Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 6
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Saru'mana de intrebare. A fost bine. Am avut de toate.Si mare si munte. Apropos...am decretat: Marea Neagra e SUPERBA....dar la bulgari ! In caz ca doriti vacanta la mare, mergeti la bulgari. E incomparabil... |
Pe cand o fuga la Viena? Nici nu ne-ai povestit cum a fost in minivacanta la Barcelona Nici un parfumel de pe acolo nu ti-ai luat?
mychydutza spune:
ma fascinati cu cunostintele voastre despre parfumuri. va citesc cu mult interes . intentionez sa-mi iau un parfum dar nu sunt inca lamurita care: mi-a placut mult YSL EDP Elle. ce parere aveti? si de unde as putea comanda ca in magazin ma rupe la cat costa.
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza ma fascinati cu cunostintele voastre despre parfumuri. va citesc cu mult interes . intentionez sa-mi iau un parfum dar nu sunt inca lamurita care: mi-a placut mult YSL EDP Elle. ce parere aveti? si de unde as putea comanda ca in magazin ma rupe la cat costa. *toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!* |
Era cat pe ce sa mi-l comand si eu acum 2 zile. Am renuntat in favoarea lui Trouble de la Boucheron.
Si mie imi place ELLE , exista in varianta apa de parfum normala dar exista si ELLE INTENSE EDP , mai puternic si mai...intens, normal ! http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Elle-Intense-Eau-de-Parfum-4246.htmlPoti sa comanzi de pe www.fragrancex .com sau pe www.bigdiscountfragrancex.com! Sunt 2 site-uri de pe care noi comandam prin intermediar, celebrul de acum babanu' pe care il tot pomenim pe aici!
danamiha spune:
Sali, sper sa-ti placa Trouble, sa nu ai necazuri cu el (adica sa nu iti placa)
Am cautat pe mai multe site-uri Shalimar light pt tine si nu am gasit
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, sper sa-ti placa Trouble, sa nu ai necazuri cu el (adica sa nu iti placa) Am cautat pe mai multe site-uri Shalimar light pt tine si nu am gasit |
Pai am la dispozitie 3 saptamani in care sa ma autosugestionez...imi place Trouble....imi place Trouble......incat poate sa-mi puna babanu' si insecticid in sticla, ca tot o sa- mi placa!
Multumesc pt ca imi cauti Shalimar Light! daca l-as mai lua si pe acesta, chiar tr sa umblu la cardul din congelator!
geniest spune:
Ei, Dana cum sa fie in Barcelona ? Superb.
Mi-am luat Nautica - My Voyage EDP. Nu persista, desi imi place cum miroase, iar sotul Calvin Klein- Eternity SUMMER 2009. E super misto, dar nu are persistenta la care ma asteptam.
Nu ma pricep deloc sa le descriu mirosul.
In rest sunt in cautare de mirosuri de iarba verde proaspat cosita care sa persiste ...asta e..fiecare cu pasarica lui........
didi spune:
citat din mesajul lui danamiha Sali, sper sa-ti placa Trouble, sa nu ai necazuri cu el (adica sa nu iti placa) Am cautat pe mai multe site-uri Shalimar light pt tine si nu am gasit |
Am gasit un shalimar light pe ebay.com, fetelor. Sariti!! Si, apropo de fragrancex.com, tot nu inteleg de ce nu reusiti sa cumparati direct. V-am spus mai demult (chiar demult) ca eu am reusit. Am cumparat de cateva ori pana acum. Si mi-au venit toate la posta de care apartin..
Pupici, parfumatelor!
Allure spune:
citat din mesajul lui geniest In rest sunt in cautare de mirosuri de iarba verde proaspat cosita care sa persiste ...asta e..fiecare cu pasarica lui........ |
nu stiu cit persista asta http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html dar miroase superb...cam ceea ce vrei tu, zic eu
are "citrus" dar nu e extrem de "lamaios"
parfumurile lor sint de obicei foarte persistente...toata lumea stie de Angel
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Allure
nu stiu cit persista asta http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Mugler-Cologne-708.html dar miroase superb...cam ceea ce vrei tu, zic eu are "citrus" dar nu e extrem de "lamaios" parfumurile lor sint de obicei foarte persistente...toata lumea stie de Angel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
....inclusiv geniest, care tocmai si-a comandat ALIEN !
Allure spune:
da? nu stiam...atunci o sa-i placa si asta...
eu am mirosit varianta pentru barbati, am uitat sa precizez, dar miroase foarte bine si pt o femeie
edit: acu citii ca e unisex...eu il vazusem in standul pt barbati...:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.