septembrie, dimineata la 6, din Bucuresti spre Szeged. Vom dormi la Gyongyi. Pe 3 septembrie la ora 13 avem programare la doamna doctor Krissan Maria. Plecam imediat dupa consultatie spre Bucuresti si vom dormi undeva pe langa Sibiu (sper ca traficul sa nu fie prea aglomerat). Vineri vrem sa ajungem in Bucuresti in timp util pentru concertul lui Leonard Cohen.

Daca vreti sa trimiteti/primiti ceva de pe traseu (Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Deva-Arad-Szeged) va ajutam cu placere.

Analizele preliminare au iesit bine. Mai sunt de ridicat cele hormonale din ziua a treia de CM.

Toate cele bune!

Irina si Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela39 spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe acest forum,dar vreau sa va spun, ca citind parerile si intamplarile voastre, am reusit sa ma mobilizez si sa merg mai departe.
Renuntasem definitiv la dorinta de a mai avea un copil(am deja 40 de ani), dupa ce doctorii din Romania nu imi dadeau nicio speranta - 10 ani de zile de tratamente si operatii la Giulesti, apoi o sarcina extrauterina soldata cu extirparea trompei drepte; am ramas cu o singura trompa si aceasta bolnava cu hidrosalpinx - NICIUN DOCTOR NU-MI DA NICIO SANSA; SINGURA SOLUTIE, spun ei este este extirparea trompei bolnave si apoi FIV, dar si acesta cu sanse minime.
Asa ca am renuntat la toti doctorii din Romania si m-am programat in noiembrie pt FIV in Ungaria la Szeged la dr Krisan.
Sper ca am facut o alegere buna, de aceea orice informatie pe care o aveti vis a vis de Szeged cred ca m-ar ajuta: as dorui sa ajung cu trenul si eventual daca stiti o cazare mai ieftina.

Va doresc o zi buna si sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput