Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 4
raluca30 spune:
nu va mai gaseam-ce mult ati scris
SALI-iti raspund la ce mai intrebat..parfumurile comandate de pe strawberry vin direct acasa,la posta locala,sunt expediate din EU(suedia)dar cosmeticele vin mai greu la vama ,din Dubai ultima data, si m-au intrebat de una, de alta ,dar nu am platit nimic in plus.
Apa de toaleta Delices de Cartier e f rezistenta,baza dureaza si peste 12 ore,e aceeasi baza ca in parfum,diferenta e in notele de top si mijloc, are un miros mai matur,mai plin,mai intens decat in apa de parfum(unde predomina o mireasma de cireasa dulce ca un gem aproape,placut),in apa de toaleta cireasa are tenta de cognac,ceva lemnos,dulce,adanc,as zice ca e chiar mai reusit decat apa de parfum,merge chiar mai bine in timpul iernii,e f elegant ..ce mai, e un parfum rafinat,pretentios,nu e de zi,nu merge la serviciu,e prea tare dupa parerea mea,dar e unic,trebuie folosit prudent,prea mult cazi in extrema ridicolului...Baza e unica,e perfecta!..merita!
Acum despre Boudoir...hmm nu as putea cataloga un parfum cu iz murdar..are un iz oriental,simt piper,simt cuisoare,trandafir(cu galeata),simt ceva dulce ca un trabuc parfumat....e f intens,cel mai intens din ce am experimentat,o aplicare dureaza pana la 16 ore+ si se simte de la sapte poste...e mult prea tare,singura varianta decenta sa-l porti e sa pulverizezi in aer,in sus ,si sa treci prin jet,e mai de seara,indecent,misterios,matur,sezon rece,vara e f gretos...totusi merita in ideea ca folosit cu masura isi scoate banii,e deosebit,iesi clar in evidenta,dar daca partenerul sufera de astm probabil va avea o crizaglumesc...
danamiha spune:
sali, stii ca daca comanzi la babanu mostre de parfumuri nu platesti comision pt ele? Daca tu tot comanzi pt prietene ai putea comanda si mostre, de ex am gasit aici: www.yournewfragrance.com/BOUCHERON-TROUBLE-p/156666.htm" target="_blank">Trouble. Acum nu stiu daca livrarea e gratuita in SUA, dar ai putea cauta mostre si pe alte site-uri, pe cele de pe care comanzi parfumurile
Uite si aici e www.fragrancex.com/products/_lid_T-am-pid_53069W-am-cid_Perfumeproducts.html" target="_blank">Trouble.
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluca30 Acum despre Boudoir...hmm nu as putea cataloga un parfum cu iz murdar..are un iz oriental,simt piper,simt cuisoare,trandafir(cu galeata),simt ceva dulce ca un trabuc parfumat....e f intens,cel mai intens din ce am experimentat,o aplicare dureaza pana la 16 ore+ si se simte de la sapte poste...e mult prea tare,singura varianta decenta sa-l porti e sa pulverizezi in aer,in sus ,si sa treci prin jet,e mai de seara,indecent,misterios,matur,sezon rece,vara e f gretos...totusi merita in ideea ca folosit cu masura isi scoate banii,e deosebit,iesi clar in evidenta,dar daca partenerul sufera de astm probabil va avea o crizaglumesc... |
ralu eu am boudoir si sunt topita dupa el. l-ai descris exact asa cum il simt si eu, cu el chiar iesi in evidenta in sensul bun ! da eu ma dau fara mila deci nu trec prin jet si il simt ...mult timp si pe haine si pe unde ma asez (dar am zis ca ma dau mult si de asta) mie nu mi-e greata de el vara dar asa e nu e de vara cu mult curaj (si eu am !) m-as da cu el vara noaptea la vreo sindrofie !!
raluca30 spune:
teo30967-trebuie sa fi f indrazneata sa te dai la greu cu Boudoir...as zice totusi ca seamana un pic cu Femme Individuelle de la MontBlanc..izul acela piperat dulceag e similar...tocmai ce mi-am dat un pic pe brat si miroase de ma doare capul,nu iese nici cu sapun Boudoirul asa de tare e..hehehe
teo30967 spune:
citat din mesajul lui raluca30 teo30967-trebuie sa fi f indrazneata sa te dai la greu cu Boudoir...as zice totusi ca seamana un pic cu Femme Individuelle de la MontBlanc..izul acela piperat dulceag e similar...tocmai ce mi-am dat un pic pe brat si miroase de ma doare capul,nu iese nici cu sapun Boudoirul asa de tare e..hehehe |
nu stiu daca sunt indrazneata dar ma dau la greu cu el nici intr-un caz nu trec printr-un puf si ce ramane aia e !
imi place restul nu mai conteaza ! pana acum nu am primit reclamatii ...
sanse spune:
Fetelo am venit si eu din concediu...
Vad ca aveti retineri pentru 1st perfume.De ce?
Parca manucu a primit ceva de acolo,nu?
Babanu credeti ca nu ne-ar spune daca ar fi ceva in neregula?
Nici eu nu am platit pentru mostre nimic.
Astept sa vad ce hotarati
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
danamiha spune:
Sanse, bine ai venit! Cum a fost? Mi-e dor de vacanta...
J'adore nu mai e disponibil, a ramas doar Poeme. Va tot sacai cu parfumurile melepana le cumparati
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha Sanse, bine ai venit! Cum a fost? Mi-e dor de vacanta... J'adore nu mai e disponibil, a ramas doar Poeme. Va tot sacai cu parfumurile melepana le cumparati |
dana de curiozitate ai mai ramas cu ceva ?
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana de curiozitate ai mai ramas cu ceva ? |
Te referi la parfumurile cae le pastrez pt mine? Am ramas cu urmatoarele: Angel, Kenzo Jungle, Femme de Mont Blanc, Shalimar , Shalimar light, Allure Sensuelle, Hypnotic Poison, Paco Rabane Black XS, Classique-J.P.Gaultier Ma gandesc ce sa mai dau, sa raman 2 parfumuri pt vara si doua pt iarna La cat le folosesc ma apuca pensia (asta daca o apuc eu pe ea)
Teo, am uitat sa te intreb, ce preferi din "colectia" mea, sa nu fac doua drumuri la posta