Burtici fericite de septembrie-octombrie (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pana la 1 anisor nici eu nu prea am simtit ca am copil, insa de atunci am tot simtit-o cu varf si indesat: viroze, cazaturi, lovituri, canini. Cu somnul am avut probleme cu el doar in prima luna de viata si in perioada cand mai iesea vreun dintisor, maseluta (dar probleme mici, adica foiala in pat, plans f putin si adormit rapid).
Eu sunt f rea de somn (ma refer la somnul de noapte) si sper ca Maria sa fie si ea o somnoroasa ca restul familiei.

Citat:
citat din mesajul lui giuliella

Neata si de la mine. Vad ca nu a pregatit nimeni cafeaua in dimineata asta asa ca v-o dau eu. Am facut un capuccino sa fie mai slabut si gustos Serviti va rog!

Roxxy intradevar e acelasi model de care vorbesc. Era cel mai ieftin pe piata dar face toti banii. Si eu il tineam pe Albert prin toate cotloanele casei in el. Pana si pe balcon la soare si aer cand imi era greu sa ies afara. Dormea acolo perfect. Si nici nu m-a zapacit intruna ca vrea in brate. Bine cred ca am avut noroc si de un copil bun. Eu nu am pierdut nici macr o noapte cu el Ii dadeam san cand imi cerea. II bagam titi in gura si nu stiu care din noi adormea mai repede si ne trezeam pe la 10 umflati de somn. Apoi nu a fost bolnav niciodata, cea mai mare temperatura fiind 38 dupa primul vaccin in rest..nu am stiut nici cand i-au iesit dintisorii, maselutele. Sa tot ai copii deastia. Acu insa..parca vad ca o sa simt cu varf si indesat ca sa simt si eu ca am copil.

Iulia 33+ cu Emma Jasmine
si Albert Iustin(15.09.2006)

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 36+

AMR 2-3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mi-am schimbat si eu semnatura cu o zi inainte. Nu va suparati, nu-i asa? Sunt fericita pt ca de maine inainte daca se naste piciulina este considerata un bebe la termen. fac cinste cu aceasta ocazie

Roxana, mami de pui nazdravan Matei (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 37+

AMR 1-2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza...o cafelutza de la mine calda si buna

ma chinui sa copiez dvd-ul intr-un format in care sa vi-l pot pune pe mailul comun, dar sunt bata...mai incerc
m-am trezit pe la 6, ca a plecat al meu la peste si eu in loc sa profit de patul meu king size...bantui.

ieri am fost la prieteni la un gratar. de fapt ne-am dus sa luam scaunul de masina si ne-am intins. a fost asa soare si frumos incat ne-a prins bine statul in gradina printre copii.

raluk mltumesc de raspunsul cu intretinerea tenului. si eu mai faceam masti de pe net, din alea cu faina de porumb si ou, dar ma ia cate o lene uneori de numai.

ioana felicitari si sarcina usoara.
happy_uka vom scoate majoretele pentru tine maine
luci te-ai apucat si tu de gratare de nu te mai vad pe aici?

MangaGirl :-) 34+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si eu !
giuliella merci de capuccino
manga si e buna si proaspata

Vad ca ati avut chef de butonat azi noapte
giuliella , Roxxy80 am inregistrat. Cel mai ieftin e suficient merci

ma duc sa papa ceva ca mi-e foame

Aida ... 36+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

santorini iti doresc nastere usoara si bebe sanatos
si eu tot maine dimineata intru la cezariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Neatza si de noi!
Noi n-am mai plecat in weekendul romantic,din motive de somn/lene si pentru ca mi-e cam teama sa ma mai risc la 38 de sapt (implinite ieri)
Mi-ati adus aminte de zuma ca il jucam si eu in tinereti, si ieri m-am apucat sa-l downloadez,drept urmare nu m-am mai ridicat 6 ore din fata calculatorului.E clar,cu asta o ma ocup pana nasc.
Astazi vreau sa merg cu mami al meu in Carefour sa facem ultimele cumparaturi pt bb(Pampers,sterilizator si hainute mi-am propus).
Referitor la wrap/sling si eu sunt pro,dar astept sa se nasca "locatarul" sa fac o proba si daca o sa-i convina noua locuinta,am de gand sa i-l confectionez singura
Si cu masina de spalat am o dilema,daca e ok sa o folosesc tot pe a noastra pt bb,dar avand in vedere ca o folosim doar noi 2,nu cred ca e cazul sa fiu paranoia.

Ioanaact, si eu te tin minte de la inceputurile odiseei.Ma bucur foarte mult pentru veste,sa te ajute DD sa aduci pe lume un bebic frumos si sanatos!
Alex25,cum mai esti,te-ai linistit cu miscarile lui bb?

Am fugit ca ma cheama sotul la masa.
si o duminica placuta!

38 sapt+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Hai Angela !
Roxxy, petrean m-ati amuzat cu copilasii vostrii harnici. Categoric si noi o sa-l deprindem sa dea cu aspiratorul, sa bage la masina. Sincer si eu am avut o supersarcina incat i-am spus sotului ca imi mai doresc un copilas. Cred ca o sa-mi fie dor de burtica... Roxxy draga mai asteapta putin pana la inceputul lunii septembrie cu nasterea. Am vazut ca ai avut si tu insomnii, probabil asteptarea e de vina.
Giuliella, Manga multumim de cafeluta.
Sa aveti o duminica linistita.
+ 37.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Mi-ati adus aminte de zuma ca il jucam si eu in tinereti, si ieri m-am apucat sa-l downloadez,drept urmare nu m-am mai ridicat 6 ore din fata calculatorului.E clar,cu asta o ma ocup pana nasc.
Astazi vreau sa merg cu mami al meu in Carefour sa facem ultimele 38 sapt+ cu

l-am pus pe sot de dimineata sa dea jos zuma asta, nu il stiam dinainte. De cand l-am jos, sunt tot intr-o zumaialaaaaa. Mi-e de-a dreptul simpatica broasa, ne-am imprietenit deja. Numa' bile o sa vad de-acuma, pana mi-or iesi pe nas!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ce ma enerveaza lipsa de concentrare..Ioanaact felicitari pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angela Panduru

santorini iti doresc nastere usoara si bebe sanatos
si eu tot maine dimineata intru la cezariana

Angela, iti tinem pumnii la cezariana maine, recuperare grabnica si un bb sanatos!

Nela, viitoare mamica de Ana, 34+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput