Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Santorini nastere usoara si bebelus sanatos!
Imi cer scuze dc am uitat pe cineva...neuronul gravid ce vreti acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Roxana felcitari pentru semnatura ! Hai

Am citit si eu din urma...Maria esti fantastica cu info depsre alaptat,multam mult de tot !!

Alex,pt linistitea ta sufleteasca du-te la doc si roaga sa-ti faca un non stress test(monitorizat bebe vreo 40min).Din cate stiu eu bebe tr sa miste cel putin de 10 ori in intervalul de doua ore,chiar daca misca incet.Daca nu poti merge azi ca e duminica,ia linkul asta si stai cu mana pe mouse,cand misca-pac apesi pe buton
www.contractionmaster.com
O sa-ti faca o lista cu orele la care a miscat si e altfel cand le vezi asa insirate pe ecran.Softul e pt contractii dar eu il foloseam si pt miscarile lui bebe cand mi se parea mie prea linistit.Avea cateodata pauze si de 30min intre doua miscari...Ai grija sa dai click si stop imediat,altfel iti va cronometra incontinuu,ca la o contractie.Bafta,eu cred ca nu e nimic totusi,sunt perioade si perioade pe care le au ei,dar mai bine sa fii tu sigura

Mihaela 38+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Mi-ati adus aminte de zuma ca il jucam si eu in tinereti, si ieri m-am apucat sa-l downloadez,drept urmare nu m-am mai ridicat 6 ore din fata calculatorului.E clar,cu asta o ma ocup pana nasc.
Astazi vreau sa merg cu mami al meu in Carefour sa facem ultimele 38 sapt+ cu

l-am pus pe sot de dimineata sa dea jos zuma asta, nu il stiam dinainte. De cand l-am jos, sunt tot intr-o zumaialaaaaa. Mi-e de-a dreptul simpatica broasa, ne-am imprietenit deja. Numa' bile o sa vad de-acuma, pana mi-or iesi pe nas!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Nela,parca erai la film Ce m-ai distrat la faza cu "gateste" si la noi e la fel

Mergi la inceput

Angela bafta maine ! Nastere usoara si bebe voinicel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Angela unde nasti si cu cine? Multa bafta , dar maine le scoatem si pt tine si pt santorini

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Da, Mihaela, la film sunt de azi dimineata: "Zuma in actiune"

Of course ca ne-am apucat sa "gatim" intre timp, timp in care eu clic clic la bile. Gata si pranzul acuma si o sa sedem pe aste bine si pe forum pana ni s-o uri!

Super linkul pentru monitorizat cantractiile, multumim frumos!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

multumesc fetelor pt sustinere ,am o gramada de emotii
aida la bega nasc cu dr craina .va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angela Panduru

multumesc fetelor pt sustinere ,am o gramada de emotii
aida la bega nasc cu dr craina .va
nu cunosc si nici nu am auzit , dar nici nu trebuie (io sunt venitura in Timisoara de pe malul marii) cel mai important sa fiti sanatosi Stii ce ai in marsupui?

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata gazelele mele!!!
m-am trezit odihnita...o sa iau si eu o cafea de la manga, ar putea sa faca si ea alta mai proaspata si fierbintica ...dar asta e.
mananc repede si cat sunt in forma maxima de dimineata o sa aranjez camera de boracei ca sa o pozez sa va arat...
dupa 12 vine prietena mea sa imi faca fromoase copitele....sa tunda picioarele....si sa imi aduca mixtura mentolata

spor la lene!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (37+) de 2 putze si
AMR 2 zile - azi e ultima zi de duminica ca "punguta cu 2 bani"

Mergi la inceput

Referitor la discutia pro/anti wrap-s-a mai discutat deja de n ori acu vreo 60-70 capitole in urma,stiu ca eram doar Dana,Raluk si cu mine pe aici cu attachment parentingul in varf de batz:)

Deci,pentru mine purtatul bebe-ului in wrap prin casa e un mod de crestere a copilului,se numeste attachment parenting.Eu de aceea l-am cumparat,va fi un instrument in eforturile pe care le voi depune in aceasta directie.
Sunt de parere ca un#12288;bebe are nevoie de multa afectiune si purtatul in brate in primele luni de viata nu face altceva decat sa ajute la "bonding",legatura aceea afectiva solida intre copil si parinti pe care eu o consider esentiala pt tot restul vietii unui individ.
NU sunt de parere ca un copil intre 0-12 luni cu aprox e capabil sa "speculeze" sau ca "se invata in brate"...sa fim seriosi,copiii au necesitati fizice si afective in acea perioada iar tot ceea ce putem face noi e sa-i ajutam sa-si dezvolte o stare de siguranta tocmai prin a le raspunde la acele nevoi.
Daca eu,ditai femeia la 32 de ani inca vreau sa fiu tinuta in brate si dragalita atunci cum sa nu fie normal ca un botz de copil sa nu vrea asta,dupa ce l-am purtat 9 luni in pantecele meu.. ?
Patutul,balansoarul au si ele rolul lor,dar ca in brate la mami nu e nicaieri pt ei,e locul unde gasesc afectiune.Si nu vad de ce nu le-am oferi din belsug...Liberatea mea-am renuntat deja la ea in momentul in care am conceput acest copil...mi-am asumat asta si sunt constienta ca va trebui sa-i dedic timp si energie,dar nu ma deranjeaza sau ingrijoreaza deloc acest aspect,o voi face cu mare drag.Si ma intorc la ideea principala-aici intervine ideea cu wrapul ca ajutor,e intr-adevar un instrument pt mamicile pro atachment parenting pt a-si face viata mai usoara.E o modalitate geniala,inventata se pare cu multa vreme in urma dupa cum spunea si Irda de catre alte popoare,care by the way nu au coloana deformata din cauza asta...incet incet o sa se obisnuiasca lumea si la noi probabil.

Va las linkul de pe site-ul Dr Sears despre attachment parenting(el am inteles ca a promovat acest concept) pt cele interesate,poate mai schimbam impresii,mai ales dupa ce vine barza:)

http://www.askdrsears.com/html/10/T130300.asp

Mergi la inceput