FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

felicia
multumesc din suflet draga mea si iti doresc din toata inima si tie multa , multa bafta si sa ne ajute DD sa fie asta INCERCAREA NOROCOASA !!!
klu
multumesc de urari , ai o mandrete de fata , sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa , sper sa-ti calc pe urme !!
LauraGarner
multumesc frumos de urari , as fi vrut sa fac acupunctura , am inteles ca relaxeaza si este foarte important ca organismul sa fie relaxat inainte de ET si dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Va pup pe toate
M-am intors din vacanta de doua saptamani. A fost superrrrr (dar a trecut prea repede).
N-am reusit sa citesc ce ati scris.
Am zis sa dau un semn de viata si apoi revin eu cu amanunte.
Aseara am aterizat si am o gramada de lucruri de facut.
Pe 2 septembrie am programare la Szeged si probabil ca peste o saptamana o sa incep o noua procedura de FIV, daca totul este OK.

Va pup pe toate veterane, nou venite, mamicute, burticute si aspirante.
Dumnezeu sa ne ajute sa fie o toamna cu multe , multe reusite.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

BUNA FETELORnu am mai intrat de o luna pe forum , am ramas in urma cu informatiile, sper ca sunt numai vesti bune, de ce nu am intrat din cauza ca am fost internata o saptamana la spital, mi s-a dechis colul si am pierdut si o parte din dopul gelatinos. Multumesc lui DD ca,, copilul meu e bine si sta cuminte in burtica si ma loveste de dimineata pana seara. Mi-a dat tratament acasa cu pastile , m-a chemat tot din 2 zile le control nu am avut voie sa ma dau jos din pat numai pana la baie si atat, acum dupa aproape 4 sapt a zis ca,, colul e mai bine e mai inchis si mi-a dat voie sa ma plimb o ora pe zi si asta impartita. Acum avem 29 de sapt, ma rog la DD sa fie bine si sa pot duce sarcina pana la capat.

Va si va doresc sa aveti parte numai de bucurii.

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

mami_vreau, merci! Da, la zoonozele astea cerute de obicei ma refeream. Eu pt fivul trecut am facut Lysteria, CMV IgG si IgM, toxoplasma IgG si IgM, la ambele mi-a iesit IgG pozitiv. Asadar n-o sa le mai repet, am scapat

Uite si fragmente dintr-un articol:
"Diagnosticul infectiilor congenitale este deosebit de important, datorita impactului pe care acestea il pot avea asupra dezvoltarii fatului si nou-nascutului. Infectiile dobandite in cursul sarcinii pot avea consecinte deosebit de grave, precum: avortul spontan, nasterea prematura, malformatii congenitale.
Screeningul pentru infectii congenitale are rolul de a evalua statusul imun matern fata de un anumit patogen si de a detecta prezenta unei infectii active. Unele dintre testele recomandate sunt:
- Anticorpii IgG si IgM pentru virusul rubeolei – cat mai devreme in sarcina. Daca anticorpii IgG sunt pozitivi si cei IgM sunt negativi inseamna ca pacienta are imunitate fata de acest virus si nu mai trebuie efectuate testari ulterioare. Daca insa se constata absenta imunitatii (IgG negativ) serologia pentru rubeola va fi repetata in cursul saptamanilor 16-18. In cazul infectiilor acute IgM este pozitiv de obicei pe o perioada de 4-8 saptamani de la debutul simptomatologiei. Un IgM pozitiv trebuie verificat prin cel putin 2 metode.
- Anticorpii IgG si IgM pentru citomegalovirus. Citomegalovirusul are aceleasi efecte asupra embrionului ca si virusul rubeolei, trebuind depistat in primul trimestru de sarcina, cat mai rapid. Numai in cazul in care mama se infecteaza prima data in cursul sarcinii cu acest virus exista riscul afectarii fatului. Un IgM pozitiv ridica posibilitatea unei infectii active, care insa necesita evaluari ulterioare. Daca la un screening inainte de sarcina sau la prima determinare la inceputul sarcinii se constata IgG pozitiv si IgM negativ se considera ca exista un risc minim de infectie congenitala si nu sunt necesare evaluari ulterioare. Daca insa se obtine IgG negativ si IgM negativ este necesara repetarea determinarilor in luna a 4-a.
- Anticorpii IgG si IgM pentru toxoplasma trebuie testati inainte de sarcina sau cat mai rapid in sarcina. Anticorpii IgG pozitivi si IgM negativ demonstreaza prezenta imunitatii si nu este necesara repetarea testelor in cursul sarcinii. Daca imunitatea este absenta (IgG negativ) testarea se va repeta la intervale de 8-12 saptamani. Daca la prima determinare in cursul sarcinii se depisteaza atat IgG pozitiv si IgM pozitiv pacienta este suspectata de o infectie activa. Totusi, avand in vedere faptul ca anticorpii IgM pot persista pana la un an de la infectie, diagnosticul de toxoplasmoza activa este dificil de pus si necesita determinari de IgG cantitativ in dinamica precum si confirmarea pozitivitatii IgM prin cel putin 2 metode (eventual determinarea sa fie cantitativa!).
In aceste cazuri, trebuie sa existe o colaborare stransa intre medicul generalist, ginecolog, parazitolog si medicul de laborator. Contactul cu animale (pisici), consumul de carne insuficient preparata constituie factori de risc."

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

klu ce printesica frumusica ai!!! sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!
laura eu de ce nu pot vedea pozele tale??? cautam poze ca sa iti vad burtica si nu am gasit! e o problema la mine de nu imi deschide linkul sau nu ai pus poze?
luck iti tin pumnii!
alrak wellcome back si multa bafta in septembrie...
ali imi pare rau ca ati avut probleme dar ma bucur ca acum sunteti mai bine... sarcina usoara si la termen sau cat mai aproape de termen!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Buna fetelor,

sunt Popica, o mai veche membra a subiectului, acum mamica fericita a Sarei Izabela, cu ajutorul dr Zadori din Szeged, care nu mai are vreme de net ca suntem in parc toata ziua;-)

Am apucat sa citesc doar paginile acestui capitol, vad multe fete noi, si unele vechi, va urez bafta la toate!

As avea si io o intrebare: ne pregatim de al 2-lea bebe, inainte sa ma stric de tot pe dinauntru, asa ca i-am scris lui dr. Zadori pe mail si dupa vreo 3 zile inca nu a raspuns. Inainte era mai prompt asa ca poate acum o fi in concediu. Stiti ceva despre asta?

Multumesc mult,
Crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

bunaaaaaaaaaaaaaaaa
va pupacesc pe toate si va doresc mult mult succes celor care sunteti in focuri sper sa citesc numai vesti bune pe aici vad ca eu sunt ultima pe lista gravidutelor asa ca vreau sa urc mai sus LUCK ALRAK vreau sa ma urmati sunteti sibience deale mele asa ca muuuuuuuuuuuuuuult successsssssssss DOAMNE AJUTA.
Dragelor noi suntem bine simbata vom face 10 sapt.si urmatorul eco va fi in 22 septembrie .
deci inca o data mult succes tuturor si va voi urmari cu pumni strinsi era sa uit MIHAELA sa vi cu betaaaaaaa maaaaaaaaaaarrrreeeeeeeeeeee te pup

9 + cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

bunaaaaaaaaaa dragelor
am intrat doar sa va urez mult mult noroc celor care sunteti in focuri
LUCK ALRAK mult mult succes va astept acolo dupa mine la gravidute deoarece mie cam frig DOMNUL FIE CU VOI de data asta sperrrrrrrr sa va impliniti visul
MIHAELA galati sa vi cu un beta mareeeeeeeeeeeee iti tin pumni
acum despre noi si despre minunea noastra.......simbata face 10 saptamini e cam pretentios (oasa) imi face ceva greturi dar eu mi leam dorit vi le doresc si voua tuturor urmatorul eco va fi pe 22 septembrie in rest .....toate bune

ATELOCIN
va pup imi pare rau ca nu vb mai des

9 + cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor

M-am intors din Debrecen cu vesti bune. Analizele hormonale au iesit foarte bune, deci am inceput stimularea. Urmatoarea vizita luni in 31.08, sa fie cu noroc.
Am o intrebare, acum am de facut si decapertyl si nu stiu cum se face, la fel ca si gonalul perpendicular pe burta?
Astept un raspuns, pt ca trebuie sa-l fac azi, pe la 9.30 m-am gandit eu.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Isa!! Ai fost azi la Dr Bodnar? Si eu.Din pacate nu am intrat ieri deloc pe net si nu am apucat sa citesc ce ai scris. Care dintre fete erai tu? Eu eram cea cu ochelari, imbracata in negru,si care a povestit intruna cu prietena cu care a venit.
Din pacate vestile mele nu sunt la fel de bune ca ale tale, valorile mele le analize au fost ingrozitori de mari (doar cu foarte putin mai mici ca luna trecuta) Am avut in iulie FSH ul 73,ceva, si acum 69,ceva-nu mai tin exact minte, ca sunt tare necajita.Si celelalte analize erau mai mari decat trebuiau sa fie. Mi-a dat sa iau DIANE 21 de zile si apoi daca la ciclul urmator nu imi scad valorile analizelor zice ca o sa trebuiasca sa fac laparoscopica.
Asa ca va urezor celor in focuri SUCCES!!!si am sa tot intru pe forum sa va urmaresc evolutia.

Mergi la inceput