Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 5
sali spune:
raluca, cu descrierea ta pt DELICES ma faci sa-l trec cateva locuri mai in fata pe lista dorintelor ! Multumesc !
....si daca o tineti in tandem cu BOUDOIR-ul( tu si teo) , ma faceti sa -l cumpar tester ! Sau sa risc pe 1st. data viitoare !
sanse, bine ai revenit si tu ! hai ca se face gasca mare la loc! mephala a aparut, tr sa intre si geniest cat de curand!
Din pacate nu a intrat nimeni pe aici sa ne spuna ca a luat de pe 1st si e ok. Eu l-am intrebat pe babanu', a zis ca a comandat de doua sau trei ori si ca da, produsele au fost ok.
dana, stiu de mostre chiar l-am intrebat mai demult pe babanu daca ia comision , a spus ca nu. Dar uit de fiecare data , imi amintesc abia dupa ce-i dau comanda.
Daca m-ai intreba pe mine , ti-as sugera sa "scapi " de Shalimar Light si sa-i faci vant usor usor catre Targoviste. I-o fi si lui dor de fratii lui cu care a impartit dulapul tau, adica Jaipur si Cristobal !
mi-a scris babanu' pe mess, mi-a bagat TROUBLE in loc de L de Loita! Baiat fain !
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali Baiat fain ! |
si f.tanar si...parfumat(cred)Ha, ha, sunt bine dispusa, dar nu mint, ca e tanar, mi-a spus cineva de pe forum care l-a intalnit
Sali, din shalimar light am consumat cel mai mult, ador parfumul asta, e citric ca si O de Lancome, dar mai rafinat. Cand raman 2 ml ti-l expediez, la pret intreg
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
si f.tanar si...parfumat(cred)Ha, ha, sunt bine dispusa, dar nu mint, ca e tanar, mi-a spus cineva de pe forum care l-a intalnit Sali, din shalimar light am consumat cel mai mult, ador parfumul asta, e citric ca si O de Lancome, dar mai rafinat. Cand raman 2 ml ti-l expediez, la pret intreg |
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha Baiat fain ! si f.tanar si...parfumat(cred)Ha, ha, sunt bine dispusa, dar nu mint, ca e tanar, mi-a spus cineva de pe forum care l-a intalnit |
eu m-am intalnit cu el de mai multe ori de cate ori m-am dus eu sa-mi ridic parfumurile si n-am trimis-o pe fiica-mea ...da e f. tanar dar ...nu e deloc "babanu" adica e ceva finut asa si delicat. fiica-mea e ofticata de ce NUMAI baietii fac afaceri cu parfumuri, de ce creatiile lor au succes mai mare si de ce ei se ocupa de creearea si comercializarea hainelor pentru noi femeile .ca noi ce suntem si ce asteptam ?
bine ea e mai feminista asa, ieri s-a dus in cismigiu cu barca cu prietenul ei si a vaslit ea ca a facut canotaj . cand a venit acasa mi-a zis ca tot " lacul" s-a luat de ei ..
bine eu daca eram in locul tipului nu ma urcam in barca unde vasleste o fata ...cel putin nu in bucuresti ...da` saracu` n-a avut ce face ca ea cand a zis ca trece ea la vasle, a trecut!
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sali
|
Chiar ar tr sa-i facem un portret robot , ca pe aici este MOST WANTED !
Astept Shalimarul dar vezi sa aiba neaparat capac !
Buna dimineata!
geniest spune:
'Neatza !
Nu mai prididesc cu cititul. Inteleg ca nu s-a finalizat nimic cu 1st. Oricum ar fi, indiferent de intermediar, am calculat si costa tot cat ma costa daca imi comand pe fragrancex. Asa ca azi - maine plasez comanda pentru Trussardi si Alien.
O saptamana buna, buna !!!
camelia_daniela spune:
Danamiha, Shalimar Light l-ai luat tot prin Babanu?? Eu am sperat sa-l gasesc in Duty free cand am fost in Frankfurt, dar nu l-am gasit ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Ce fac in timpul liber ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Danamiha, Shalimar Light l-ai luat tot prin Babanu?? Eu am sperat sa-l gasesc in Duty free cand am fost in Frankfurt, dar nu l-am gasit ... Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Ce fac in timpul liber ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
L-am luat de pe e-bay din SUA, dar e scump, doar pt. transportul am platit 16 dolari
geniest spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, cum a fost in vacanta? |
Saru'mana de intrebare. A fost bine. Am avut de toate.Si mare si munte.
Apropos...am decretat: Marea Neagra e SUPERBA....dar la bulgari !
In caz ca doriti vacanta la mare, mergeti la bulgari. E incomparabil...