FIV in Ungaria - 63

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Tinem legatura. Noi avem programare la 13.30 dar ajungem in Budapesta la 8.30 si plecam la 19.30, asa ca avem timp sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Felicia, ce bine imi pare ca te-ai hotarat! Bafta multa-multa!

Eu am mers cu trenul, a fost ok. Am avut laptopul cu mine si m-am uitat la ceva filme, a trecut mai usor timpul.

Baby

38+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, Raluca, merci! Va dati seam ca o sa va bombardez cu intrebari! Cred ca si eu voi merge cu trenul. Pe mine ma streseaza f mult partea asta cu drumul, cautatul clinicii.. cu afisele in maghiara peste tot...
Balanica, deci esti in Budapesta pe 18, poate ne vedem pe acolo.
Fetelor, eu nu inteleg exact ce analize sunt astea: Complete blood count, liver function, electrolytes. Hemoleucograma, si mai ce?
Si inca ceva: in lista de analize trimisa de dr Kovacs, imi scrie doar "Cervical culture for Chlamydia" - inseamna ca nu e nevoie sa mai fac zoonozele?

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Fetelor, eu nu inteleg exact ce analize sunt astea: Complete blood count, liver function, electrolytes. Hemoleucograma, si mai ce?
Si inca ceva: in lista de analize trimisa de dr Kovacs, imi scrie doar "Cervical culture for Chlamydia" - inseamna ca nu e nevoie sa mai fac zoonozele?

Complete blood count = Hemoleucograma
Liver function = Teste ale functiei hepatice
Electolytes = Ionograma

Ca teste ale functiei hepatice, eu am facut:
-ALT (alanin-aminotransferaza)
-AST (aminotransferaza aspartat sau transaminaza aspartat )
-ALP (fostfaza alcalina)
-Bilirubina totala
-Bilirubina directa
Nu mi-a mai cerut sa fac alte analize suplimentare asa ca eu cred ca acestea sunt suficiente...

Cat despre zoonoze nu am inteles exact la ce anume te referi... Deoarece sunt foarte multe (cica se cunosc peste 150 de zoonoze)... Daca te referi la toxoplasmoza, eu zic sa o faci, atat IGG cat si IGM... Daca iti iese IGG pozitiv si IGM negativ stai linistita de acum inainte ca ai imunitate...
In legatura cu chlamidya, eu am facut analiza facuta in tara si cu toate acestea mi-au recoltat si acolo... Probabil vor sa fie siguri ca nu exista o problema in acest sens... Daca nu ai mai facut-o pana acum, o poti face ca sa stai linistita pana la consultatie... Dar eu cred ca o vor repeta si ei acolo...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

cu placere
daca iei AC atunci se cam schimba situatia cu naturistele, nu e bine sa combini nimic cu AC... deci ori iei vitex + tinctura de muguri de zmeur pentru chisturi, ori iei AC.

si eu ma gandisem la tincura de muguri de zmeur dar am optat pentru AC deoarece primul fiv l-am amanat o luna datorita prezentei chisturilor, timp in care mi-au fost recomandate AC... Si s-au resorbit in acest timp asa ca am preferat sa iau tot AC marvelon si acum ca sa nu mai apara...
asa ca stau cumintica pana incep stimularea si apoi iau royal jelly dupa schema ta, iau aspenter 1/zi si probabil cam atat deoarece nu vreau sa iau ceva aiurea care sa imi faca mai mult rau decat bine... Dar daca mai ai tu ceva recomandari, sa imi spui...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor

Am noutati. Mi-au venit rusii intr-un final. Maine merg la eco si analize, si daca totul e ok incepem stimularea. Mai merge cineva maine la Debrecen?

Avalon pe mine nu mai trecut la aspirante. Daca se mai poate , te rog FIV1 Debrecen, Dr Bodnar septembrie.

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

mami_vreau, merci! Da, la zoonozele astea cerute de obicei ma refeream. Eu pt fivul trecut am facut Lysteria, CMV IgG si IgM, toxoplasma IgG si IgM, la ambele mi-a iesit IgG pozitiv. Asadar n-o sa le mai repet, am scapat
Isa78, bafta maine, sa incepi cu dreptul!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

mami_vreau, merci! Da, la zoonozele astea cerute de obicei ma refeream. Eu pt fivul trecut am facut Lysteria, CMV IgG si IgM, toxoplasma IgG si IgM, la ambele mi-a iesit IgG pozitiv. Asadar n-o sa le mai repet, am scapat
Isa78, bafta maine, sa incepi cu dreptul!

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)

pai se poate? Nu ne spui si noua vestea hotararii, ca sa te incurajam? Rusinica!!!!!
Cred ca ai facut o alegere buna. Eu tocmai am aflat acum vreo luna, ca o cunostinta a ramas gravi dupa FIV cu dr KOvacs.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Avalon, felicitari pentru implicarea ta in a deveni acest forum atat de profi !!!

cornelia, irinaflorea, luck, si tuturor celor care sunt in focuri va doresc numai reusite !!!

Theo a implinit azi 3 saptamani, am crescut cu 640 gr fata de greutatea cu care ne-am externat, mancam numai tzitzi de la mami, avem colici da' trecem noi si peste asta...mi se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie si nu pot sa-i iau durerile...dar ne facem noi mari si o sa uitam tot ce ne supara acum.

Am pus aici cateva poze cu buburuza : http://family.webshots.com/album/574315916ObRDMw?vhost=family

pe toate !!!

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Klu, e tare dulcica buburuza ta! Si ce bine ca papa numai de la mami! Sa va traiasca!

Luck, eu am facut Suprefact si il poti folosi parca 3 saptamani. Vezi ca scrie pe el, sau poti intreba doctorul pt mai multa siguranta. Dar pentru o tura de tratament sigur e ok (oricum doar o tura iti trebuie! ). Eu l-am tinut in camara (la matusa mea) sa stea mai la racoare, dar nu trebuie la frigider. Bafta multa multa! Ti-a zis cineva sa faci sauna? Eu stiu ca nu e bine sa stai la caldura (nici in baie fierbinte) cand incerci sa ramai gravi si nici dupa (cand esti gravi).

Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri! Ce ma bucur sa vad asa multe fete in drum spre Budapesta!

Laura 28+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput