Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ca niciodata, am uitat telefonul in geanta si am ratat mesajele de la Adela.
Aseara la 10 s-a internat si dimineata la ora 9 s-a nascut bebe Calin, 4400 kg, care e perfect, dupa cum spune mami.

O sa mai vb cu ea si va anunt.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Devylla ce bine ca ai aparut ca scleroza mea e in maxima dezvoltare ...vroiam sa te felicit pentru poza de pe blog si de pe mailul nostru care este nemaipomenita si nu stiu ce cuvinte sa folosesc ca sa-ti spun cat de mult mi-a placut.
Esti o mamica deosebita cu doua comori rare.
Sa-ti traiasca si sa ai o familie minunata asa cum toti ne dorim

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Neatza si multumim de cafelutze

bine ca am avut 2 zile de pauza, ca maine va fi o zi de emotii la dublu Imi pare tare rau ca nu voi fi pe forum sa particip si eu in timp real....asa ca scot si eu de azi zvapaiatele, si nu le mai las sa se odihneasca pana maine

SANTORINI

ANGELA

Santorini, la subiectul de mamici si gravidutze de Ct a postat o proaspata mamica care a facut ceza la Euromaterna, si a dat detalii, inclusiv despre ce ofera spitalul si nu tb sa punem noi la bagaj...detalii euromaterna si mai e si pe pag 2 un post

38+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 2 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loremunteanu

Ca niciodata, am uitat telefonul in geanta si am ratat mesajele de la Adela.
Aseara la 10 s-a internat si dimineata la ora 9 s-a nascut bebe Calin, 4400 kg, care e perfect, dupa cum spune mami.

O sa mai vb cu ea si va anunt.

Loredana 34+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Yuhuuuuuuuuuuuuu
Avem chef si azi

Bine ai venit Calin !!!!!!
Felicitari Adela !!!!!!!!!!!!!

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Mai fetelor 4400 gr ?
Asta da bebeloi sa fie sanatos.
Si eu inca sunt adepta nasterii naturale

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

loremunteanu multumim mult de vesti, nu e nimic ca au avut un pic decalaj.....important este sa primim de la toate fetele numai mesaje pline cu sanatate si bebeloi grasi, frumosi si destepti.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI ADELA SI BINE AI VENIT CATALIN!!!!
Sa cresti mari si sanatos.

31+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am cateva medode de alaptare,sfaturi primite de la mamici care au alaptat pana spre doi ani,Bernix,Sabina...colege de scutece.

-nu se face program,se da san cand copilul cere,de fiecare data.
-nu se face proba suptului;nu se cantareste copilul inainte si dupa masa,este un stres in plus pentru mama;plus ca uneori cantarul poate arata si in minus.
-daca uda scutece,nu plange excesiv,doarme bine intre mese...ii ajunge sanul cu siguranta si nu este nevoie de formula.
-se pune copilul la un san 10-15 minute,apoi la celalalt tot pe aceeasi periaoda.In primele zile de la nastere se incepe cu 5 minute.
-cel mai important,nu renunta la primul esec.Alaptatul este sresant la inceput...devine o placere dupa primele saptamani cand mama si copilul s-au obisnuit impreuna si si-au format un ritm.
-cineva spunea ca alaptatul este ca un dans.Este nevoie de doi ca sa reusiti.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

-se pune copilul la un san 10-15 minute,apoi la celalalt tot pe aceeasi periaoda.In primele zile de la nastere se incepe cu 5 minute.

Aici e buba cea mare ....pentru ca pe noi ne-a invatat altfel....acum ce naiba sa fac ? Am sa incerc ce m-au invatat si apoi voi vedea eu. Nu contest experientele altor mamici chiar respect aceasta dorinta de a impartasi.
Eu stiu asa, cum a spus si Manga ca laptele atunci cand este pus bebe strumf la san are diverse concentratii, ca si felurile unei mese de adulti: cu supa, friptura, desert, apica...
Si daca ii dau numai supa de la primul san si il mut la al doilea o ia saracul de la capat cu supa in loc sa continue cu grasimi si papa consistent.....
La cursurile noastre a spus ca o masa = un san complet.....si ca daca nu se satura (nu stiu cum as putea eu sa-mi dau seama de asta dar ma rog ) se mai baga suplimentar la al doilea san.
Inca mai astept pareri si citesc tot ce au fetele cu experienta de spus.

Si parca cu metoda care ne-a spus-o noua se justifica si faza aceea cu tinutul minte la ce san a mancat ca sa incepem la masa urmatoare cu celalalt san, nu ?
Eu sunt mai puturoasa din fire si nu cred ca o sa stau sa notez si sa scriu.....asa ca inca imi amintesc metoda Clauciei sper sa nu ma insel, cu elasticul pus la mana care mi se potriveste la fix.

Cea mai fericita 37 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela

Geani ma bucur ca a trecut stresul si nu mai trebuie sa stai in pat!

Mihaela bine ca ai mers la doctor, sa te linistesti ca nu e lichid amniotic! La noi in tara nu cred ca sunt astfel de benzi de test...

Roxxy daca tot m-ai amenintat ca mi-l trimiti pe Matei , oare o sa-mi faca putina ordine in dulapul de oale?

giuliella sa nu-mi spui ca tu ai pictat cappucino ala!!!

Roxxy iuhuuu, ai scapat de stres!

Deci maine scoatem majoretele pentru Angela si santorini ! Sa aveti operatii usoare, nedureroase, recuperare rapida si bebei sanatosi!

techila ma bucur tare ca ai dormit bine! Si abia asteptam poze cu camera!

Mihaela tineam minte ca ai zis ca nu vrei cu cusaturi, dar nu mai stiam de care wrap era vorba atunci. Dar am salvat si ce mi-ai dat atunci (vorba ta, in urma cu 60-70 de capitole ) si am gasit ieri ca era vorba de alta firma. Sunt din ce in ce mai hotarata pe sleepywrap asta. Cum am gasit ieri si descrieri ale wrapurilor astora nemtesti, ca materialul nu e elastic. Apoi la moby wrap trebuie tu sa calculezi cat sa lasi materialul sa intre copilul... Peste tot am impresia ca sleepywrap asta e cel mai bun. Si atunci parca n-as risca nici sa caut eu un material de tricot, nici sa-mi iau de la noi, ca nu stiu astea ce material au...

titi ai grija de tine, nu te obosi, si nu sta in camera cand se zugraveste sau se folosesc alte chimicale (anti-mucegai, lac, chestii din astea)

Roxxy, Mihaela, Sabina multumim mult pentru sfaturile voastre! Chiar daca nu se refera direct la attachment parenting, toate cartile pe care le citesc despre ingrijirea bebelusilor, fie ca sunt romanesti sau straine, vechi sau noi, TOATE afirma ca afectiunea si apropierea fata de un copil ii dezvolta acestuia increderea in el si in familia lui, ii dezvolta intelectul, disceranmantul intre bine si rau, il face mai sanatos, etc. Toti sustin ca astea sunt mituri, ca acel copil s-ar invata rasfatat.

Sabina multumim si pentru sfaturile cu alaptatul! Sper sa fii pe faza si cand voi intra pe aici disperata dupa ajutor!

Uauuuuu, acuma am vazut mesajul lui Lore!!!! Felicitari, Adela!!! Sa ai un bebe sanatos si tie recuperare rapida!!!

31+

Mergi la inceput