Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)
Raspunsuri - Pagina 16
giuliella spune:
Ok DAciana..cine stie poate te invit pe la sfarsitul saptamanii la o plimbare pe un camp plin de maci. Deocamdata nu am pe acolo decat niste vaze cu flori.
Iulia
33+ cu
Emma Jasmine
si
Albert Iustin(15.09.2006)
andraiulia spune:
Noi de-acum ne simtim pregatiti. Am terminat de cumparat tot(cred) si pt mine si pt bebeloaica. Trebuie doar sa le pregatim. Zilele astea ne si mutam, so...daca mai sta un pic o sa fie totul la locul lui.![]()
Maine mergem la control, abia astept sa vedem care este situatia.
Va pup, fetelor. O sa mai intru sa facem galerie pt Santorini. Kisses!!
Andrushca 36+ 
Sophie, my sweet baby
kawaichan spune:
Mai,m-au trecut fiorii cand am vazut mesajul cu Adela..nu-mi vine sa cred...!!! Zicea parca ceva de niste contractii,nu? De abia astept sa ne povesteasca,ce putin a durat !
Felicitari Adela draga,sa va traiasca grasunul si sa va aduca numai bucurii !!
Bun venit bb Calin !
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
Emy10 spune:

Bun venit pe lume Calin!!! Felicitari Adela!

Santorini si Angela nastere usoara!!! Sa aveti niste bebei frumosi si papaciosi! 

36+ cu 
Eva
daciana.ilie spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui giuliella Ok DAciana..cine stie poate te invit pe la sfarsitul saptamanii la o plimbare pe un camp plin de maci. Deocamdata nu am pe acolo decat niste vaze cu flori. |
vazut si admirat tot deja
... camp de maci sau floarea soarelui ... sa tot fie !
daci
35+ cu Darius Alexandru
Roxxy80 spune:
Multumesc
.
Am uitat sa-ti povestesc ca te-am visat. venisem in vizita la tine in Anglia. Locuiai pe o straduta f f frumoasa, cu multe flori la balcoane si o arhitectura deosebita. Am mers amandoua la o terasa si eu uitasem complet limba engleza si-mi era tare rusine ca nu stiam sa cer nimic
.
| citat din mesajul lui lutoniana Roxxy ce frumos povestesti tu acolo .... ![]() ![]() ![]() Cred ca pe la 4 -5 anisori deja ai baza in el ca pune de-o tarta dianceea cu 15...15 .....15 ![]() ![]() ![]() Sa-ti traisaca si sa iti aduca numai bucurii zi de zi ![]() Sabina mai zi-ne si noua ce face aia mica, ce program are, doarme bine ? Mai mergi cu ea la control sa vezi cum ia in greutate sau cum se procedeaza ? ![]() Si eu va las pentru o scurta plimbare ca prea e soare afara ![]() Cea mai fericita 37 + cu ![]() |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI
Roxxy80 spune:
Unde ai vazut pozele? Vreau si eu!!! ![]()
| citat din mesajul lui petrean am vazut poze cu Razvan, bebe de Mely..e un superb..ca o sarmalutza Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati![]() Poze gemeni Povestea noastra |
Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 37+ AMR 1-2 SAPTAMANI
Ioanact spune:
Buna!
Va multumesc din suflet fetelor:katteryna
- o sa m intru pe la voi', Roxxy80
- si tu imi esti draga!
, selen80
- va tin la curent pana voi naste bebelul.
Doamne Ajuta!, raluk16
, nu, nu ramasesem
, am pierdut o sarcina in Martie, deci tb in Sept-Oct sa nasc..in fine. giuliella
, gegea
- Ioana e o nazdravana, dar si o dragalasa
, de slabit nu stiu daca am slabit, ca tot atatea kg am
. Important e sa ma simt bine.
kawaichan
, MangaGirl
, alecsxa0208
, anamaria1979
pt urarile de bine. (sper ca nu am omis pe cineva
)
camy pus tu ai stat toata noaptea treaza?
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
5+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Mihaela tineam minte ca ai zis ca nu vrei cu cusaturi, dar nu mai stiam de care wrap era vorba atunci. Dar am salvat si ce mi-ai dat atunci (vorba ta, in urma cu 60-70 de capitole ![]() ![]() Sunt din ce in ce mai hotarata pe sleepywrap asta. Cum am gasit ieri si descrieri ale wrapurilor astora nemtesti, ca materialul nu e elastic. Apoi la moby wrap trebuie tu sa calculezi cat sa lasi materialul sa intre copilul... Peste tot am impresia ca sleepywrap asta e cel mai bun. Si atunci parca n-as risca nici sa caut eu un material de tricot, nici sa-mi iau de la noi, ca nu stiu astea ce material au... 31+ ![]() |
Nuuu,eu ziceam de sling ca tr sa fii atenta la cusaturi sau sa nu alunece inelele alea de ex. Povestea o mamica de la zmeurici cum ca ei i-a cazut copilul din sling (acum cativa ani,acum foloseste wrap) ca s-a rupt pe la cusaturile din jurul inelelor..iti ai seama ce horror.De aia ziceam ca mai bine wrap ca nu stai cu grija asta fiind o bucata continua de material.Sleepywrap e intr-adevar grosut(materialul de cheama French Terry)dar ca lungime are doar 4.5m si nu-ti ramane aiurea in plus ca sa te incomodeze.Daca vrei iti fac un close-up si-l pun pe webshots ca sa vezi mai bine material,tiv etc
Mihaela
38+ cu
baby Joshua
anco spune:
salutare fetelor
m-ati zapacit de tot, nu mai pricep nimic, ce se intampla pe aici????
asa e daca pierzi o zi...o zi importanta din odisee...fug sa citesc din urma.
anco
36+
???? si 
poze