Ce parfumuri va plac? (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana75 spune:
Teo, nu am nici macar o sutime din talentul vostru de a descrie parfumurile, asa ca o sa caut o descriere pe net a lui "Love in White" pe care sa o traduc. Mi-a placut foarte mult cum se simt esentele naturale, a fost ceva cu totul nou pentru mine (acum mai putin de un an am aflat de Creed & co. - omul cat traieste invata, dar cu voi invata mult mai repede).
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha sali draga mea, nu cred ca mai poti sa tii cont de parerea mea...in privinta parfumurilor Sunt parfumuri care la inceput imi placeau enorm, de ex Cinema, dar acum am devenit tare, tare dificila, cu greu imi mai place un parfum. Am inceput sa am probleme cu colecistul, poate si asta are o influienta, sau ca imbatranesc si devin mai pretentioasa Sali, tot am vrut sa te intreb daca iti place Flowerbomb atat de mult incat vei comanda o sticla de 100 ml? |
Exact asa mi se intampla si mie. Parfumuri dupa care am tanjit acum nu imi mai plac iar altele care imi dadeau o stare de bine acum imi fac rau.
Recent am scris de Apparition , cat este de optimist si ce bine ma simt cand ma dau cu el. De vreo 2 luni nu l-am mai folosit, m-am dat aseara prin casa dupa dus si am crezut ca mor sufocata! Mi s- a parut extrem de dulce!
Cat despre FLOWERBOMB, imi place, nu zic nu dar nu intr-atat de mult incat sa comand o sticla de 100 ml. Nici macar de 50 ml. Mi se pare disproportionat pretul atat de mare cu calitatea parfumului. Dar deh, nu oi fi eu cunoscatoare ....
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Ioana75 Teo, nu am nici macar o sutime din talentul vostru de a descrie parfumurile, asa ca o sa caut o descriere pe net a lui "Love in White" pe care sa o traduc. Mi-a placut foarte mult cum se simt esentele naturale, a fost ceva cu totul nou pentru mine (acum mai putin de un an am aflat de Creed & co. - omul cat traieste invata, dar cu voi invata mult mai repede). Ioana, mama Mirunei si a Smarandei |
ioana vezi ca eu ma mai "inspirez" si din ghidul parfumurilor si ma las influentata de "observatiile" tipei, tarziu am inteles ca un parfum bun trebuie sa se distinga net de marea masa a parfumurilor si...ca NU trebuie sa placa tuturor si alte chestii .
la inceput voiam sa-i zic "ceva de dulce" tipei si ma uitam pe copertile cartii doar doar oi gasi un "contact" ceva ca eram hotarata sa i scriu !
acum m-am linistit, odata cu varsta vine si intelepciunea ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali Buna dimineata, parfumatelor! mephala, it's good to have you back! Haideti sa va spun decizia finala; dintre Elle si Cinema am ales...TROUBLE by Boucheron. Sper sa mai poata babanu' sa schimbe in comanda L de lolita cu Trouble, in caz contrar ast ae , raman tura asta cu Lolita, rau tot nu-mi pare. Va multumesc pt voturi ( fie ca au fost pt Elle fie ca au fost pt Cinema ) dar pur si simplu nu m-am putut hotari , nu le stiam decat pe hartie, pe pielea mea ioc. Bine, sunt de coma oricum, pt ca TROUBLE nu stiu cum miroase nici macar pe hartie! Am gasit multe referiri la el cum ca ar fi asemenator cu Addict de la Dior. Iar cineva a spus ca este frate cu Kenzo Amour si va dati seama ca , la cat iubesc eu Amour, s- a inclinat balanta si mai mult catre Trouble. Acum, dana, stiu ca tu l-a mirosit, prima data nu iti placuse( cand am pomenit eu de el mai demult de el pe aici) apoi l-ai retestat si ai avut alta parere, iti placuse mai mult. Nu ma descuraja...in privinta lui Trouble ........in fond tu mi-ai inoculat microbul Boucheron! teo, o sa le vina sigur randul si lui Elle si lui Cinema..., multumesc pt desrierea lui Elle ..........si lui Boudoir cu siguranta, cand o sa apara pe stoc... Tu ti-ai comandat pt maine my Queen la babanu' ? Sau astepti raspuns de la tipul celalalt? |
sali nu am cuvinte draga mea, pur si simplu m-ai lasat fara grai, credeam ca "mama nehotaratelor" sunt eu dar uite ca sunt si altele mai mari ca mine !
nu nu am comandat la babanu nimic pentru ca vreau preturile de la miros bine pt cele doua parfumuri sa pot face o comparatie si evident aleg oferta cea mai buna !
danamiha spune:
sali, exact asa gandesc si eu despre Flowerbomb, ce pret mare are, iar parfumul mi se pare chiar simplut ca sa nu zic banal, oricum nu-si justifica pretul. Am dat 16 dolari pe 7 ml, bine ca nu am luat sticla de 100 ml ca imi faceam harakiri
Sa-ti trimit si Quelques Fleurs Houbigant? Si pe acesta eram gata sa-l iaula gramajul maxim. E groaznic, gen Chanel 5.
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha sali, exact asa gandesc si eu despre Flowerbomb, ce pret mare are, iar parfumul mi se pare chiar simplut ca sa nu zic banal, oricum nu-si justifica pretul. Am dat 16 dolari pe 7 ml, bine ca nu am luat sticla de 100 ml ca imi faceam harakiri Sa-ti trimit si Quelques Fleurs Houbigant? Si pe acesta eram gata sa-l iaula gramajul maxim. E groaznic, gen Chanel 5. |
dana cat costa quelques fleurs si cat de mare e ?
sali spune:
citat din mesajul lui Ioana75 Teo, nu am nici macar o sutime din talentul vostru de a descrie parfumurile, asa ca o sa caut o descriere pe net a lui "Love in White" pe care sa o traduc. Mi-a placut foarte mult cum se simt esentele naturale, a fost ceva cu totul nou pentru mine (acum mai putin de un an am aflat de Creed & co. - omul cat traieste invata, dar cu voi invata mult mai repede). Ioana, mama Mirunei si a Smarandei |
[b]Ioana[/b], noi vrem o descriere de la tine, nu din carti sau de pe net!
Abia asteptam sa apara pe aici cineva care are un parfum in legatura cu care suntem curioase si ne repezim sa cerem informatii live !
Tu zici ca nu esti cunoscatoare dar te dai cu Creed! Asta e cam ca in gluma aia cu " ....nu are liceul, dar a terminat facultatea! "
dana, am stat mult sa ma gandesc cand am ales Flowerbomb dintre cele puse la bataie de tine drept cadou.
Am scris aici( cand ti l-ai luat tu) ca am ramas cu gandul la el inca de cand am citit "Ultima noapte de dragoste...." a lui Camil Petrescu , acolo am auzit de el, Ela, personajul principla feminin se dadea cu el si se simtea cand barbatii ii sarutau mana. Zice Camil Petrescu in carte de el ca era "....parfum rar, pe atunci....'.
Pastreza-mi-l , poate mai iau inca un parf. de la tine !
teo, uneori reusesc sa ma surprind chiar si pe mine !
hristina spune:
citat din mesajul lui danamiha Sa-ti trimit si Quelques Fleurs Houbigant? Si pe acesta eram gata sa-l iaula gramajul maxim. E groaznic, gen Chanel 5. |
Ma gandeam ca sunt singura careia nu-i place Chanel 5! Mi s-a parut groaznic cand l-am primit, desi sotului i s-a parut absolut extraordinar. I-am zis sa-si dea el cu el ca eu ii gasesc alt stapan imediat..nu ma misca nicicum!...
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana cat costa quelques fleurs si cat de mare e ? |
E www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_Q-am-pid_1088Wproducts.html" target="_blank">primul, mini EDP, am platit pretul de acolo, 11 dolari.
E www.fragrancex.com/products/image.html?sid=QUSM" target="_blank">acesta, nefolosit
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
[b]Ioana[/b], noi vrem o descriere de la tine, nu din carti sau de pe net! Abia asteptam sa apara pe aici cineva care are un parfum in legatura cu care suntem curioase si ne repezim sa cerem informatii live ! Tu zici ca nu esti cunoscatoare dar te dai cu Creed! Asta e cam ca in gluma aia cu " ....nu are liceul, dar a terminat facultatea! " dana, am stat mult sa ma gandesc cand am ales Flowerbomb dintre cele puse la bataie de tine drept cadou. Am scris aici( cand ti l-ai luat tu) ca am ramas cu gandul la el inca de cand am citit "Ultima noapte de dragoste...." a lui Camil Petrescu , acolo am auzit de el, Ela, personajul principla feminin se dadea cu el si se simtea cand barbatii ii sarutau mana. Zice Camil Petrescu in carte de el ca era "....parfum rar, pe atunci....'. Pastreza-mi-l , poate mai iau inca un parf. de la tine ! teo, uneori reusesc sa ma surprind chiar si pe mine ! |
Daca vrei Quelques Fleurs, trebuie sa cumperi J'adore sau Poeme
Am vrut sa-i dau mamei atat J'adore cat si Insolence, dar ei ii plac doar parfumurile citrice, foloseste de f.f.multi ani O de Lancome, acesta a aparut in 1969, daca nu ma insel