Scoala generala 129? In Berceni.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Maria, tu stai in bloc cu Dragomirestii? Erau doi frati Cristi si Diana (stau la etj 1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by iuliac

Mai Garo, zona nu e chiar asa de urata. Stiu blocul. Iar pe Burtea am avut-o si eu profesoara. Stii ca era cam ticnita si nu dadea notele pe merit. Eu am avut la ea numai note mari ca-i duceam flori.

Iulia, nu stiu ce sa zic, eu am fost anul trecut si mi-a parut tare deplorabila zona. Cel putin blocul unde am locuit eu, nu-mi venea sa cred. Nu-i vopsit, numai rugina, lucrau, erau santuri.Parcul din spatele blocului era plin de praf. Oricum, mi-am amintit de copilaria ce-am trait-o acolo. Nostalgie!

Da, Burtea Gherghina, cred ca avea ceva la bibillica, avea un suflet tare bun, dar uneori avea crize de personalitate, nu-i asa? Trecea f. usor de la o stare la alta. De aseamenea, imi amintesc ca Directoarea era o femeie superb de frumoasa, profesoara de franceza, imi pare rau ca nu-mi mai reamintesc numele ei.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Garo, eu fac comparatia cu alte zone. Ai dreptate, si eu am vazut ce schimbari s-au facut in parcul unde ma duceam cand chiuleam de la scoala. Iar cofetaria care avea niste prajituri meseriase facute in laboratorul propriu, acu' e butic. Plus ca langa ea s-a deschis un second-hand. Hai sa-mi mai amintesc de profesori. Era o tipa de geografie, nu stiu cum o chema, era cam uratica... a murit. A, era sa uit, superprofesor a fost ala de engleza (nu-i tin minte numele). Am invatat engleza de la el f bine... chiar si codasii clasei o stia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Iulia ..stau exact cu ei pe scara...eu stau la et.3...:))...si cu Diana chiar sunt prietena...:))
iar ...excat..saraca cofetarie Brancoveanu...nu mai exista...este sakla de jocuri mecanice, aprozar, ..un rahat...s-au schimbat multe...si cum zicea si Garo...o gramada de praf...se lucreaza non-stop pe acolo...fac numai gauri..
va pup...:))

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Extraordinar Garo,
si eu tot acolo am stat 25 de ani ... in M1/1 .. hihi... ia uite pe unde ne mai intalnim. Eu stateam la scara 6 si, intr-adevar, s-a cam uratit zona, tigani multi, parcul acela plin de praf...
He he.. unde-s anii copilariei mele cand credeam ca e cel mai frumos si mai mare parc din Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by adriana

Extraordinar Garo,
si eu tot acolo am stat 25 de ani ... in M1/1 .. hihi... ia uite pe unde ne mai intalnim. Eu stateam la scara 6 si, intr-adevar, s-a cam uratit zona, tigani multi, parcul acela plin de praf...
He he.. unde-s anii copilariei mele cand credeam ca e cel mai frumos si mai mare parc din Bucuresti?

Adriana, poate ne cunoastem? Eu stateam la scara 2, in acelasi bloc cu tine!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Garo
se poate.. da io-s nascuta in '76 ... Poate din vedere...cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iamona spune:

Eu am terminat 129 in in 87.La clasa 12B diriginte aurelia ...pe surda de bococ n-o suportam...directoare este acum mangaru de romana...eu am facut rusa cu ea.Staiculescu a fost profu meu favorit...eram in echipa de handbal.Cu draga de dumitru care era o dura dar ne invata carte am facut si eu mate.La romana pe dura de chica(a fost diriga lui sor-mea care a terminat in 90;ea facut engleza cu profu' ala tare lasculescu,sportul cu talpeanu...eu am fost cu gianina talpeanu in clasa).
Directoarea draguta era de engleza nu de franceza...o chema NICOARA...eram in clasa cu fisu...cosmin.Il tin minte pe sortan de geografie...desi eu faceam cu directorul pe vremea aia...cred ca il chema bordeianu...sau ma rog.Chimia faceam cu una sonata parca nitu.
Invatatoare am avut-o pe dna enache...super tare! o tin minte pe dna invatatoare popa ca avea 2 fii tare draguti...
Eu am stat la mama acasa pe izv.crisului in A15...pe la cofetaria brancoveanu statea o prietena de-a mea ...carla
si trebe sa recunosc ca arata deplorabil zona pe acolo...imi amintesc cand au dat in folosinta cofetaria aia ce delicatese faceau...
am facut vreun trimestru cu madam burtea...fetelor femeia asta era sarita rau...nu stiu ce cauta in invatamant...in comparatie cu chica era cam nula....
la fizica l-am avut pe barbosu'...erau primii lui ani de invatamant...cica l-au dat afara pe motiv de bautura...dar era bata saracu'
garofita...te felicit pt subiect...mi-a trezit atatea nostalgii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samsara7 spune:

Si eu am facut scoala la 129, am terminat prin 1982 si stateam (ai mei mai stau inca) pe Huedin . Am avut-o pe Boboc diriginta, pe Lasculescu la engleza, Lupea romāna, la fizica aveam o profa rea de tot (una cu alunita)dar nu imi mai amintesc deloc numele ei.
ca sa vezi ce mica e lumea! Ma bucur ca am dat de fete din cartier, uneori cand ma plimbam prin asa zisele parculete dintre strazile cartierului, mi se parea ca mai intalnesc figuri cunoscute. Alte mamici cu copii...Dar o buna parte din colegi s-au mutat, am pastrat legatura cu unii carelocuiesc la mine in bloc si cu cine m-am mai intalnit din intamplare. Dar cum vin din cand in cand pe acasa in ultimii 5 ani, e din ce in ce mai dificil.
Cand am dat peste DC, am gasit si un site unde m-am inscris, in care se gasesc toate scolile, liceele, facultatile din tara si unde putem intra in legatura cu fosti colegi. Puteti sa va inscrieti si poate aveti noroc. Generatia mea (am terminat liceul in 1986) s-a cam imprastiat, putini mai dau semne de viata si cred ca majoritatea au emigrat in Occident.

www.colegi.ro/

Va pup pe toate!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetelor si eu am terminat 129, in 1992, Lasculescu la engleza, diriginte de mate, Rasturnoiu Stefan , dar care s-a mutat cand eram noi in clasa a 6-a , si de atunci am tot schimbat dirigintii si profii de mate. franceza cu Tolea, romana cu chica, de abia se intorsese din State, eu locuiesc si acum acolo in D17, chiar blocul din statie(Straja), cel cu 4 etaje, invatatoare pe D-na Grasu si din nou alta invatatoare D-na Musat, geografie cu D-na Luchian care din pacate a murit acum cativa ani de cancer.
Suntem destul de multe din zona
Va pup , Mada

Mergi la inceput