Scoala generala 129? In Berceni.
Am avut o gramada de prietene, despre care nu mai stiu nimic. Am terminat clasa a 8a in '79.
Am avut pe Staiculescu Alexandru la sport, Dumitru Rodica - mate si diriginta. Nu-mi mai amintesc numele tuturor profesorilor.
Pagina scolii:
http://www.scoala129.freeservers.com/Sc129r.htm
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Raspunsuri
iuliac spune:
Eu, eu. Problema e ca am terminat in '88.Dar iti cunosc profesorii. Pe Stoiculescu l-am avut ca profesor de sport iar de Dumitru mi-a placut ca era o femeie frumoasa.O mai stii pe Boboc?Hi,hi,hi
MariaM spune:
Eu stau chair langa scoala 129....:))...am facut la 99./.
Iulia..tu mai stai prin zona???...pt ca de Garo...stiu ca este ...unde e frumos si bine..:))
va pup...
Maria&Vladut
iuliac spune:
Am stat pe str. Huedin cand eram tanara si nelinistita. Acu' m-am dus la casa mea- pe Oltenitei, vis-a-vis de Oraselul Copiilor.
MariaM spune:
Eu am stat Pe Cetatea Veche...la ma a acasa..si m-am mutat doua strazi mai sus...pe Izv. Muresului...:)))
vezi ce mica e lumea...:)))
Maria&Vladut
Eleni spune:
Hei, ce fain! Eu am stat pe Huedin vreo 25 ani (din 27), iar pe Izvorul Muresului am copilarit, ca acolo erau toti prietenii mei.
Ne-am cam inghesuit, nu?
MariaM spune:
Pai A11, este chiar langa blocul meu....poate chiar ii cunosc,...
si Eleni...poate chiar ne cunoastem...cine stie,,..spune-mi macar pe cine cunosti...de pe Izv Muresului...:))
super interesant...:)
Maria&Vladut
Eleni spune:
Da, Maria, sigur. Oricum se pare ca avem aceeasi varsta.sunt sanse mari sa ne stim. Cei cu care ma jucam eu locuiau in A4 (parca!): Mariana, gemenii Porumbitza si sora lor, Laura Nicoleta.... mai multi, dar daca vrei, intram pe PM sa povestim, ca sa nu ne bombane Garo ca i-am deviat subiectul. Ce zici?
Garofitza spune:
Mi-am amintit cum o chema pe profesoara de romana, Burtea Ghergina.
Eu am stat pe Bd. Brancoveanu. Langa Budimex. Era un bloc mare cu cofetarie la parter. Sora mea mai sta inca in bloc, dar incearca sa vanda apartamentul, zona s-a stricat. Acum 25-30 ani, era superb.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
iuliac spune:
Mai Garo, zona nu e chiar asa de urata. Stiu blocul. Iar pe Burtea am avut-o si eu profesoara. Stii ca era cam ticnita si nu dadea notele pe merit. Eu am avut la ea numai note mari ca-i duceam flori.