Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am vazut poze cu Razvan, bebe de Mely..e un superb..ca o sarmalutza

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Lucia intr-adevar laptele al mai bun si mai gras curge la sfarsitul mesei.Depinde cum obisnuiesti sanii,asa vine si secretia.Daca il pui 10 minute la un san si apoi 10 la altul.Sanii vor produce cat suge bb.Iar la urmatorul alaptat se incepe de la sanul cu care ai terminat,tocmai pentru a-si bea bb desertul
Si metoda celor de acolo e buna.Alternezi cu un san apoi celalalt la urm masa.E aceeasi mancare de peste,in definitiv.
Cand copilul nu este satul se trezeste imediat dupa supt si cauta sanul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

pai zi asa mai Sabinoooo ca eu credeam ca e ori alba ori neagra si eram intr-o ceata maxima....ma si vedeam alternand cele 2 metode ca sa vad care e mai buna
Ce usurare

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Devylla ce bine ca ai aparut ca scleroza mea e in maxima dezvoltare ...vroiam sa te felicit pentru poza de pe blog si de pe mailul nostru care este nemaipomenita si nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa-ti spun cat de mult mi-a placut.
Esti o mamica deosebita cu doua comori rare.
Sa-ti traiasca si sa ai o familie minunata asa cum toti ne dorim

Cea mai fericita 37 + cu

Multumesc LuciaMa bucur ca ti-a placut.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Felicitari, CLODUTE!!!!!

Felicitari, MARYY!!!

Felicitari, ADELA!!!

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Roxxy ce frumos povestesti tu acolo ....
Cred ca pe la 4 -5 anisori deja ai baza in el ca pune de-o tarta dianceea cu 15...15 .....15
Sa-ti traisaca si sa iti aduca numai bucurii zi de zi

Sabina mai zi-ne si noua ce face aia mica, ce program are, doarme bine ? Mai mergi cu ea la control sa vezi cum ia in greutate sau cum se procedeaza ?

Si eu va las pentru o scurta plimbare ca prea e soare afara

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

yuhuuuu !!!!!! sa scoatem agitatele pt ziua de maine pt:

Angela si Santorini

ca sa stie fetele ca noi suntem cu sufletul alaturi de ele si le tinem pumnii ca sa decurga totul usor si sa-si tina repede bebeii in brate !

daci 35+ cu Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Ca niciodata, am uitat telefonul in geanta si am ratat mesajele de la Adela.
Aseara la 10 s-a internat si dimineata la ora 9 s-a nascut bebe Calin, 4400 kg, care e perfect, dupa cum spune mami.

O sa mai vb cu ea si va anunt.
what?

suuuuuper

incredibil
Bine ai venit pe lume bebe Calin sa fi sanatos si sa iti bucuri parintii

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

Mi-am spus parerea personala care se pare ca deranjeaza.

relax giuliella , nu deranjeaza pe nimeni, poate ca ne sustine cu inflacarare punctul de vedere;
de aceea discutam ca sa aflam si opinii pro si opinii contra si fiecare trage concluziile si face pana la urma tot cum il taie capul

Sunt cat se poate de relaxata. M-am alaturat voua (chiar daca sunt in lipsa de timp), tocmai de a va da si sfaturile mele care cred ca in anumite momente pot fi luate in seama. DAr e clar ca alegerea de a le folosi ramane la latitudinea fiecareia pentru ca oricate sfaturi ai primi o mama trebuie sa actioneze intodeauna asa cum simte. Situatiile de viata sunt foarte variate si nu le putem generaliza ca sa spunem ca exista un anumit tipar in ceea ce facem.
Dar e clar ca experienta cresterii unui copil e foarte importanta. Cand esti la primul copil e mai dificil ca nu stii cum sa procedezi sa fie cat mai bine si iti consideri copilul centrul universului. Insa nu cred ca e nici de incriminat faptul ca mai ai nevoie si de evadari. Dupa ce stai zi de zi cu copilul si nu esti in stare sa mai vb decat de el, de alaptat, de diversificare si alte cele, cand iei contact cu lumea exterioara ai senzatia ca esti picat din cer si te intrebi pe ce lume ai trait. Eu una am avut din nefericire experienta asta dupa 2 ani de stat acasa cu bebe. Daca la inceput ma simteam vinovata ca il mai las si plec in vacanta fara el apoi mi-am dat seama ca nu poti fi lipita de copil si sa ii urmaresc chiar fiecare pas asa ca trebuie sa il invat sa fie pe propriile picioare.

Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Roxxy , dupa ce termina oalele Ralucai il poti trimite si la mine o tura, dar nu garantez ca merge si via retur ; doar din ce povestesti si ... m-am indragostit

Giuliella, daca nu era Raluk, saream de capucinoul oferit; multumim frumos! ce sa mai zic .... sunt extaziata; tare talentata mai esti ... io mai vreau sa vad si flori de camp de exemplu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Felicitari Adela!
Bine ai venit pe lume Calin!
+ 37

Mergi la inceput